Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 30 for 30 Once Brothers (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

30 for 30 Once Brothers (2010)

30 for 30

30 for 30 (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

30 for 30

Godina:

2009

Žanr:

biografski, povijesni, dokumentarni

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Magic Johnson
  >  Himself
Danny Ainge
  >  Himself
Larry Bird
  >  Himself
James Baker III
  >  Himself (archive footage)
Vlade Divac
  >  Himself
Chick Hearn
  >  Himself (archive footage)
Rick Adelman
  >  Himself
Derrick Coleman
  >  Himself
Bill Fitch
  >  Himself
Joe Dumars
  >  Himself
Mark Heisler
  >  Himself
Clyde Drexler
  >  Himself
Kenny Anderson
  >  Himself
Jan Hubbard
  >  Himself
Luka Divac
  >  Himself

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 30 for 30 Once Brothers (2010)
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 19:33

Once Brothers (2010)

( Jednom braća ) 

Film "Once brothers" (Jednom braća) je priča o Draženu Petroviću i Vladi Divcu,
snimila ga je renomirana američka televizijska kuća ESPN u sklopu serijala ESPN 30 for 30.

Cilj bio ispričati priču o velikoj momčadi 80-ih godina kroz odnos Dražena Petrovića
i Vlade Divca. Orator u filmu je sam Divac koji opisuje svoje prve košarkaške korake
i generaciju koja je u to vrijeme rasla u jugoslavenskim klubovima.
O jugoslavenskoj košarci u filmu govore i neki drugi bivši igrači i treneri,
uključujući Dina Rađu, Aleksandra Petrovića, Dušana Ivkovića, bivših protagonista
iz NBA lige, ali i Draženova majka. Divac filmsku ekipu vodi na mjesta koja su obilježila
njegovu karijeru, kao mjesta koja su odigrala važnu ulogu u Draženovom životu.

Priča paralelno prati situaciju u Jugoslaviji pred početak rata i uspone u karijerama
ove dvojice velikana, njihov odnos tijekom rata, pa sve do tragične Draženove smrti
za koju je srpski košarkaš saznao sa televizije.

Prevod:

http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi.aspx?prevod=Once%20Brothers&jezik=

Ažurirao darije - 02.Studeni/Nov.2010 u 20:32
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 20:14
sve fino, bajno, sjajno... a onda rat i ode sve u q...
i sa drzavom i sa reprezentacijom... :(
nego, sto se tice ove epizode, mislim da je prica malo isforsirana i skoro pa ''angazovana'' od strane divca... sve u svemu, odlicna stvar za sve ''jugonostalgicare'' i ljubitelje kosarke (spadam u obe grupe :))
uzivao sam gledajuci kako je igrao Petrovic i nekadasnja juga - 89-90.  the best of the best!!!

Ažurirao let4mi - 02.Studeni/Nov.2010 u 20:14
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 21:03
trebalo bi promijeniti ime teme u "30 for 30" napisao sam ovdje, da ponovo ne tipkam
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 22:10
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

trebalo bi promijeniti ime teme u "30 for 30" napisao sam ovdje, da ponovo ne tipkam

U ovoj temi pise samo o tom konkretnom dokumentarcu o Divcu i Petrovicu, 

a ne o cijeloj seriji, naslov odgovara.

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 22:26
ok
Na vrh
jaguar 31 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jaguar 31 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 13:09
Definitivno jedan od boljih uradaka koji sam pogledao u zadnje vrijeme.
Preporučujem ga svima i naravno hvala prevoditeljima!
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2026 u 17:15
Fernandova nacija (2010)

"Rođeni talent trebao bi biti plavooki dječak iz Kalifornije koji je odrastao s palicom tipa Louisville slugger u ruci. Trebao bi biti brz poput vjetra i imati tako jak zamah da bačenom kupinom može probiti cigleni zid." Steve Wulf, časopis Sports Illustrated, 1981.
Pa kako je onda punašni 19-godišnji meksički ljevoruki bacač iz zabačenog sela u pustinji Sonora, koji nije znao niti riječ engleskog jezika, napunio stadione diljem Amerike i preko noći postati zvijezda? U ovom filmu redatelj Cruz Angeles, rođen u Meksiku i odrastao u Los Angelesu, prikazuje povijest zajednice rastrgane izgradnjom stadion Dodgersa u Chavez Ravineu, a zatim ponovno ujedinjene zahvaljujući jednom od najvećih bacača u povijesti bejzbola. Fernando Valenzuela, kojeg su obožavatelji prozvali "El Toro", zapalio je vatru koja se proširila od Los Angelesa do New Yorka pa i dalje. Zasjevši na sam vrh kao jedan od najboljih igrača bejzbola svih vremena, svojim poznatim pogledom uprtim u nebo i ubojitim "felšanim" loptama dokazao je da američki san nije rezerviran samo za one rođene na američkom tlu. U ovom slojevitom prikazu života sportske legende i čovjeka, autor filma priziva u sjećanje euforiju oko Fernandovog dolaska i istražuje fenomen koji je za mnoge Amerikance meksičkog podrijetla nadišao sam bejzbol. U filmu se pojavljuje i sam Fernando Valenzuela te iznosi svoje viđenje ovog odista vrlo posebnog razdoblja. Čak i danas, 20 godina poslije, "Fernandomanija" još živi.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.