Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neobjavljeni Titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaNeobjavljeni Titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka74 View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Neobjavljeni Titl
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 18:37
Jutros sam sredio i postavio titl za Robin.Hood.UNRATED.DC.DVDRip.XviD-ARROW. Koristio sam prevod koji je postavio Movie Master (originalni prevod Sentinel za TS verziju). Bilo je problema kod prvog CD-a sa usklađivanjem tajminga (negde žuri, negde kasni) ali posle nekoliko "cepkanja" i "spajanja"u SW-u napravio sam koliko toliko ok srt fajl. Nisam baš bio 100% zadovoljan jer težim perfekcionizmu kod tajminga, ali ok. Na žalost, moja verzija nije objavljena za razliku od verzije koju je postavio Heller i pomislio sam da je njegov tajming verovatno bolji. Međutim, nakon što sam proverio, video sam da taj prevod, ne da nije bolji, nego je 2X lošiji. I sada, da se ovo desilo prvi put, ne bih se verovatno ni obazirao, ali to već postaje redovna pojava. Ne znam ni sam koliko sređenih prevoda mi nije objavljeno, a da pri tome nisam prekršio niti jedno pravilo koje je postavljeno. Voleo bih da znam koji je uslov da se neki prevod objavi ili odbaci? Razumem da ne radite proveru baš za svaki film, ali kada je u pitanju neki hit, mislim da već posedujete odgovarajući rip filma?!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 18:51
jesi potpise dirao?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 18:59
@luka74
Tvoj titl, sto se tice samog sadrzaja ne moze biti ni bolji ni gori od hellerovog
jer je u oba slucaja posluzio Sentinelov original, kojeg je u oba slucaja
adaptirao na srpski Sveto.
Posto je hellerov titl automatski odobren, (clanovi prevodilacke ekipe sami
odobravaju svoj upload) tvoj je smatran kao duplikat i to je jedini razlog zasto
je odbijen.
I varas se, radimo proveru svakog uploudanog titla, ukoliko postoji sumnja za
odredjeni titl, vise ljudi iz tima ga provjeri.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 19:01
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

I varas se, radimo proveru svakog uploudanog titla, ukoliko postoji sumnja za
odredjeni titl, vise ljudi iz tima ga provjeri.

Bas tako Clap
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
luka74 View Drop Down
Uploader
Uploader

Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 19:17
Potpise nisam dirao, a nisam ni pričao o sadržaju, već o "tajmingu", pa sad, ako se za svaki prevod radi provera i ako to radi više članova, onda nemam šta još pametno da dodam osim da sam prevod uploadovao rano jutros i da nisam razmišljao da me je neko preduhitrio, pa je moj postao "duplikat", a ovaj na kome vreme, te žuri, te kasni biva objavljen.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 19:22
Originalno postovano od strane luka74 luka74 piše:

Potpise nisam dirao, a nisam ni pričao o sadržaju, već o "tajmingu", pa sad, ako se za svaki prevod radi provera i ako to radi više članova, onda nemam šta još pametno da dodam osim da sam prevod uploadovao rano jutros i da nisam razmišljao da me je neko preduhitrio, pa je moj postao "duplikat", a ovaj na kome vreme, te žuri, te kasni biva objavljen.

Nismo online 24 sata dnevno, kad dodjemo provjerimo upload, a koliko je tajming
precizan ne mozemo provjeriti ako nemamo film.

I locklock

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.