Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Inbetweeners (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Inbetweeners (2008)

The Inbetweeners

The Inbetweeners (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2008

Žanr:

komedija

Trajanje:

25 min

Glavne uloge:

James Buckley
  >  Jay Cartwright
Blake Harrison
  >  Neil Sutherland
Simon Bird
  >  Will McKenzie
Joe Thomas
  >  Simon Cooper
Greg Davies
  >  Mr. Gilbert
Martin Trenaman
  >  Alan Cooper
Emily Head
  >  Carli D'Amato
Henry Lloyd-Hughes
  >  Mark Donovan
Robin Weaver
  >  Pamela Cooper
Dominic Applewhite
  >  Andrew Cooper
Emily Atack
  >  Charlotte Hinchcliffe
Belinda Stewart-Wilson
  >  Polly MacKenzie
Belinda Stewart-Wilson
  >  Polly McKenzie
Alex Macqueen
  >  Kevin Sutherland
David Schaal
  >  Terry Cartwright

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Inbetweeners (2008)
    Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 23:54

Opis:
Više nego dobrodošao odmak od standardnih kalupa tinejdžerskih serija: četvorica srednjoškolaca u ‘Inbetweenersima’ nisu ni verterovski stereotipi ni geekovi/nerdovi koji znaju
‘Star Warse’ napamet, nego ih cure ne šljive jednostavno zato što su... Ono, nezreli klipani! ‘Daj ne seri, ti još vlažiš u krevet.’ ‘E, mami sam ti navlažio krevet – SPERMOM!’ Blago odraslim muškarcima kojima ova serija neće probuditi sjećanja na najotužnije momente srednjoškolske egzistencije, nemaju pojma kako su dobro prošli.

Imdb
Tv.com

TITLOVI

Ažurirao icemaher - 29.Rujan/Sep.2010 u 00:41
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2010 u 14:19
E, to čekamo da se nakupi par epizodica i prijevoda zapravo pa da konačno pogledam nešto s tvojim prijevodom... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2010 u 14:28
Sad je mala stanka sa prijevodima...moram i ja gledati malo serije i filmove...ali valjda će biti....pogledaj prva 2 nastavka pa komentirajLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 22:29
Pogledao prva tri i super je serija... Koji likovi!!!!
Opet preporuka bez pogreške, Vanjski... Thumbs Up

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2010 u 22:55
Drago mi je da ti se svidjela, serija je stvarno genijalna...peti nastavak je najbolji, vidjet ćeš...evo ga postavljena prevedena prva sezona, uživajte...Smile
Na vrh
Gordon Freeman View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gordon Freeman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 16:46
Stavlja se prva sezona na DL!

Outside... Hvala na prevodu!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 16:53
Nema na čemu! Uživaj..Smile
Na vrh
Aleks@ View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleks@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2010 u 23:01

Vanjski, prvo da ti još jednom zahvalim za prevode.

Nisam napisao komentar dok nisam odgledao celu 1. sezonu. Serija je izuzetno dobra, provale su im žestoke, jednostavno nemam zamerki. Univerzalna slika 17-godišnjaka koji se ne snalaze najbolje sa devojkama, Ma gde na svetu živeli, svi su isti seksopaćenici. Lepo si rekao da ko ne vidi u njima deo sebe u tima godinama, ne zna šta su muke da nađeš prvu devojku. Zato je ovo serija za sve uzraste, i za klince i nostalgične matorce.

Željno iščekujem nove prevode. 

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2010 u 15:03
Pogledao sam pilot. Super serija, ali me nervira što pričaju 200 na sat, a mene mrzi da čitam LOL.
Inače, ovo je prva serija koju gledam sa Outsideovim prevodom. Hvala na prevodu!
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.