| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kick-Ass (2010) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kick-Ass (2010)Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2009 u 22:36 |
|
Kick-Ass
TITLOVI IMDb Official site Release Date: 16 April 2010 Genre: Action/Comedy Director: Matthew Vaughn Writers: Jane Goldman & Matthew Vaughn (screenplay), Mark Millar (comic book series) Cast: Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Mark Strong, Chloe Moretz, Nicolas Cage, Clark Duke, Evan Peters, Lyndsy Fonseca, Michael Rispoli, Garrett Brown Uvrnuta, urnebesna, akcijska komedija o tinejdžeru koji nema super-moći, ali želi postati super-junak. Glavni lik ove nevjerojatne akcijske komedije je Dave Lizewski – tinejdžer, srednjoškolac kojeg doslovno nitko ne primjećuje. Dave je veliki obožavatelj stripova. Uskoro će mu na um pasti genijalna ideja: pod utjecajem goleme količine stripova koje posjeduje i čita, Dave će odlučiti postati super junak i boriti se protiv opakih zločinaca. U tu svrhu nabavit će potrebno odijelo, naočale i masku te promijeniti ime u – KICK ASS. Postoji samo jedan mali problem: Kick Ass ne posjeduje nikakve super moći! Međutim, njegov život ubrzo će se drastično promijeniti nakon što ga hrpa istomišljenika počne imitirati, a on sam susretne 11-godišnju Hit Girl i njezinog oca Big Daddyja te postane partner s još jednim 'wanna be' superherojem – Red Mistom. U cijelu priču uplest će se i lokalni mafijaš Frank D'Amico koji će naše novopečene super heroje staviti na pravu kušnju! Ažurirao Titivillus - 10.Svibanj/May.2010 u 10:39 |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 02:57 |
|
Trivija:
- Nicolas Cage (Damon Macready) i Lyndsy Fonseca (Katie Deauxma) rođeni su istog dana, 7. januara. - Daniel Craig i Mark Wahlberg razmatrani su za ulogu Big Daddy-ja pre nego što je ona otišla Nicolasu Cageu. - Kada se Kick-Ass prvi put upozna sa Hit Girl, vidimo kako Big Daddy stoji ispred bilborda na kojem se nalazi Claudia Schiffer. Schifferova je udata za reditelja ovog filma, Matthew Vaughna. - U filmu se pojavljuje i Stan Lee kao čovek koji gleda vesti. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 03:02 |
|
ovo mi prema opisu lici na Defendor koji je katastrofa (za mene). Ne znam zasto, ali ove parodije ili ko zna sta su vec su mi postale toliko glupe i dosadne, jedino nesto sto pamtim da me je nasmejalo su prva 2 scary movie, pa da kazem i po malo i ostali delovi scary movie.
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 12:00 |
|
a ne znam, meni je do sad zanimljiv =) cak i smijesan :P |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 13:19 |
|
ovo morate pogledati, po meni najbolji film ove godine :D Hit Girl je definitivno najoriginalniji i najbrutalniji lik u zadnje vrijeme :D Ažurirao Sentinel - 20.Travanj/Apr.2010 u 14:24 |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:02 |
|
jel snimak gledljiv tj nije mnogo los?
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:06 |
|
za cam je odlican... cak je bolji i od vecine TS-ova
|
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:16 |
|
čim dođe bolji snimak ovo gledam,izgleda po traileru super..ovako na prvi pogled,mi sliči superbad-u,inače taj mi je film jedan od najboljih komedija..
Ažurirao outside - 20.Travanj/Apr.2010 u 15:18 |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:24 |
|
ne mogu da se setim kad sam skorije odgledaoneku opustenu komediju tako da cu pogledati ovo iako je los snimak hvala sentinel na prevodu i na odgovoru |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:26 |
|
nije ovo bas komedija... u dossta scena film je mucan... ali je bas zato legendaran, mene odusevio, kada zavrsim titlove napisem cijeli komentar =) |
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 20:28 |
|
Upravo sam zavrsio titl, pa da sredim dojmove... Kick-Ass definitivno nije ono sto sam ocekivao. Dakle sto je tu toliko dobro? Najbolji, najzanimljiviji i definitivno najbrutalniji lik ove godine, Hit Girl. A onda dolazi THE SCENA, Kick Ass ide srediti neke likovi koji mu gnjave curu, bla bla (So Peter Parker sranje), i taman kad treba dobiti po piksi vidis velikom crnji viri ostrica kroz prsa, on padne a iza njega ostane mala zaba s ljubicastom perikom :D:D:D:D i kaze Hajde picke da vas sad vidimo :D:D:D Preeeeeeeezakon scena :D |
|
|
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2010 u 17:10 |
|
WOW!!!
Apsolutno se slažem sa Sentinelom. "Hit-Girl stole the show." Najzabavniji film koji sam gledao u zadnje vrijeme. Psovki, krvi i nasilja na sve strane (vidi donji trailer u prvom postu), soundtrack jako dobro prati radnju, a čak je i Nicolas Cage odličan kao Big Daddy. I nema veze s 3D.
Ovo sam pogledao neki dan u kinu (samo 20-ak ljudi u dvorani, šteta) i sigurno ću ga pogledati još jednom čim se pojavi DVDRip ili BRRip. 8/10 P.S. Dao bih i ocjenu više da nisam pročitao strip prije gledanja filma. Strip je puno mračniji, a završni 'twist' i Kick-Assov odnos s Katie su poprilično promijenjeni. U filmu je sve puno vedrije. Ajde, barem ga nisu prilagođavali za PG-13. Ako još niste gledali film, moja je preporuka da prvo pročitate strip (nema ga puno, samo 8 brojeva). |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2010 u 12:58 |
|
Fenomenalna komedija, jedino mi se ne sviđa kraj. Ne treba nastavak filmu koji je zaokružena cjelina...
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2010 u 14:31 |
|
Eh, odgledah i ja sinoć i baš mi je super filmić.
![]() Nekako mi je kao tinejdžerski koje sam nekada gledala, ali tinejdžerski za novije generacije (mi smo ipak bili manje ...recimo grubi )
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2010 u 15:01 |
|
Nisam bas lepo razumeo postove pa da lepo pitam ko je bolji snimak cam ili ts
|
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2010 u 15:13 |
|
ts je za nijansu bolji
|
|
|
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2010 u 15:19 |
Zato sam pitao, dal vecinom ts-ova za ovaj film ili uopste tso- ova hvala sebastian |
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2010 u 15:57 |
|
kada sam pisao taj post, TS nije bio izasao, stoga opcenito TS-ova
|
|
|
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2010 u 16:06 |
|
Da da video sam i to da jos nije izasao , moja greska izvinjavam se
|
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2010 u 18:39 |
|
koliko mi je poznato, kraj je radjen tocno prema stripu, Red Mist kao govori: Svijet pun superjunaka? Tako nekako uglavnom, htjelo se dati do znanja da ce on preuzet ulogu superzlikovca i raditi nered, posto tako zavrsava i strip. stoga mislim da nije takav kraj zbog nastavka (iako je sasvim moguce :D) |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |