Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dilan_dog View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Barbie's sugar daddy

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dilan_dog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav!
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 23:24

Pozdrav drugari! Smile

Da se predstavim, Dog. Dilan Dog. LOL Dolazim iz Šapca, kolekcionar sam stripova                i volim filmove. Horore i Sci Fi pre svega ali i ostale, samo ako su...pa, zanimljivi.
             Na ovaj sajt sam sasvim slučajno nabasao tražeći, a šta drugo do prevode za
             filmove. Wink
             Do sada sam isključivo eksploatisao, gomilu prevoda sam skinuo a nikad
             se nisam setio ni hvala da kažem. Shocked Sram me bilo. Confused Evo prilike da to ispravim.
             Hvala! Big smile
             Elem, pošto sad imam nešto slobodnog vremena (šutnula me devojka-prim.prev.) Ouch
             rešio sam da dam svoj skroman doprinos. Clap Odlična terapija, preporučujem je
             svima. Approve
             Eto, toliko. Nisam uspeo sve smajliće da iskoristim. Angry

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 23:28
Imat ćeš vremena. LOL

dobrodosli
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 23:44
Brate, prijatelju... Dobrodošao ili dobro došao, kako ti volja Uživaj u slobodi, BRATE!!!!!
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 00:05
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 00:14
Originalno postovano od strane dilan_dog dilan_dog piše:

Nisam uspeo sve smajliće da iskoristim. Angry

Tvoj bes, razumem u potpunosti. Ja se tako osećam svaki put kada pritisnem taster "Odgovori" LOL

No, ne brini, bitno je da si stigao, tako da ću umesto redovnih

dobrodosli   ili  welcome

pasioniranom ljubitelju smajlija reći

" vestichica ti poručuje  BojaDocekuje2 "

LOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 01:06
welcome
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Damilica26 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damilica26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 08:43
dobrodosli
prijatelmkd
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 09:15
dobrodosli dobrodosli
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 13:02
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.