Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Apocalypto (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Apocalypto (2006)

Apocalypto

Apocalypto (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Apocalypto

Godina:

2006

Žanr:

drama, akcija, triler, avantura

Trajanje:

139 min

Režija:

Mel Gibson

Scenarij:

Mel Gibson
, Farhad Safinia

Glavne uloge:

María Isabel Díaz Lago
  >  Mother in Law
Mayra Serbulo
  >  Young Woman
Jonathan Brewer
  >  Blunted
Morris Birdyellowhead
  >  Flint Sky
Rudy Youngblood
  >  Jaguar Paw
Dalia Hernández
  >  Seven
Sayuri Gutierrez
  >  Eldest Daughter
Carlos Emilio Báez
  >  Turtles Run
Israel Ríos
  >  Cocoa Leaf
Iazua Larios
  >  Sky Flower
Amilcar Ramírez
  >  Curl Nose
Espiridion Acosta Cache
  >  Old Story Teller
Itandehui Gutierrez
  >  Wife
Israel Contreras
  >  Smoke Frog
Lorena Heranandez
  >  Village Girl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Apocalypto (2006)
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 04:08
Apocalypto (2006)

IMDB
TITLOVI

Žanr: Akcija/Avantura
Trajanje: 139 min
Režija: Mel Gibson

Uloge:
Rudy Youngblood ... Jaguar Paw
Dalia Hernández ... Seven
Jonathan Brewer ... Blunted
Morris Birdyellowhead ... Flint Sky

Radnja filma je smeštena u civilizaciju Maja, gde je idiličan život jednog čoveka brutalno prekinut od strane nasilnične osvajačke sile, koja ga tera na opasan put u svet u kom vladaju strah i represija i gde ga čeka neizvestan kraj. Podstaknut jačinom ljubavi prema jednoj ženi i svojoj porodici, on će napraviti očajnički pokušaj da se vrati kući i spase život na koji je navikao.

Ažurirao jafforidza - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:33
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 07:32
Ideš, ja mislio ova tema već postoji, ali zastarjela jer je stari film... Oo

Meni se svidio film. Sad sam ga skoro već i zaboravio, ali Gibson je napravio dobar posao.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 10:20
moj najbolji film....kako gibson napravi film,pa to je nevjerojatno...
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 11:50
Gibson je car!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2010 u 11:52
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

Gibson je car!

+1Thumbs Up

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 21:43
Upravo ide na TV-u. Gledam ga po ko zna koji put.
Jedan od mojih omiljenih filmova.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:17
Odličan. 10/10.           Preporuka i od mene.       FINALE filma izuzetno !     Obavezna lektira za sve filmofile.    

Ažurirao Danilo-Naissus - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:28

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:33
Vizuelno perfektan, a pri gledanju filma imate osećaj kao da vam je neko zabio injekciju adrenalina u srceLOL

10/10

P.S. Apokalipto i Hrabrso srce sam gledao skoro milion puta (manje više)Big smile...

Ažurirao Atrahasis - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:36
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:47
"Hrabro srce" posle onog neuspelog referenduma u Škotskoj (18.septembra 2014.) nije ono što je nekad bilo.         

PS.isuviše crno-beli propagandni film za moj ukus.    

# jafforidza: BRAVO za sređen /osvežen trailer za Apocalypto (2006) !   

EDIT: # Atrahasis: ODLIČAN post (2. ispod ovog) dragi Uroše. Potpisujem svaku reč koju si napisao.    Istina 1.000%   

Ažurirao Danilo-Naissus - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 23:11

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:55
Ljudi, ja ovo još nisam gledao. Skidam i večeras ga gledam. Hvala na preporuci.
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 22:59
Filmove sam odavno prestao da gledam na taj način... da ih gledam tako onda bi svaki film imao pregršt skrivenih ideoloških poruka i pamfleta . Čovek vidi ono što želi da vidi. Ja sam iz tog filma izvukao pouku da je na ovome svetu sve prodato...i da je neminovna smrt čoveka koji je hteo da promeni nešto. Sloboda je oduvek bila i ostala metafizički pojam. Onaj ko tvrdi da postoji sloboda taj je skrenuo. Amerikanci vole da koriste te termine kao što su sloboda, demokratija, jednakost... Preuzeli su taj pamflet od poltronskih Francuza i sad ga koriste kao metak za pušku kojom planiraju da uspostave te ideale koji su sve samo ne to. Daleko poganije "ideale" su obmotali lepom ambalažom sa natpisima kao što su: sloboda, demokratija, pravo na život, lečenje... Malo je ljudi koji brinu za svoje bližnje, danas su samo pare bitne (a tako je oduvek bilo). Glupo je reći da je došlo krajnje (crno) vreme, jer baš tu rečenicu iznova  izgovra svaka nova generacija. Ljudi su ljudi, i uvek su bili isti. Lepo je ser Dejvid Atenbrou rekao da smo danas sposobni da kreiramo nezamislivu tehnologiju, ali evolucijski gledano nismo ništa bolji od ostalih primata kao što su npr. šimpanze... Te su životinje, siguran sam, i bolje od većine ljudi... 

Ažurirao Atrahasis - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 23:12
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 18:49
Sta reci ! Izuzetno ,,jak,, film sa iskrenom i bolnom u isto vreme porukom. Ne treba gledati film samo radi gledanja , nekada se moramo malo udubiti u sadrzaj , poentu i sve ono sto se na vidi ,, na prvi pogled,, . Nekada fiim ima svoju poruku koju trebamo razumeti i prepoznati je na svoj nacin. Jedan cenjeni komentator je vrlo slikoviti strucno i nada sve korisno iskomentirao film pa nema smisla ponavljati neke stvari. Svaka mu cast na tom i treba to procitati. Nadam se da su se mnogi ljubitelji filma opredelili da pogledaju ovo ostvarenje , jer stvarno vredi pogledati takav film. Preporuke svakako postoje za gledanje a titl je samo slag na torti i stvarno dobro uradjen. Puno pozdrava i hvala svima koji svojim komentarima nadam se , pomazu , da se opredelimo za gledanje nekih ostvarenja. Do skorog vidjenja na titlovi.com.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 05:48
Sjajan film, sećam se samo da sam ga gledao ponovo od momenta kada ga završih prvi put...na sreću ga zaboravih potpuno, taman je i on zreo za ponavljanje. Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,174 sekundi.