| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Serious Man (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Serious Man (2009)Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 13:19 |
|
A Serious Man
TITLOVI IMDb Official site Genre: Comedy/Drama Writers & Directors: Ethan Coen & Joel Coen Cast: Michael Stuhlbarg, Richard Kind, Adam Arkin, Fred Melamed, Sari Lennick, Aaron Wolff, Jessica McManus, Peter Breitmayer Larry Gopnik je židovski akademik koji živi u židovskom kvartu u predgrađu Minneapolisa. Priča prati Gopnikove duhovne i egzistencijalne borbe kao i njegova razmišljanja dok ga supruga Judith ostavlja zbog kolege Sya Ablemana. Dodatne patnje mu zadaje njegov brat Arthur, koji je nesposoban da se brine za sebe i zato živi na Larryjevom kauču. Larry počinje propitkivati vrijednost života dok mu on neprestano zadaje nova iskušenja. Njegov sin Danny mu krade novac iz lisnice za kupnju marihuane; njegova kći Sarah također krade, ali za financiranje operacije nosa; jedan student ga pokušava potkupiti za prolaznu ocjenu i prijeti da će ga tužiti zbog klevete; a susjeda mu odvlači pažnju sunčajući se gola. Larry traži savjet od tri različita rabina pokušavajući riješiti svoje probleme i postati strog i predan čovjek. Ažurirao Titivillus - 07.Lipanj/Jun.2010 u 02:34 |
|
![]() |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 01:46 |
|
Ovaj film ili vam se svidi ili ne.
|
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
schumarbk2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 20 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 21:00 |
|
Ovaj film je jedan dosadan krš,ne znam ko nominuje ove filmove koje imaju crkotine od radnji...prekinut na pola!
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2019 u 23:02 |
|
Možda ne kapiram jevrejski/židovski humor, nisam ga našao ovde.
Drama, da, ali drama koju bi čovek sa ovih naših prostora verovatno drugačije rešio. Očekivao sam prosek film, dobio sam ništa film. Možda se i nekome svidi ali od mene antipreporuka. * film braće Koen tek sada videh i revija jevrejskih glumaca u filmu sa jevrejskom tematikom. Nije to ni bitno, već preslab scenario. Sa šakom brašna se ne pravi velika pogača. Previsokih IMDB 7,0. Ovo je film ispod proseka, plafon 5,0. Može ali i ne mora da se pogleda. Plus ne kapiram uopšte onaj uvodni deo sa rabinom. Jednostavno ne kapiram. Jevrejski humor? Šta bih uradio da sam na tom mestu? Skoro sve suprotno od navedenog. Skoro nisam odgledao slabiji film od ovog. Ako postoje ovakvi muškarci onda je to stvarno vrlo tužno. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |