Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upload prevoda za serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Upload prevoda za serije

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Upload prevoda za serije
    Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 19:51

Nama koji prevodimo serije se često dešava da trebamo postaviti nekoliko prevoda za istu seriju.

Taj postupak bi nam mnogo olakšalo ako bi nakon uploada jedne epizode, negde uz onu poruku "Hey *username* your subtitle is saved. Please allow up to 10 min before new settings propagate." bilo postavljeno i dugme tipa "Upload next episode".

To dugme bi se pojavljivalo samo ukoliko je uploadovan prevod za seriju a pritiskom na njega bi se otvarao obrazac koji je skoro popunjen jer praktično svi podaci obično ostaju isti.

Dakle, uglavnom bi bilo dovoljno eventualno korigovati broj sezone i/ili epizode i, naravno, odabrati odgovarajući fajl sa prevodom za upload.

Smile

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 19:59

Kad uploudujes titl zar nemas ove opcije na vrhu stranice? 

Control Panel           Subtitles            Covers    Blogs             Home Page

Add Subtitles

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 20:13
Ništa ne obećavam ali videću da li je ovo izvodljivo.
Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 20:21

@Kneginja. Imam, ne radi se o tome, izgleda da se nismo razumeli.

@Darije. Bilo bi super ali nikakva frka ako je u pitanju neki veliki posao.

Hvala narode. Smile

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 20:40
dobra idejaClap
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2010 u 00:58
I mislim da je sprovedena u delo. Istestirajte malo opciju i iznesite utiske kao i predloge za eventualno poboljšanje ...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 09:42
ja sam sad istestirao i dobra je opcija. ostanu samo dva kvadratića za rješavanje
Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 15:36

Odlično Clap

Hvala vam narode Hug

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 16:16
Pa da, to je negde i bio cilj...
Na vrh
redeye View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj redeye Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2010 u 17:07
Uploadovao sam prevod za Fringe 03x03 sinoć i zanima me kada ćete da ga odobrite. Poz
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2010 u 17:12
Odobren.Wink

Na vrh
redeye View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj redeye Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2010 u 17:30
Hvala.
Na vrh
Macondo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Macondo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2010 u 23:50
A može li da se ovo isto pojavi ako uploadujem titl za narednu epizodu, ali nakon nedelju dana :D
Ili onda da prevedem celu sezonu pa da je onda uploadujem epizodu po epizodu  mamli
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 01:50
haha, ne može. Misliš da program "zapamti" gde si stao? Ne može na žalost.
Ovo smo stavili iz razloga, što reče kolega realpetko, kad odjednom stavljaš više pojedinačnih epizoda.

E sad, u vezi sa drugim pitanjem: ako misliš da na duši nosiš ljude koji neće moći da sačekaju da sve prevedeš, ti čekaj kraj sezone.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 15:38
^ i kad postavis epizodu po epizodu, prodje onaj ludak ice i sve spakuje i ostavi samo jedan upload season pack a pojedinacne ti obrise, kazes dzaba mukeLOL
Na vrh
dome-nasty View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 08:18
Originalno postovano od strane darije darije piše:

I mislim da je sprovedena u delo. Istestirajte malo opciju i iznesite utiske kao i predloge za eventualno poboljšanje ...

Dobro da sad znam zašto mi se pojavljuje ono "upload next episode".
Stvarno bi trebao malo više čitati po forumu Big smile

Btw ideja je dobra, no još je moram istestirati Wink

Eat my shorts
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 10:32
Videću da danas stavim malo pojašnjenje i na prvu stranu sajta. Wink
Na vrh
Macondo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Macondo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 11:54
A može li da ide autopopunjavanje polja kako krenem da kucam, 
recimo radio sam danas upload tri epizode Fringe koje sam sinhronizovao prevod SuperSerb
i sad svaki put kucam SuperSerb
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 12:03
Ne znam kolega, sad proverih i postoji to autopopunjavanje ranije unetog nika.
Na vrh
Macondo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Macondo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 12:06
Hmm, možda je do chroma-a.
Nadam se da ne dosađujem sa svojim idejama i idejicama, ali takav mi dan :D
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.