Bokserska vreca-istresite vase nezadovoljstvo
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=28588
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 15:41 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Bokserska vreca-istresite vase nezadovoljstvo
Objavio: luka0037
Tema: Bokserska vreca-istresite vase nezadovoljstvo
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 02:04
Odgovori:
Objavio: bojanadj
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 02:36
a ako nisam nervozna da li mogu onda da

------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 02:53
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 03:11

Bate me ne voli

zato sam mu slomila nos        
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 10:00
|
Je*em ti i posao, i državu, i "prijatelje", i "slučajne" prolaznike koji "slučajno" sve čuju, i muškarce koji ne umeju da ga drže u gaćama nego zbog kapi alkohola postaju žešće kurve!!!
Dosta za sad. Vratiću se kasnije.  P.S. Bravo za temu, treba nam ovo... 
-------------
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 12:23
bojanadj piše:

Bate me ne voli

zato sam mu slomila nos        
|
napravit ću bundu od tebe   
|
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 12:29
ako je tako bato onda

Bati će biti toplo ove zime, imaće bundu koja ga mnogo voli

|
Objavio: MarkoZmaj
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 15:02
------------- "Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:45
|
bem ti kisu i lose vreme
i glupave kvazi investitore koji muljaju sa stanovima i maznjavaju ljudima pare nadam se da ce ga u zatvorubar neko jednom dobro nategne pa da mu okice zaigraju ko loptice u loo bubnju
imam radijatore u stanu koji su samo tu kao ukras jer zgrada sad sam saznao uopste nije prikljucena na toplovod
jojo majci da znam u kom je bajboku pa da platim da ga neko siluje (inace to je samo jedan o majmuna ovaj od koga iznajmljujem stan takodje se ne javlja )
znas kad ce vide kiriju na kukovo leto odmah posle svetog sisoja kurodrznika
-------------

|
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:51
Mrzim shesti cahs, mrzim shesti chas, mrzim shesti chas..............
------------- Veži konja gde ti gazda kaže
|
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 19:24
Ovo nije normalno ljudi! Smoren sam, lika zveknula kola ispred mje kuce................ bem ti i vozace i bicikliste neosvetljene!
------------- "Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 21:58
http://www.thesmilies.com">
|
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 04:47

|
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2009 u 04:33
Objavio: nikzilic
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2009 u 16:41
Šizim od jučer od kad su otkazali Night of the jumps, a tako sam se guštala. Ejesam ja jeb... sreče
|
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2009 u 17:28
Mrzim pohlepu, mrzim sebicne i alave ljude!!!!
------------- Veži konja gde ti gazda kaže
|
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2009 u 18:21
|
opet ista stvar e sad ce i komp i sve da lete kroz prozorrrrrrrr
ako se lik ne javi sa rapidsrbije ima i njih da razbijem (covek inace odusevljen sto me zna sa titlova , a ja njega ne znam) mozda mi posalje i neki viruscic ,heheheheh ma bem ti komp viseeeeeeeeeeeeeee
-------------

|
Objavio: darije
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2009 u 18:57
uuuu... znaš ono, "Brate...on mene zna a ja njega ne znam...!!!" I zvanično si poznat!!!
-------------
|
Objavio: asvalttina
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2009 u 04:12
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa ja cu popizditi, aaaaaaaaaaa. je**mti glupe ljude i zivot i srecu i sve. mogli smo imati jebenih pet iljada kuna u dzepu. decko mi bio s frendom na cugi i javi u 15 do 8 da idem u kladionicu uplatiti 500kn na hrvatska - poljska da je utakmica namjestena. i ja mislim kak necu stici i zovem mater jer imam kladionicu u gradiski par minuta od kuce da ide uplatiti pare i stara mi kaze da ce i ici i kaze da joj frendica radi u kladionici i meni padne na pamet da ju nazove telefonom i da joj kaze da odmah uplati listic pa da ce ona donijeti pare za par minuta. i stara ju nazove i vald zena kaze da ce uplatiti i nakon toga zove mater mene i govori mi kak je dogovorila s trebom i da joj ide sad odnijeti lovu. i poslije 8 zove me mater opet i govori mi kak nije zena uplatila listic da se one nisu dobro skuzile. e jebeno ne vjerujem.                          

------------- "I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
|
Objavio: asvalttina
Datum objave: 21.Prosinac/Dec.2009 u 04:32
e pojela bi se sad. cim mi je stara rekla da nije uplaceno ja njoj kazem da ce sad sigurno pobijediti. ali nevjerojatno koji je to peh. a sto je najgore jos sam ja mogla i stici u kladionicu i uplatiti i imala sam dovoljno para u sebe (sto je rijetkost hehe) a i stara da nije zvala telefonom i odmah krenula i ona bi stigla uplatiti. ma jebeno ne vjerujem da se ovo dogodilo. i jos nas dvoje odlucimo da necemo ni pogledati rezultat jer ja znam kakva sam ja i maloprije sam bas sizila tu po kuci, cudim se da mi nisu susjedi lupali i iskljucio mi se mobitel i sad ga upalim i stara mi napisala poruku da je hrvatska pobijedila. rekla sam 'ne mog vjerovat' milijun puta. je**mu ne mog vjerovat da je ovo ovak ispalo. koje sranje u pm. al evo malo sam se izvikala, tu se malo ispucala i osjecam se mirnije. al jos ne mog vjerovat.. hehe pozz ljudi
------------- "I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2010 u 14:29
gde je ova tema bila do sad,bolje rečeno gde sam ja bio do sad,e kakva sam konjina       
svejedno sam razmišljao da uzmem neku box vreću i da stavim pored kompa i kad god me nešto iznervira,bilo bi.............. udri me do zore,a od zore me tuci   
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2010 u 14:34
|
e moj ne spameru , ova tema je iz perioda kad si ti kaznjavao spam
-------------

|
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2010 u 14:35
luka0037 piše:
e moj ne spameru , ova tema je iz perioda kad si ti kaznjavao spam
|
pa i dan danas kažnjavam,ali ne ovde,ipak ovo je spam,spam................ i sve je dozvoljeno 
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2010 u 15:24
AcaN piše:
gde je ova tema bila do sad,bolje rečeno gde sam ja bio do sad,e kakva sam konjina       
svejedno sam razmišljao da uzmem neku box vreću i da stavim pored kompa i kad god me nešto iznervira,bilo bi.............. udri me do zore,a od zore me tuci   
|
Ajde sad polako, reci ti veci Boji šta te muči 

|
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2010 u 21:37
bojanadj piše:
AcaN piše:
|
Ajde sad polako, reci ti veci Boji šta te muči
|
jedino privatno,a ne ovako ;-)
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2010 u 21:43
AcaN piše:
jedino privatno,a ne ovako ;-) |
Kako god želiš, dragi nespameru...otvori dušu 
|
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2010 u 17:13

------------- ♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 00:10

|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 02:03
Evo još par smajliča za istresanje nezadovoljstva, da Vam ovi ne dosade
Za one koji imaju problema sa palačinkama ,
, za one sa zaprekama
,sa pritiskom u glavi ,čudno daroviti , puknuti , za one prije nego im žena dođe kući, , kako se ovo gasi
, ženski obračuni ( za ten )
|
Objavio: JOBAH
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 07:22
Jel ti to mene zamisljas? samo sanjaj..... 
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 09:40
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 09:42
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 09:46
MA, duša naša od prijatelja je mislio na nas obe...da možemo ruku pod ruku

Samo da se sinhronizujemo   
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 09:55
bojanadj piše:
MA, duša naša od prijatelja je mislio na nas obe...da možemo ruku pod ruku

Samo da se sinhronizujemo   
|
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 09:58
|
Bojo na koju stranu da stavimo,cek da pokusam
on nama dushice,ccc
mi njemu da kazemo dushice,Bojo,bre nema on POJMA
milioniti put mu ja kazem
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 10:00
Vas dve zeMske da se uklopite... jes ti nooormalna?
Vise od jedne zeMske na jednom mestu je too much :)))
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 10:03
Jovane, bwe, znam ja da ti želiš da sam mislila na tebe...ali naša duša je member_profile.asp?PF=60263 - prijatel-MKD 
Ma, draga, kako god bilo, bitno je da mi to radimo u duJetu 
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 10:26
Jes vala,vidis da je Sporog i jecucecu proslavio duJet
|
Objavio: slowrun
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 11:23
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 11:24
Mislio sam na "ove" dve 
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 11:25
bojanadj piše:
|
Ime, pomerila si mi mozak sada za 300km      O, Božeeeeeeeeee, eno ga skače po podu... ček da ga nafaćam         
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
Objavio: bagzi94
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 11:25
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 11:26
jecaDJ piše:
Jes vala,vidis da je Sporog i jecucecu proslavio duJet |
Što jes jes, duJet           
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 12:32
slowrun piše:
bojanadj piše:
|
Ime, pomerila si mi mozak sada za 300km      O, Božeeeeeeeeee, eno ga skače po podu... ček da ga nafaćam         
|
imence 
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 13:26
nisam to ja napisao, alter ego je kriv i sunčanica, temperatura, gušobolja (osećam da ću je uskoro zaraditi  )
bio sam momentalno neurčunljiv 
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 13:42
slowrun piše:
bio sam momentalno neurčunljiv 
|
To možda pali na sudu...kod mene jok
Kažeš gušobolja...hmmmm...zanimljivo 
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 14:32
Znas Bojo,uzasno me zabrinjava ovih dana on...
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 14:53
Što, mila moja?
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 14:54
samo ovih dana? znači da sam sve vešto skrivao do sada   
p.s. Ma pusti je imence , opet je šnjofkala onaj poliuretan za nokte    Zapravo nije to ništa do mene, ona je čudna ovih dana... Jeste, a pokušava da prebaci na mene. Sad bih rekao na nas, pošto smo iz N.S.-a, ali će ispasti da se šlihtam   
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 15:04
Imence moje, ne zanosi se, nisi vešto skrivao, već nismo pričale o tome 
p.s. imence... pokvari mi foru 
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 15:11
Nego, ime, kako stojiš sa zalihama snega ovih dana? Treba mi jedna količinica, vrlo koncetrisano dejstvo...  
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 16:29
NEma snega...idem na mooooreeee
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2010 u 23:47
Ne daj mu sneg Bojo,hoce da se izvuce od lopatanja...
|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 00:30
Ne brini, dobio je samo malo kiše...da zemlja bude lepljiva dok lopata
|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 00:32
Ne na moru, ne daj Bože, ne bih ja to nikada, nego na planinama, gde snega i treba da bude
|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 00:49
Ma brzi idemo zajedno lopatati, uh snjeg, kamin, čarapice, Božić, darovi....
Vratimo se kamin, krzno... ...
|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 09:34
|
On da lopata???
Ma to bre lencuga nijedna,sramota :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Njega ni pokloni za bozic ne zanimaju,jer ga toliko mrzi da otpakuje da bi video sta je ispod ukrasnog papira,kamin ne voli,jer ga treba loziti,cistiti,unositi drva za isti,
sve u svemu,to je to,sve sam ti opricala,a da znas da je Deda mraza jednom prilikom i oterao sa odzaka jer je ovaj mucenik pokusao da udje u gajbu da mu ostavi poklon,ali Boze moj,on je spavao,pa da ga ne bi budio sa tumaranjem po krovu itd
Uzasno draga moja
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 09:36
Zaspao sam u 3h!!!!!!!! Ustao u pola 8!!!!!!!! jos su me probudili!!!!!!!! a kada me probude ja 
------------- Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 09:42
|
Udri DEE,samo lagano,isprazni sve lose iz sebe...ja sam radila sinoc do nekih skoro 12h,a startovala juce ujutru u 8h
Sta ja da radim,hmmm,mislim da cu poceti da ujedam :P
|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 09:47
Poceti!????? pa ja vec ujedam 
|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 09:49
E onda te ne vodim sa sobom...zamisli...ih
neka lepo se ti malo odmori,pa cemo onda da vidimo :P
|
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2010 u 19:36
Prehladu
 i net od 512 kb/s da li cu nekada imati brzi net?  i laptop koji tandrce jer mora da ide na ciscenje 
|
|