Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - svajcarac78
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

svajcarac78

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: svajcarac78
    Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 18:48
"...ovde možete napisati nešto o sebi: odakle ste, čime se bavite, interesovanja.... ali takođe, i jednu vrlo zanimljivu informaciju, od koga ili kako ste saznali za naš sajt....
Uz želju da što duže ostanete, u svoje ali i ime svih ostalih članova, želim vam ugodan i lep boravak na našem forumu...."

BlagodarimWink!!!

Eve,ja skupio 2 i po nedelje staža na forumu.Prvo sam mislio da sam debelo zalutao:naime preokupacija na netu mi je muzika i sve vezano za nju;filmovi i serije na drugom mestu-vidim forum orijentisam na ovo drugo?!Svidela mi se atmosfera,ostao da utvrdim da li me vara/ne vara osećaj da je OK ekipa,kao da se oprobam u prevođenju-video da mi posle malo brljanja krenuo i taj hobi za rukom tj. zainteresovala me oblast prevođenje filma/serije.

Coolturno je da se predsravim kad sam već tu:odazivam se na ime Zoran(efikasnije na nadimak u nicku);32godine i kusur meseci;s juga Banata;pravima u bespravnoj državi;da i vrlo zanimljiva informacija:za sajt čuo od mog komšije(trebali nam prevodi za gomilu filmova,eto).

Nisam zaboravio interesovanja;sem pomenutog tu spada sve živo;iznad svega multimedijalni projekti kao ovaj što sledi u prilogu da ne balavim previše:

...onE,onI & JA...

Srdačan pozdrav: Z.V.Švajcarac Cool

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 19:11
Da si nam živi i zdrav pa da promeniš muzički pravac što pre.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 19:52
Originalno postovano od strane darije darije piše:

+1LOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:02
Originalno postovano od strane svajcarac78 svajcarac78 piše:

"

Eve,ja skupio 2 i po nedelje staža na forumu.
blago tebi a ja preziveh ovde celih 3 godina do danas(18 septembar registrovan, ali od mart 2007 sam tu bio pod drugog nicka kojeg sam i zaboravio da ga imam pa budala ponovo se registriram u septembarLOL) i ne zalim slobodno vreme, ekipa je zakon, cisto sumnjam da ce mi ovaj forum ikad dosaditi, jedino da odustanem ako mi ukinu netLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:03
Prvo, živio ti nama švajcarac, još dugo se družio s nama!!

A iskoristit ću ovu priliku i čestitati drugu ice-u rođendan forumski!!!LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:09
Onda, nakon 2 i po nedelje
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:10
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

A iskoristit ću ovu priliku i čestitati drugu ice-u rođendan forumski!!!LOLLOLLOLLOL

welcome švajcarac, a i pridružujem se čestitkama Ice-u. Clap
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:27
Pozdrav imenjače!Thumbs Up
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:30
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

welcome švajcarac, a i pridružujem se čestitkama Ice-u. Clap

+1

srecni vam jubileji momci!

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 20:46
Originalno postovano od strane outside outside piše:

+1LOL

Ne mogu da verujem da sam usamljeni jahač na forumu koji preferira narodnjakepustinjak...
volim bre ljudi narodno;ali i Evergreen(domaći i strani) i EX-YU pop rock,sve zavisi u kom sam fazonu i raspoloženju.

Kontam da neko danas slavi?!? Pa,ice,da se pridružim:happybirthdayda si živ i zdrav-kada imaš život i služi te zdravlje ono sve najbolje dođe samo po sebi ak' ne danas,onda sutra i tako!!!

Ažurirao svajcarac78 - 18.Rujan/Sep.2010 u 20:47
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 05:41

Nije izumro R'N'R,radim sa svim muzičkim žanrovima.Btw,sad mi krivo što nisam umiksovao još koju sliku plaže "Raj"...Wink

U oblasti prevođenja usavršam se tj. bistrim SW,ono što lično mogu s ponosom da predstavim je rad  u Vegas7.0(professional):
...ostvarenje koje je uzburkalo duhove i načinilo bum-tras-bum u newage strukturama gajačkog takozvanog centra.Neki me kuju uStarnebu pod oblake,nekiluka2mi se više ne javljaju na ulici;ali koga to interesuje,mene ponajmanjeribicjmladji

Kako vreme prokleto brzo letiQuestionExclamationDavno beše 97/98. kada mi se verao po ramenima,a danas naslednik mog ludila u koliko posto žešćem obliku.Oličenje svega dok sam ja žario i palio propalim mladalačkim javnim životom svog prebivališta.Zgaziše me godine->na mlađima svet ostaje.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.