| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cracker (1993 - 1996) titlovi |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cracker (1993 - 1996) titloviObjavljeno: 01.Studeni/Nov.2010 u 22:24 |
|
Molio bih nekoga sa originalnim dvd izdanjima ove kultne britanske krimi serije (ili ukoliko ih posjeduje preko nekog drugog izvora) da postavi ovdje engleske titlove, može i u sub/idx formatu http://www.imdb.com/title/tt0105977/
Kod nas na sajtu, ujedno i jedinom mjestu na netu na kome postoje, su postavljeni engleski titlovi za ciijelu drugu sezonu i većinu prve sezone. Pošto ti titlovi postoje, moraju postojati i za ostatak serijala. Fale titlovi za: Season 1, Episode 6 & 7 One Day a Lemming Will Fly Season 3, Episode 1, 2 & 3 Brotherly Love Season 3, Episode 4 & 5 Best Boys Season 3, Episode 6 & 7 True Romance Season 4, Episode 1: White Ghost U principu, radi se o 5 epizoda koje su razdijeljene na više dijelova za potrebe emitiranja na TV, dok su za dvd izdanje objavljene u cjelini. Unaprijed hvala Ažurirao bubba ho-tep - 01.Studeni/Nov.2010 u 22:26 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2010 u 22:30 |
|
Clan ghostwheel je odavno odripao u idx/sub formatu, a ja u srt, nesto je vec na sajtu, a ono sto nije provericu i dodati ako imam. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2010 u 22:53 |
|
...još uvek imam te dvd-ove pa ako ne nađete stare, mogu ponovo da ripujem. Na dvd-u je onako kako je bubba naglasio - sve u jednoj epizodi.
|
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2010 u 22:55 |
|
...e, da, ja ne znam da ripujem u srt tj. ne liči ni na šta, mogu eventualno sup ili idx/sub.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2010 u 23:16 |
|
Puno hvala, može i idx/sub
![]() Inače, na vas dvoje sam i računao jer uploadi postojećih titlova su ghostwheelovi, a potpisi ripera kneginjini ![]() Kad epizode budu uploadane, trebalo bi ih upakirati po sezonama jer ovako djeluje dosta kaotično http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi.aspx?prevod=cracker&jezik=. To mogu i ja naknadno obaviti Plus, pošto se radi o meni omiljenoj krimi seriji, planirao sam je u dogledno vrijeme prevesti, iako to zasad nije moguće pošto ionako kasnim sa 4 već davno najavljena prijevoda. Možda i projekat pokrenemo ako bude zainteresiranih, jer su titlovi glomazni. Ima li zainteresiranih da ne otvaram novu temu? Ažurirao bubba ho-tep - 01.Studeni/Nov.2010 u 23:17 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2010 u 23:19 |
|
Crackerove engleske titlove sam popakovala po sezonama: http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=cracker&jezik= Nedostaje samo za 1 sezonu titl za EP06 i E07 One Day a Lemming Will Fly ghostwheel ako mozes , molim te posalji mi taj idx/sub da pokusam prebaciti u srt? |
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2010 u 23:21 |
|
hvala kraljice!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 23:30 |
|
ghostwheel hvala za eng titl za EP06 i E07 One Day a Lemming Will Fly, nazalost program SubRip procita vrijeme titla krivo. 00:00:-14,-060 --> 00:00:-12,010 te crtice su suvisne, trebalo bi biti ovako: 00:00:14-060 --> 00:00:12,010 Ako neko zna kako da to rijesimo, molim da se javi da kompletiramo engleske titlove za seriju Cracker, hvala unapred |
|
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 02:12 |
|
Pošalji mi idx/sub na e-mail, da ja pokušam.
|
|
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 03:03 |
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 13:06 |
Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može...
|
|
![]() |
|
k_joke
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 13:46 |
|
Pa vi ste divni. Vec dugo jurim titlove za ovu seriju. Veliko hvala na trudu
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 16:19 |
|
Zahvaljujuci ghostwheelu i Movie Masteru, kompletirani su engleski titlovi za seriju Cracker (1993) http://www.imdb.com/title/tt0105977/ http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=cracker&jezik= |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |