Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Adjustment Bureau (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Adjustment Bureau (2011)

The Adjustment Bureau

The Adjustment Bureau (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Nemogući susret

Godina:

2011

Žanr:

kriminalistički, misterij, ljubavni, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

106 min

Režija:

George Nolfi

Scenarij:

Philip K. Dick
, George Nolfi

Glavne uloge:

Matt Damon
  >  David Norris
Michael Bloomberg
  >  Mayor Michael R. Bloomberg (as Mayor Michael R. Bloomberg)
Michael Kelly
  >  Charlie Traynor
Chuck Scarborough
  >  Chuck Scarborough
Jon Stewart
  >  Jon Stewart
Lauren Hodges
  >  Robyn, Campaign Aide
Natalie Carter
  >  Suburban Neighbor
Anthony Mackie
  >  Harry Mitchell
Emily Blunt
  >  Elise Sellas
Florence Kastriner
  >  Suburban Mom
Darrell Lenormand
  >  Upstate Farmer (as Darrell James LeNormand)
Gregory Lay
  >  Albert, Campaign Aide
Lisa Thoreson
  >  Suburban Mom
RJ Konner
  >  Political Consultant
Kar Fearon
  >  Political Consultant
Susan D. Michaels
  >  Reporter
Phyllis MacBryde
  >  Suburban Neighbor
Gregory P. Hitchen
  >  U.S. Coast Guard Officer (as Capt. Gregory P. Hitchen)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Adjustment Bureau (2011)
    Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 23:29
THE ADJUSTMENT BUREAU
(NEMOGUĆI SUSRET)

Datum izlaska: 17. 9. 2010.

U kinima: 9. 3. 2011.

Žanr: Romance | Sci-Fi

Uloge: Matt Damon, Emily Blunt, John Slattery, Daniel Dae Kim

Redatelj: George Nolfi

Kontroliramo li vlastitu sudbinu ili nama manipuliraju nepoznate sile?

Matt Damon glumi čovjeka koji na trenutak vidi što mu je sudbina namijenila i shvaća da on želi
nešto sasvim drugo. Kako bi to i dobio, mora kroz ulice modernog New Yorka slijediti jedinu ženu
koju je ikad volio.

David Norris (Damon) je ambiciozni političar koji je na korak do dobivanja mjesta u Senatu SAD-a
kad upoznaje prekrasnu balerinu Elisu (Emily Blunt), ženu kakvu do tad nikad nije susreo.
U trenutku kad se u nju bespovratno zaljubljuje, misteriozni čovjek ih pokušava razdvojiti.
David shvaća da protiv sebe ima agenta Sudbine osobno – čovjeka Odjela za prilagodbu – koji će
učiniti sve kako bi spriječio Davida i Elisu da završe zajedno. Morat će prihvatiti zacrtanu mu stazu
i pustiti Elisu, ili protiv svih izgleda prkositi sudbini i riskirati sve kako bi bio sa ženom koju voli.

TRAILER

Ažurirao nebojsa66 - 24.Svibanj/May.2011 u 17:33

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 23:30
Po traileru se čini kao nešto novo i zanimljivo.

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 23:46
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Po traileru se čini kao nešto novo i zanimljivo.
ma veruj mi film je glupost LOL
p.s jel na ovom forumu mogu da promenim nick name???
necu da budem shander LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 23:49
LOLLOLLOL

Izgleda da imamo različite ukuse...

A ovo pošalji PM adminu nekome i bit će sređeno, ja mislim... LOL

Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 14:28
Ukusi su raliciti. I meni se cini ok videcemo :)
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 14:57
Jap ... i mene je zaintrigiralo.
Ne znam zašto mi je prvo na pamet palo: Titanic na kopnu LOL
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 15:04
Dobar trailer.Baš me je sad zaintrigirao film.
Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2011 u 07:31
Zanimljivo Wink
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 21:51
Trenutno drugi na top US listi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2011 u 22:29
Vrlo osvežavajuće i originalno, bar koliko je meni poznato. Odlična režija, vrlo zadovoljavajuća gluma i zanimljiva priča, doduše jednostavna ali "jestiva" skroz.
U moru rimejkova, replika, pokušaja filmova... ovo je zaista nešto što mi je držalo pažnju sve vreme i jedino čega sam se plašio jeste -  kraj; da ne bude neki američki zajeb. Međutim, uz naizbežnu dozu patetike, film je lepo upakovan, oblikovan tako da sam skoro pa potpuno zadovoljan.
Na sve ovo dodajem da je bilo pravo uživanje gledati prelepu Emily Blunt.
Od mene sasvim solidna osmica.

Sad videh da je film snimljen prema kratkoj priči Philip K. Dick. Podsetiću vas na neke njegove ranije priče po kojima su snimljeni odlični filmovi: A Scanner Darkly, Blade Runner, Minority Report, Total Recall...

Ažurirao darije - 09.Lipanj/Jun.2011 u 22:43
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2011 u 10:43
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Vrlo osvežavajuće i originalno, bar koliko je meni poznato. Odlična režija, vrlo zadovoljavajuća gluma i zanimljiva priča, doduše jednostavna ali "jestiva" skroz.
U moru rimejkova, replika, pokušaja filmova... ovo je zaista nešto što mi je držalo pažnju sve vreme i jedino čega sam se plašio jeste -  kraj; da ne bude neki američki zajeb. Međutim, uz naizbežnu dozu patetike, film je lepo upakovan, oblikovan tako da sam skoro pa potpuno zadovoljan.
Na sve ovo dodajem da je bilo pravo uživanje gledati prelepu Emily Blunt.
Od mene sasvim solidna osmica.

Sad videh da je film snimljen prema kratkoj priči Philip K. Dick. Podsetiću vas na neke njegove ranije priče po kojima su snimljeni odlični filmovi: A Scanner Darkly, Blade Runner, Minority Report, Total Recall...

potpuno isti utisak na mene ostavio filmThumbs Up
Na vrh
Tattaglia View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tattaglia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2011 u 23:24
Svideo mi se
Dobra fora sa vratima i sesirima
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2011 u 20:02
Solidan. Originalan, ali dosta toga ostalo mračno. 

8/10
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2011 u 22:47
Odlican filmic . Ko sto rece Darije posle gomile promasaja konacno neki filmic koji je drzao paznju 

Na vrh
zvezdasica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvezdasica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2011 u 01:11
Prelep. :)

I sve vreme sam razmishljala o jednoj stvari. Patetichno je. :D
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 09:23
Gledala sam još posle šefove preporuke, ali ne upisah utiske.

Film je ok, gledljiv..nekako mi je u grupi - nedeljno popodne, brdo kokica i uz zagrljaj voljene osobe.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2011 u 09:49
Problem je što je Holivud toliko snizio naš kriterijum, da nam ovakvi filmovi dođu kao remek-delo. Zato ja gledam deset holivudskih, pa deset Filmova, čisto da dođem sebi, kao infuzija...

I da nema Emily Blunt dao bih mu bar 6.
Na vrh
Mixal View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mixal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2011 u 00:27
Meni je bio poprilično bezveze. Početak je intrigantan, ali poslije mi je postajao sve besmisleniji. Onih par dijaloga između Emily i Damona su mi bile skoro jedine svijetle točke filma. Lako probavljiv, još lakše zaboravljiv LOL

Podsjetio me na The Box, pretpostavljam zato što je u oba filma glavni negativac pomalo jezivi starac sa šeširom. Mislim da je ovo ukupno bolji film, ali sve u svemu The Box mi je bio puno zanimljivi, a to i jest najviše što možeš izvući od ovakvih filmova...
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2011 u 23:01
U potpunosti se slažem sa Šefom, solidan filmić koji drži pažnju uz odličnu hemiju glavnih glumaca. Naravno, Terrence Stamp je taj koji krade svaku scenu u kojoj se pojavi. Tip je jednostavno nenadyebiv LOL U posljednje vrijeme rijetko koji film da pogledam u komadu (zaspim LOL), ali sam ovaj odgledao od početka do kraja skoro ne trepnuvši. Neobično tumačenje religijskih elemenata ako smijem primjetiti. Nešto kao u Knowing, gdje ti čovjek daje novi pogled na religiju i sve ono u što si dosada vjerovao. Šta ako...? Dijalozi između Damona i Bluntice su odlično napisani što je osvježenje kao što reče kolega Mixal. Što se tiče njegovog komentara za The Box, možda jeste zanimljiviji iako žanrovski totalno drugačiji, ali je debelo podbacio ako mene pitaš. Moglo je to puno bolje.

P.S.

Šefe, kažu da su najbolje i najvjernije adaptacije Dickovih djela Blade Runner i Replicant. U svakom slučaju, Minority Report i ovaj spadaju u tu grupu kvalitetnijih adaptacija.

Ažurirao Nameless One - 07.Rujan/Sep.2011 u 23:02
What can change the nature of a man?

Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2011 u 10:09

Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

U posljednje vrijeme rijetko koji film da pogledam u komadu (zaspim LOL), ali sam ovaj odgledao od početka do kraja skoro ne trepnuvši.

Da, i meni ponekad bude teško pogledat film, pogotovo ak je akcija u pitanju. Confused

Gledao sam Crimes and Misdemeanors Woodya Allena u sjedećem položaju bez problema, al onda sam se ispružio - viđe nevolje... Dead S druge strane, zaspao sam u sjedećem položaju pred bejbidol iz Sucker Puncha. Embarrassed

Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

P.S.

Šefe, kažu da su najbolje i najvjernije adaptacije Dickovih djela Blade Runner i Replicant. U svakom slučaju, Minority Report i ovaj spadaju u tu grupu kvalitetnijih adaptacija.

Ja bih rekao da je Minority Report sranje jer je Tom Cruise u njemu, a glavni lik u priči je tip pred mirovinom koji puši lulu. LOL Al dobro, ajde, nije ni izdaleka loš kao NEXT. Zapravo je jako dobar i teško bi bilo očekivati toliku vjernost Dickovoj ideji.

Osim A Scanner Darkly i Blade Runnera, prilično su mi dobri bili Impostor i Screamers. Priče genijalne, naravno. Zapravo, nisam siguran jesam li pročitao Uljeza do kraja jer sam morao vratiti knjigu, al sam pročitao We Can Remember It For You Wholesale i nadam se da će novi Total Recall biti vjerniji Dickovoj priči od onog starog koji u većem dijelu nema veze s pričom iako je film fenomenalan.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.