Pozdrav!
Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=36151
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 04:55 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Pozdrav!
Objavio: dilan_dog
Tema: Pozdrav!
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 23:24
Pozdrav drugari!
Da se predstavim, Dog. Dilan Dog. Dolazim iz Šapca, kolekcionar sam stripova i volim filmove. Horore i Sci Fi pre svega ali i ostale, samo ako su...pa, zanimljivi. Na ovaj sajt sam sasvim slučajno nabasao tražeći, a šta drugo do prevode za filmove.  Do sada sam isključivo eksploatisao, gomilu prevoda sam skinuo a nikad se nisam setio ni hvala da kažem. Sram me bilo. Evo prilike da to ispravim. Hvala!  Elem, pošto sad imam nešto slobodnog vremena (šutnula me devojka-prim.prev.)  rešio sam da dam svoj skroman doprinos. Odlična terapija, preporučujem je svima.  Eto, toliko. Nisam uspeo sve smajliće da iskoristim. 
|
Odgovori:
Objavio: iromafia111
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 23:28
Imat ćeš vremena. 

-------------

|
Objavio: darije
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2010 u 23:44
Brate, prijatelju... Dobrodošao ili dobro došao, kako ti volja Uživaj u slobodi, BRATE!!!!!
-------------
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 00:05
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 00:14
dilan_dog piše:
Nisam uspeo sve smajliće da iskoristim. 
|
Tvoj bes, razumem u potpunosti. Ja se tako osećam svaki put kada pritisnem taster "Odgovori" 
No, ne brini, bitno je da si stigao, tako da ću umesto redovnih
ili
pasioniranom ljubitelju smajlija reći
" ti poručuje "

------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: jafforidza
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 01:06

------------- I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
Objavio: Damilica26
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 08:43
Objavio: Titivillus
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 09:15
Objavio: Sebastijan
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2010 u 13:02

------------- Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
|
|