| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bokserska vreca-istresite vase nezadovoljstvo |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bokserska vreca-istresite vase nezadovoljstvoObjavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 02:04 |
|
Udri ,kritikuj,urlaj ,griziiiiiiii.............istresi svu frustraciju ,bes ,mrznju ....ovde i olaksaj sebi muku
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 02:36 |
|
a ako nisam nervozna da li mogu onda da
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 02:53 |
|
a ne ne ne ne ne ovde dolazis da se psihofizicki ispraznis i nemoj da mi pamas i skakuces svuda |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 03:11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bate me ne voli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zato sam mu slomila nos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 10:00 |
|
Je*em ti i posao, i državu, i "prijatelje", i "slučajne" prolaznike koji "slučajno" sve čuju, i muškarce koji ne umeju da ga drže u gaćama nego zbog kapi alkohola postaju žešće kurve!!! Dosta za sad. Vratiću se kasnije. P.S. Bravo za temu, treba nam ovo... |
|
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 12:23 |
napravit ću bundu od tebe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 12:29 |
|
ako je tako bato onda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bati će biti toplo ove zime, imaće bundu koja ga mnogo voli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
MarkoZmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Kafana Staff Pridružen: 18.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3156 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 15:02 |
|
|
|
|
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:45 |
|
bem ti kisu i lose vreme i glupave kvazi investitore koji muljaju sa stanovima i maznjavaju ljudima pare nadam se da ce ga u zatvorubar neko jednom dobro nategne pa da mu okice zaigraju ko loptice u loo bubnju imam radijatore u stanu koji su samo tu kao ukras jer zgrada sad sam saznao uopste nije prikljucena na toplovod jojo majci da znam u kom je bajboku pa da platim da ga neko siluje (inace to je samo jedan o majmuna ovaj od koga iznajmljujem stan takodje se ne javlja ) znas kad ce vide kiriju na kukovo leto odmah posle svetog sisoja kurodrznika |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:51 |
|
Mrzim shesti cahs, mrzim shesti chas, mrzim shesti chas..............
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
MarkoZmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Kafana Staff Pridružen: 18.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3156 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 19:24 |
|
Ovo nije normalno ljudi! Smoren sam, lika zveknula kola ispred mje kuce................
bem ti i vozace i bicikliste neosvetljene! |
|
|
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2009 u 21:58 |
|
|
|
![]() |
|
MarkoZmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 04:47 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 04:33 |
|
bem ti rapid ,bem ti megaupload vec peti put skidam igricu i dosad bi je dvaput skinuo da je srece ali konjine brisu linkove ko ludi zamisli majmuni mi obrisali linkove a ostalo mi da skinem jos 5 komada bem ti call of dyty novi nek se nose oni koji ga smislise e bre 25 gb sam bacio bezveze jos budala cekam , pozajmio od drugara procesor ( dobro nije bas pozajmica ,a nije ni bas neki drugar) evo i nisam otiso na spavanje ali mucak i probao sam da nadjem slicne linkove ali k ... ne se uklope kad krene da se otpakiva popizditis
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 16:41 |
|
Šizim od jučer od kad su otkazali Night of the jumps, a tako sam se guštala.
Ejesam ja jeb... sreče |
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 17:28 |
|
Mrzim pohlepu, mrzim sebicne i alave ljude!!!!
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 18:21 |
|
opet ista stvar e sad ce i komp i sve da lete kroz prozorrrrrrrr ako se lik ne javi sa rapidsrbije ima i njih da razbijem (covek inace odusevljen sto me zna sa titlova , a ja njega ne znam) mozda mi posalje i neki viruscic ,heheheheh ma bem ti komp viseeeeeeeeeeeeeee |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2009 u 18:57 |
|
uuuu... znaš ono, "Brate...on mene zna a ja njega ne znam...!!!" I zvanično si poznat!!!
|
|
|
|
![]() |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 04:12 |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa ja cu popizditi, aaaaaaaaaaa. je**mti glupe ljude i zivot i srecu i sve. mogli smo imati jebenih pet iljada kuna u dzepu. decko mi bio s frendom na cugi i javi u 15 do 8 da idem u kladionicu uplatiti 500kn na hrvatska - poljska da je utakmica namjestena. i ja mislim kak necu stici i zovem mater jer imam kladionicu u gradiski par minuta od kuce da ide uplatiti pare i stara mi kaze da ce i ici i kaze da joj frendica radi u kladionici i meni padne na pamet da ju nazove telefonom i da joj kaze da odmah uplati listic pa da ce ona donijeti pare za par minuta. i stara ju nazove i vald zena kaze da ce uplatiti i nakon toga zove mater mene i govori mi kak je dogovorila s trebom i da joj ide sad odnijeti lovu. i poslije 8 zove me mater opet i govori mi kak nije zena uplatila listic da se one nisu dobro skuzile. e jebeno ne vjerujem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 04:32 |
|
e pojela bi se sad. cim mi je stara rekla da nije uplaceno ja njoj kazem da ce sad sigurno pobijediti. ali nevjerojatno koji je to peh. a sto je najgore jos sam ja mogla i stici u kladionicu i uplatiti i imala sam dovoljno para u sebe (sto je rijetkost hehe) a i stara da nije zvala telefonom i odmah krenula i ona bi stigla uplatiti. ma jebeno ne vjerujem da se ovo dogodilo. i jos nas dvoje odlucimo da necemo ni pogledati rezultat jer ja znam kakva sam ja i maloprije sam bas sizila tu po kuci, cudim se da mi nisu susjedi lupali i iskljucio mi se mobitel i sad ga upalim i stara mi napisala poruku da je hrvatska pobijedila. rekla sam 'ne mog vjerovat' milijun puta. je**mu ne mog vjerovat da je ovo ovak ispalo. koje sranje u pm. al evo malo sam se izvikala, tu se malo ispucala i osjecam se mirnije. al jos ne mog vjerovat.. hehe
pozz ljudi |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |