| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
30 for 30 Once Brothers (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 30 for 30 Once Brothers (2010)Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 19:33 |
|
Once Brothers (2010) ( Jednom braća )
Prevod: http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi.aspx?prevod=Once%20Brothers&jezik= Ažurirao darije - 02.Studeni/Nov.2010 u 20:32 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 20:14 |
|
sve fino, bajno, sjajno... a onda rat i ode sve u q...
i sa drzavom i sa reprezentacijom... :( nego, sto se tice ove epizode, mislim da je prica malo isforsirana i skoro pa ''angazovana'' od strane divca... sve u svemu, odlicna stvar za sve ''jugonostalgicare'' i ljubitelje kosarke (spadam u obe grupe :)) uzivao sam gledajuci kako je igrao Petrovic i nekadasnja juga - 89-90. the best of the best!!! Ažurirao let4mi - 02.Studeni/Nov.2010 u 20:14 |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 21:03 |
|
trebalo bi promijeniti ime teme u "30 for 30" napisao sam ovdje, da ponovo ne tipkam
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 22:10 |
U ovoj temi pise samo o tom konkretnom dokumentarcu o Divcu i Petrovicu, a ne o cijeloj seriji, naslov odgovara. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 22:26 |
|
ok
|
|
![]() |
|
jaguar 31
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Travanj/Apr.2009 Lokacija: RIJEKA Status: Offline Points: 74 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 13:09 |
|
Definitivno jedan od boljih uradaka koji sam pogledao u zadnje vrijeme.
Preporučujem ga svima i naravno hvala prevoditeljima! |
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2026 u 17:15 |
|
Fernandova nacija (2010) ![]() "Rođeni talent trebao bi biti plavooki dječak iz Kalifornije koji je odrastao s palicom tipa Louisville slugger u ruci. Trebao bi biti brz poput vjetra i imati tako jak zamah da bačenom kupinom može probiti cigleni zid." Steve Wulf, časopis Sports Illustrated, 1981. Pa kako je onda punašni 19-godišnji meksički ljevoruki bacač iz zabačenog sela u pustinji Sonora, koji nije znao niti riječ engleskog jezika, napunio stadione diljem Amerike i preko noći postati zvijezda? U ovom filmu redatelj Cruz Angeles, rođen u Meksiku i odrastao u Los Angelesu, prikazuje povijest zajednice rastrgane izgradnjom stadion Dodgersa u Chavez Ravineu, a zatim ponovno ujedinjene zahvaljujući jednom od najvećih bacača u povijesti bejzbola. Fernando Valenzuela, kojeg su obožavatelji prozvali "El Toro", zapalio je vatru koja se proširila od Los Angelesa do New Yorka pa i dalje. Zasjevši na sam vrh kao jedan od najboljih igrača bejzbola svih vremena, svojim poznatim pogledom uprtim u nebo i ubojitim "felšanim" loptama dokazao je da američki san nije rezerviran samo za one rođene na američkom tlu. U ovom slojevitom prikazu života sportske legende i čovjeka, autor filma priziva u sjećanje euforiju oko Fernandovog dolaska i istražuje fenomen koji je za mnoge Amerikance meksičkog podrijetla nadišao sam bejzbol. U filmu se pojavljuje i sam Fernando Valenzuela te iznosi svoje viđenje ovog odista vrlo posebnog razdoblja. Čak i danas, 20 godina poslije, "Fernandomanija" još živi. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |