| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka74
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 06.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 27 |
Tema: Neobjavljeni TitlObjavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 18:37 |
|
Jutros sam sredio i postavio titl za Robin.Hood.UNRATED.DC.DVDRip.XviD-ARROW. Koristio sam prevod koji je postavio Movie Master (originalni prevod Sentinel za TS verziju). Bilo je problema kod prvog CD-a sa usklađivanjem tajminga (negde žuri, negde kasni) ali posle nekoliko "cepkanja" i "spajanja"u SW-u napravio sam koliko toliko ok srt fajl. Nisam baš bio 100% zadovoljan jer težim perfekcionizmu kod tajminga, ali ok. Na žalost, moja verzija nije objavljena za razliku od verzije koju je postavio Heller i pomislio sam da je njegov tajming verovatno bolji. Međutim, nakon što sam proverio, video sam da taj prevod, ne da nije bolji, nego je 2X lošiji. I sada, da se ovo desilo prvi put, ne bih se verovatno ni obazirao, ali to već postaje redovna pojava. Ne znam ni sam koliko sređenih prevoda mi nije objavljeno, a da pri tome nisam prekršio niti jedno pravilo koje je postavljeno. Voleo bih da znam koji je uslov da se neki prevod objavi ili odbaci? Razumem da ne radite proveru baš za svaki film, ali kada je u pitanju neki hit, mislim da već posedujete odgovarajući rip filma?!
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 18:51 |
|
jesi potpise dirao?
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 18:59 |
|
@luka74
Tvoj titl, sto se tice samog sadrzaja ne moze biti ni bolji ni gori od hellerovog jer je u oba slucaja posluzio Sentinelov original, kojeg je u oba slucaja adaptirao na srpski Sveto. Posto je hellerov titl automatski odobren, (clanovi prevodilacke ekipe sami odobravaju svoj upload) tvoj je smatran kao duplikat i to je jedini razlog zasto je odbijen. I varas se, radimo proveru svakog uploudanog titla, ukoliko postoji sumnja za odredjeni titl, vise ljudi iz tima ga provjeri. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 19:01 |
Bas tako ![]() |
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
luka74
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 27 |
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 19:17 |
|
Potpise nisam dirao, a nisam ni pričao o sadržaju, već o "tajmingu", pa sad, ako se za svaki prevod radi provera i ako to radi više članova, onda nemam šta još pametno da dodam osim da sam prevod uploadovao rano jutros i da nisam razmišljao da me je neko preduhitrio, pa je moj postao "duplikat", a ovaj na kome vreme, te žuri, te kasni biva objavljen.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 19:22 |
Nismo online 24 sata dnevno, kad dodjemo provjerimo upload, a koliko je tajming |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |