| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Buried (2010) |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Buried (2010)Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 12:48 |
|
Buried
IMDb Official site Release Date: 8 October 2010 Genre: Mistery/Thriller Director: Rodrigo Cortés Writer: Chris Sparling Cast: Ryan Reynolds, Robert Paterson, José Luis García Pérez, Stephen Tobolowsky, Samantha Mathis, Warner Loughlin, Ivana Miño, Erik Palladino Paul Conroy (Ryan Reynolds) nije spreman umrijeti. Ali, kada se probudi dva metra pod zemljom ne znajući tko ga je stavio tamo i zašto, život za vozača kamiona i obiteljskog čovjeka odmah postane paklena borba za opstanak. Pokopan je samo sa upaljačem i mobitelom, njegovim jedinim kontaktom s vanjskim svijetom, a ograničene mogućnosti da pronađe tragove koji bi mu mogli pomoći otkriti njegovu lokaciju dovode ga do ludila. Loš signal, slaba baterija i nedostatak kisika postaju njegovi najgori neprijatelji u utrci protiv vremena i borbi protiv panike, očaja i delirija. Paul ima samo 90 minuta da se spasi prije nego njegova najgora noćna mora postane stvarnost. Ažurirao Titivillus - 23.Srpanj/Jul.2010 u 19:08 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 13:02 |
|
uuuu ovo će biti odličan film,ma da će ga biti teško gledati....kad dolazi u kina?
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 13:22 |
|
ovo baš zvuči opako. Kako mrzim te filmove tj. takve situacije, gde znaš da ti nema izlaza, a umireš polako.....
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 13:35 |
Piše gore: 8 October 2010. Film je već debitirao na Sundanceu tako da ne bi smjelo biti odgode. I ja se nadam da će ovo biti odličan film. Ocjena na IMDb-u mu je trenutno 9,3. Dobro, ima samo 221 glas, ali to je svejedno visoka ocjena. Čak i na Rotten Tomatoes ima visok rating - 88 %. |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 13:38 |
|
da ti su najteži za gledati...ali jedva čekam ovaj film...eto uz frozen,stavio sam na listu i ovaj:)....acane jesi gledao Martyrs?taj je super horor...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 13:45 |
|
ma brate gledao sam, ali kao da nisam.Imam ja taj problem, da brzo zaboravim film (jer gledam gomilu iza njega), ali kad bi krenuo svega bi se setio. Samo znam da sam ga gledao
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2010 u 19:10 |
|
Novi trailer:
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2010 u 20:07 |
|
wooow...bit će odličan film,imam taj osjećaj...a on me rijetko vara...
|
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2010 u 20:16 |
|
Film će sigurno biti odličan, samo ne znam da li ću to moči gledati. Malo sam klaustrofobična po prirodi i sama pomisao na takvo što me zgrozi
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2010 u 21:19 |
|
je istina,baš će biti teško za gledati....ali to je ta čar,zbog kojeg jedva čekam film..
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 22:22 |
|
Gledali film živi zakopani!
Evo jedne bizarne promocije filma - četvero gledatelja pogledalo je triler 'Živ zakopan' u lijesu s LCD ekranom! Kako je najbolje gledati film 'Živ zakopan'? Naravno, u lijesu! To je palo na pamet PR-u filma 'Buried' ('Živ zakopan') u kojem je glavni lik Amerikanac Paul koji radi u Iraku, a nakon napada Iračana budi se živ zakopan u lijesu, uz malo vremena za spas. Film Rodriga Cortesa predstavljen je na Fantastic Festu u Austinu, i to na krajnje neobičan način. Odabrano je četvero dobrovoljaca kojima su zavezane oči i stavljene vreće na glavu, a zatim su odvezeni izvan grada. Nakon toga stavljeni su u lijesove u kojima su mogli skunuti poveze i 'uživati' u filmu 'Živ zakopan' kojeg su ekskluzivno gledali na LCD ekranu. Nakon tog iskustva, dobili su čast i da se susretnu s glavnom zvijezdom filma, Ryanom Reynoldsom. Nije nam poznato što su rekli 'sretnici' koji su na taj način gledali film, ali vjerujemo da je bilo riječ o - klaustrofobičnom iskustvu! Mnogi se pitaju što je sljedeće u promociji filmova, hoće li neki sretnici moći gledati 'Društvenu mrežu' - preko Facebooka? filmski.net |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 22:24 |
|
Kak fora, al ja nikad to ne bih mogao... Umro bih od klaustrofobije i još gledat film...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
pera82zmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2010 u 23:28 |
|
Debili,trebalo ih je stvarno tako zakopati sa LCD-om i pustiti im film,ali nema nazad napolje
|
|
![]() |
|
Aleks@
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 95 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2010 u 16:30 |
|
Izašao R5.
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2010 u 16:45 |
|
Da, ali ja čekam dvd rip...taj r5 ima cam audio...A ne želim da mi zvuk pokvari film...
|
|
![]() |
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2010 u 23:36 |
|
Ovo stvarno zvuči zanimljivo.
|
|
![]() |
|
Nastasja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 30.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Venera Status: Offline Points: 4687 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2010 u 14:46 |
I ja sam al ću stisnut zube ,ovo se mora pogledat! |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 01:00 |
|
Prefenomenalan film...Znao sam da će film biti teško gledati, i ustinu je bilo tako....Ima scena na koje ti doslovno padne mrak na oči (kao kad zmija uđe u lijes, ili onaj kraj..kad ga pijesak zakopava i on se pomiri sa smrću....aaaaa
Ali film drži pozornost od početka pa do kraja (koji je šokantan i predobar, iako sam se cijeli film nadao da će se spasiti)...Nakon filma, ostao sam buljiti u zid još par minuta i nisam mogao doći k sebi....Predobro urađen film, sa odličnom glumom. Preporuka....ocjena 9/10
Ažurirao outside - 16.Sijecanj/Jan.2011 u 01:01 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 02:34 |
|
meni je ovaj film bzvz..... neću trošiti reči na njega...
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Damirowski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Konami Status: Offline Points: 1498 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 11:11 |
|
'Buried'? Tko god zna prepoznati dobar film to je onda taj. Ne gledam filmove samo kroz radnju nego i sa tehničke strane - kadrovi, dijalozi, atmosfera u ovom slučaju. I još je španjolski. Treba pokazati tim Amerima.
Jedino ne znam što su imali snimati 15 dana.
|
|
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">
Hmm...? |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |