| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
South Pacific (1958) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: South Pacific (1958)Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2010 u 08:24 |
|
South Pacific (1958)
Režiser: Joshua Logan Godina izdavanja: 1958. Zemlja porekla: SAD Žanr: Mjuzikl sa primesama ratnog i romantičnog filma Trajanje: 157 minuta Nagrade: Osvojio Oskara za najbolji zvuk 1959. godine Studio: Magna Corporation Glumci: Rossano Brazi ( Emile de Becque), Mitzi Gaynor (Nellie Forbush), John Kerr ( Joseph Cable), Ray Walston (Luther Billis), Juanita Hall ( Bloody Mary)... 1943. godine Sjedinjene Američke države su osnovale nekoliko vojnih baza na Solomonskim ostrvima, kako bi se pripremili za invaziju Nove Gvineje i Centralnog Pacifika. Na jednom od tih ostrva živi slikar po imenu Emil De Bacque (poreklom Francuz), koga vojska želi da zaposli kao izvidnika okolnih ostrva pod japanskom vlašću. Kako bi ga vrbovali najlakše, medicinska sestra po imenu Neli Forbush dobija zadatak da ga pokuša naterati da uradi ono što žele. Kroz fantastičan mjuzikl i božanstvene krajolike drama filma South Pacific se razvija i ostavlja gledaoce bez daha. Tekst preveden sa IMDB-a. Trivia: Za ulogu medicinske sestre Neli se prijavilo dosta poznatih glumica (poput Elizabet Tejlor, Doris Dej, Džudi Garland, Odri Hepbern...) ali je režiser ipak odlučio da pruži šansu Mitzi. Ljubavne scene između Džoa i Liam su smatrane izuzetno šokantnim u konzervativnom društvu kasnih 5o-ih godina. Prevodilac koji trenutno radi na ovom filmu je ByShebo Ažurirao Mandarinan - 27.Kolovoz/Aug.2010 u 09:13 |
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 04:17 |
|
Hvala ByShebo za prevod filma South Pacific (1958) Titl mozete preuzeti ovdje: http://titlovi.com/titlovi/south-pacific-107173/ http://titlovi.com/titlovi/south-pacific-107174/ |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |