Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Scott Pilgrim vs. the World (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Scott Pilgrim vs. the World

Scott Pilgrim vs. the World (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Scott Pilgrim protiv svijeta

Godina:

2010

Žanr:

komedija, akcija, ljubavni, fantazija

Trajanje:

112 min

Režija:

Edgar Wright

Scenarij:

Michael Bacall
, Edgar Wright
, Bryan Lee O'Malley

Glavne uloge:

Kieran Culkin
  >  Wallace Wells
Jason Schwartzman
  >  Gideon Graves
Michael Cera
  >  Scott Pilgrim
Anna Kendrick
  >  Stacey Pilgrim
Marley Otto
  >  Party Goer (as Marlee Otto)
Alison Pill
  >  Kim Pine
Mark Webber
  >  Stephen Stills
Mary Elizabeth Winstead
  >  Ramona Flowers
Kjartan Hewitt
  >  Jimmy
Satya Bhabha
  >  Matthew Patel
Nelson Franklin
  >  Comeau
Kristina Pesic
  >  Sandra
Will Bowes
  >  Party Goer (as Will Seatle Bowes)
Mark LeRoy
  >  Party Goer
Celine Lepage
  >  Party Goer
Keita Saitô
  >  Kyle Katayanagi
Aubrey Plaza
  >  Julie Powers
Johnny Simmons
  >  Young Neil
Ben Lewis
  >  Other Scott
Ingrid Haas
  >  Monique
Ellen Wong
  >  Knives Chau

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Scott Pilgrim vs. the World (2010)
    Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 12:44
Scott Pilgrim vs. the World

Scott Pilgrim upravo je upoznao djevojku svojih snova, Ramonu Flowers.
Ono što Scott ne zna, a što će mu brzo postati bolno jasno, je kako bi ju osvojio mora poraziti njezinih sedam bivših partnera, a svi su nabrijani i ljuti!!

Žanr: Komedija
Godina: 2010
Redatelj: Edgar Wright

Uloge:
Michael Cera (Scott Pilgrim)
Mary Elizabeth Winstead (Ramona V. Flowers)
Kieran Culkin (Wallace Wells)
Chris Evans (Lucas Lee)
Anna Kendrick (Stacey Pilgrim)
Brandon Routh (Todd Ingram)
Alison Pill (Kim Pine)
Jason Schwartzman (Gideon Gordon Graves)
Mark Webber (Stephen Stills)

Trailer:

Prijevod radi: Calavera

Ažurirao Gajtana - 25.Kolovoz/Aug.2010 u 13:32
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2010 u 17:46
Genijalan film, iznimno inteligantna ideja i maestralna izvedba, za jedan ''hollywoodski'' hit...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 22:55
Mislim da film treba da se zove Scott Pilgrim vs. Evil Exes

Na vrh
Calavera View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Calavera Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 01:32
Ako vam se svideo film, preporucujem strip po kome je radjen, uzasno je zabavan. :)

Ako vam trebaju linkovi, PM-ujte me.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 13:02
Originalno postovano od strane blackpearl blackpearl piše:

Mislim da film treba da se zove Scott Pilgrim vs. Evil Exes

Ne znam jel to stvar ženskog mozga, ali nakon gledanja je to i moje žensko predložiloLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 22:35
Kako strava film!!! LOL

Prelud, prelud!!! Osvojio me već uvodnom scenom, a onda je samo postajalo sve bolje i bolje.

Imam puno najboljih scena koje su mi se jako svidjele, ali ona gdje on lupi glavom o banderu i pojavi se thup je ne prevaziđena!!

Ažurirao nebojsa66 - 03.Studeni/Nov.2010 u 22:38

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:15
Uopšte ne delim oduševljenje kolega, čak šta više. Moji ukućani su odustali od gledanja posle nekih 15-20 minuta i to "sa poprekim pogledom" upućenim meniShocked koja sam rekla kako je film nahvaljen i na imdb i na forumu. Ja sam odgledala do kraja nadajući se da ću se konačno u nekom momentu početi zanimati za film i osetiti tu "fenomenalnost"...ali nisam.

Za mene, suma sumarum, obična tinejdžerska priča upakovana u drugačiji ukrasni papir. Ništa genijalno nisam pronašla u ovom filmu i definitivno ga ne bih više nikom preporučila (dovoljne su mi osude mojih ukućana LOLLOLLOL)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:18
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Uopšte ne delim oduševljenje kolega, čak šta više. Moji ukućani su odustali od gledanja posle nekih 15-20 minuta i to "sa poprekim pogledom" upućenim meniShocked koja sam rekla kako je film nahvaljen i na imdb i na forumu. Ja sam odgledala do kraja nadajući se da ću se konačno u nekom momentu početi zanimati za film i osetiti tu "fenomenalnost"...ali nisam.

Za mene, suma sumarum, obična tinejdžerska priča upakovana u drugačiji ukrasni papir. Ništa genijalno nisam pronašla u ovom filmu i definitivno ga ne bih više nikom preporučila (dovoljne su mi osude mojih ukućana LOLLOLLOL)

Takođe. Nisam se trudio ni da ostavim komentar, ali kad smo kod toga... brat je hteo da me odvali od batina kad sam mu dao film. LOLLOLLOLLOL

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:25
Sve je stvar ukusa,Wink kad ga nekako nabavite, kupite, implementirate, pogledajte opet film... ROFL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:28
Film je genijalna metafora o vezama, u kojima se uvijek borite sa predodžbama partnera/partnerice, koji vas i koje vi, uklapate u neki kalup na temelju prijašnjih iskustava, dok jednog dana ne pređete preko tih prepreka...

jebote kakva rečenica, pa ja sam relativno pametan...grin

Ažurirao bubba ho-tep - 20.Studeni/Nov.2010 u 01:30
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:32

A pazi ovu rečenicu:

Film je sranje. vestichica

ROFLROFLROFLROFLROFL

Izvini brate, morao sam ROFLROFLROFLROFL

Ažurirao cudak_31177 - 20.Studeni/Nov.2010 u 01:32
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:34
kažem ja, stvar je neukusa ROFL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:34
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

pa ja sam relativno pametan...grin

relativno, bato, vrlo relativno LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:36
ko prizna pola mu se dodA zvaljo
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:39
Film jme je toliko oduševio da sam ga nakon 30 min ugasio kakv je film . nahvalili su ga djeca i amerikanci  onda možeš mislit kakav je filmLOLiWink
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:41
kakva djeca su ga nahvalila i amerikanci, otkud ti to? Argumentiraj tih svojih ''30 minuta gledanja''. Šta nije valjalo? Bez floskula tipa: ''Moš mislit kakav je film'',jer, znaš šta, jeben je film. Wink

A mene teško išta holivudsko može iole zadovoljit...

Ažurirao bubba ho-tep - 20.Studeni/Nov.2010 u 01:42
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:50
The new nightmare on the elm streetLOL 
Ma šta da ti kažem film je djetinjarija ko da gledam crtani batman i robin
Sorry seriju crtani su još i dobri.Wink

Ažurirao Salvador - 20.Studeni/Nov.2010 u 01:54
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 01:54
Film je namjerno napravljen sa mnoštvom elemenata stripa, jer je, pazi sad ovo, RAĐEN po stripu... A djetinjarija je koliko su 300, Sin City, Watchmen i ostale kvalitetne ekranizacije stripa djetinjarije, u onoj mjeri u kojoj je tebi stran i nerazumljiv...Wink

Ažurirao bubba ho-tep - 20.Studeni/Nov.2010 u 01:56
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 02:00
Nemam ništa protiv  300, Watchmena i Sin City to su filmovi za 10. ovaj je čista 1
Njegovi filmovi kao što su shaun of the dead i hor fuzz su  odličn.i volim takav humor ovo mi uopče nije bilo zabavno.Možda bi kada bi imao 15 god
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 02:10
Vidiš, o tom ti pričam, to ti nije argument, to ti je glupost. Ko da ja napišem, tvoj komentar bi mi bio dobar kad bi imao 12...

Ja imam 28, pogledao tisuće filmova i meni je ovaj film inovativan, zabavan i u rangu autorovih prethodnih. Naravno, Hot fuzz je vrh. E sad, ja mogu točno napisat razloge zašto je to tako.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.