Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najavljen Might & Magic: Heroes 6
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najavljen Might & Magic: Heroes 6

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najavljen Might & Magic: Heroes 6
    Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 23:00

Najavljen Might & Magic: Heroes 6

Iliti ga po starom Heroes of Might & Magic 6.
Ubisoft je na ovogodišnjem GamesComu objavio kako radi na novom nastavku legendarnog PC serijala,
samo ovog puta preimenovanog u Might & Magic: Heroes 6.

Radnja nastavka odvija se 400 godina prije događaja u igri Heroes of Might & Magic V i vraća igrača korijenima igre i žanra.
Mitska priča prati sveti rat između dobra i zla, a Might & Magic VI će je ispričati pomoću izuzetno velikih mapa, osvježenog igračkog sistema i proširene zajednice na mreži.

Direktor marketinga u Ubisoftu, Adam Novickas, naglasio je da franšiza Might & Magic ima povijest dugu 20 godina. Razvojni tim se trudi da očuva originalni duh Heroja, koji će iskombinirati sa unaprijeđenim RPG elementima.

Igra Might & Magic Heroes VI izlazi naredne godine.

Osim novog naziva, igra ima i novog developera. Umjesto Nival Interactiva koji je radio na petom nastavku, za potrebe šestog rukave će zasukati ljudi iz studija Black Hole Entertainment,
 koji su radili na dosta solidnim strateškim igrama poput Warhammer: Mark of Chaos i Battle March te Armies of Exigo.
Očekivanja su naravno velika.
Za sada pogledajte vrlo kratak teaser trailer:

Ažurirao Buki - 29.Kolovoz/Aug.2010 u 12:07
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 23:03
Ovo drži updateano... Wink

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 23:05
Naravno, sve novosti o šestom nastavku biti će prenijete u ovu temu. Thumbs Up
Dugo čekam ovo, godinama gotovo ništa ne igram, ali ovo se ne propušta. Approve
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 23:06
Mene je ovaj archangel osvojio... LOL

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 01:48
Ako bude kao peti nastavak, bolje da ga i ne prave! Trojka je zakon!
Vladika
Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 09:04
Peti nastavak me nije baš oduševio, ali ipak jedva čekam da vidim hoće li najzad približiti Heroje staroj slavi. Smile
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 11:56
Po ovom teaseru čini mi se da će biti gotovo ista čudovišta, tako da teško da će se sad vraćati na stare korjene. Ali možda ovi novitetu budu urodili plodom. Ipak, trojka je trojka. Smile

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 13:46
Ja sam ipak drugačijeg mišljenja od većine.
Meni je petica zakon, savršen nastavak, ne pada mi napamet vraćati se na trojku, a i ne sumnjam da će šestica biti odlična, s druge strane ne očekujem velike promjene u novom nastavku. Smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 15:39
.... i posle kazete samo ice igra igreLOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 16:07
Mora da smo to od tebe pokupili, navukao si nas! LOL LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 16:45
Ah, otkrio si nas ice! Mi smo to potajno, nismo htjeli izlaziti s time u javnost... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 00:32

Evo i prvih slika:
faithlessmary

Također, još informacija i novi trailer - ovdje. Thumbs Up

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 00:35
Neodoljivo podsjeća na peticu, ali vidim jako ušminkamo, na prvi pogled odlično što se grafike tiče, za ostalo ćemo vidjeti. Thumbs Up
Da li se to meni čini ili će biti manje resursa, ili je samo slučajno na prve dvije slike tako? LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 00:41
Da, i ja sam se to odmah zapitao za resurse, ali super izgleda. I Haven na slici.. Archangels... Thumbs Up

Samo se bojim da ja to ne bum mogel igrat... Ali možda... LOL

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 00:43
Ma meni izgleda odlično, a evo ga i prvi službeni trailer: Thumbs Up

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 12:03
Igra izlazi u ožujku 2011. godine, najavljena kombinacija igrivosti iz trojke i grafike iz petice

Šesti izdanak franšize koja kombinira elemente strategije na poteze i RPG – a doći će na naša računala u ožujku sljedeće godine. Smješten u Ashan univerzumu, Might and Magic: Heroes VI ovježit će serijal novim trupama, boss bitkama i sistemom reputacije. Priča će se odvijati 400 godina prije petice. Uskrsnuli arkanđeo koji je nestao tijekom rata između Elder rasa, vraća se kako bi osvetio svoju smrt te ovladao svijetom. U tu svrhu obmanut će stanovništvo Ashana, no ne i pripadnike Griffin dinastije. Petero djece vojvode Pavela stajat će na putu njegovim dijaboličnim namjerama. Redoslijed igranja kampanja bit će nelinearan, dok će naši odabiri unutar igre utjecati na reputaciju. Igrači željni stvarnoga izazova, svoje će iskustvo tesati u multiplayer modovima te se u postignućima natjecati s online zajednicom.

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 13:27
Malo mi čudno izgledaju ovi Griffini, kao da imaju slomljenu nogu ili štaku... Confused

Ali priče su im uvijek prebogate i maštovite, a to mi se jako sviđa...

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 13:41
Za razliku od ljudi, undead poprilično drugačije izgleda.
Ostalih rasa još nema, barem što se slika tiče.
Biti će ih 8, e sad da li onih 8 kao iz Tribes of The East ili nas očekuje nešto novo vidjet ćemo.
Navodno će biti puno više toga i za graditi u dvorcu, o mapama, magijama itd. da ne pričam.
udri

Teško da bolje može izgledati na prvi pogled, jedino me i dalje muče ovi resursi, ali nešto si kontam, možda je ono samo hero u kampanji u kojoj ostali resursi nisu potrebni, sumnjam da će preusmjeriti sve na samo 3 resursa + pare, nije mi logično. Confused

Daj kume iščupaj s neta još neke novosti, baci pogled na ove strane stranice, daj novosti. insane LOL
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 18:13
Nije petica toliko loša kao što svi pričaju. Bolja je od četvorke u svakom slučaju. Trica je neprevaziđena Wink Ova šestica mi primamljivo izgleda. Ne sumnjam da će Mađari odraditi dobar posao jer sam im igrao ove navedene igre i prilično su dobre Wink
What can change the nature of a man?

Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2010 u 10:05

Dok ne izađe šestica, možda vredi obnoviti staro gradivo.

Ako nekoga zanima, sada je moguće jeftino nabaviti originalna izdanja prethodnih nastavaka: Heroes of Might & Magic 3 & 4 Complete iznosi oko 6 €, Heroes of Might & Magic 5 Gold (HOMM5 + Hamers of Fate + Tribes of the East) oko 10 €.

Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.