Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SFRJ
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SFRJ

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SFRJ
    Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2009 u 23:11
Otvaram ovu temu da se na jednom mjestu prikaze kako je lijepo bilo u ovoj drzavi, iz nikakvog politickog razloga, tako da bih volio da postate isto, ljepote, muzika, filmovi, sport, itd...
Evo za pocetak...

I nadaleko cuveni i najskuplji na crnom trzistu nekad;

Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 00:51

Dobra tema, svaka čast. Ja sam žešći nostalgičar, jer ne mogu da zaboravim tu lepotu nikako

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 01:23
+1

Bila jednom jedna zemlja...

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 01:34
Jao, koncert za mir!!! Cry Milan je umro na dan kad sam slavio 17 rođendan. Tad sam poslednji put video ovaj snimak i to na nekom lošem VHS-u... gde ga iskopa majstore? 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 01:39

"Sta drugo reci bez ludnica..."LOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao PsOaligator - 20.Srpanj/Jul.2009 u 01:40
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 01:41
Originalno postovano od strane N.B.G. N.B.G. piše:

...koja se raspala kad sam ja imala 3.godine Embarrassed  Ali kad velite da je tak lijepo bilo, drago mi je da sam ipak malo zivjela u njoj Smile

"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 01:44
Brate skoro najgledaniji video i sa skoro najvise komentara [39 strana comment-a] na YouTube,
ali sta ces ima i onih mentola da ih ne nazivam nekim imenima sada
koji koriste ovu pesmu i EKV za nesto drugo sto se meni licno ne dopada
ima i normalnih, ali necu nista da pisem tamo da se spustam na taj nivo.. uostalom pogledaj sam..

http://www.youtube.com/watch?v=lukSkOU_5Mc

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 01:47
Originalno postovano od strane asvalttina asvalttina piše:

...koja se raspala kad sam ja imala 3.godine Embarrassed Ali kad velite da je tak lijepo bilo, drago mi je da sam ipak malo zivjela u njoj Smile

Eeee a ja bio Titov pionir i mahao mu
Ali neverovatno lepo vreme.. sada stvarno najozbiljnije.

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 01:49
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

"Sta drugo reci bez ludnica..."LOLLOLLOLLOLLOL

Ovo je legendarna snimka, nevjerojatno, predobro Clap LOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 01:51

Brate skoro najgledaniji video i sa skoro najvise komentara [39 strana comment-a] na YouTube,
ali sta ces ima i onih mentola da ih ne nazivam nekim imenima sada
koji koriste ovu pesmu i EKV za nesto drugo sto se meni licno ne dopada
ima i normalnih, ali necu nista da pisem tamo da se spustam na taj nivo.. uostalom pogledaj sam..

http://www.youtube.com/watch?v=lukSkOU_5Mc

A ovi komentari su presmijesni stvarno...ljudi pogledajte dokumentarac "Kao da je bilo nekad" ako vec nijeste...

Ažurirao PsOaligator - 20.Srpanj/Jul.2009 u 01:51
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 02:13

Eeee a ja bio Titov pionir i mahao mu
Ali neverovatno lepo vreme.. sada stvarno najozbiljnije.

I ja sam ozbiljna posebice jer po novim istrazivanja znanstvenici tvrde da su prve 3 godine zivota najvaznije,da je tad najbitnije biti u dobrom okruzenju koje potice zdrav intelektualni, emocionalni, tjelesni razvoj.
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 02:15

Što reče Buki u jednom privatnom razgovoru "ja komentare na youtube ne čitam da se ne nerviram". Tako da ne želim ni da pogledam šta "pamet i razum" ove zemlje ima novo da izjavi. Umesto toga

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 02:23
A gde ti brate ovo iskopa "Branko Kockica" Legenda,
bio sam u jednoj emisiji, jaoooooo!!!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 02:23
Aaaaaaaa, brate odusevio sam se kad sam vidio Strumfove, bio sam skroz zaboravio na taj crtani, i Branko Kockica neprevazidjen, imam na VHS-u sve emisije....

Ažurirao PsOaligator - 20.Srpanj/Jul.2009 u 02:27
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 03:29

Aaaaaaaa ovo mi je omiljeni domaći film! LOLLOLLOLLOLLOL

A sad, ubistvo za sve nostalgičare:

I na kraju pesmica uz koju sam se u vrtiću zaljubio u jednu Jelenu (dok je pevala) Embarrassed

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 03:37
evo malo JugoTONA

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 03:50

@cudak_31177  Sta si sve iskopao brate, ne mogu da vjerujem da si svega ovoga sjetio, aj dobro nekako ove emisije i ovo, ali Drugar Bili, ne mogu da vjerujem...faithlessmarytitloviekipa

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 04:09
joj cudak de jos Smile
ja ovo nist nikad vidla pa mi turbo zanimljivo vidjet kak je to bilo prije. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 04:23
@asvalttina ovoga mora da se sjecas...

na Bananamena je najjaca sinhronizacija LOLLOLLOLLOL

Ažurirao PsOaligator - 20.Srpanj/Jul.2009 u 04:29
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 05:05
joooooj kak sam se raznjezila, s negdje u zemlji snova si me vratio u djetinjstvo jer sam to gledala i tocno sam osjetila ono uzbudjenje koje sam osjecala ko mala kad bi gledala crtic.jeben filing. hvala!!!! skoro sam sigurna da to imam doma na kazeti snimljeno,a moja stara cuva sve moje stvarcice iz tog doba i bas cu pogledat te crtice sad kad budem isla doma. bananamena i laku noc djeco se ne sjecam, a he-man i ti likovi mi djeluju poznato ali nisu me oprale nikakve emocije pa nisam sigurna jesam li gledala.

eeee evo nasla sam si jos crtica koje sam davno gledala-eustahije brzic, rakuni, cudesna suma. Zaaakon!

Ažurirao asvalttina - 20.Srpanj/Jul.2009 u 05:21
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.