| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Devil (2010) |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Devil (2010)Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 12:35 |
|
DEVIL (SOTONA) Bad things happen for a reason Datum izlaska: 17 September 2010 Žanr: Horror | Thriller Uloge: Chris Messina, Geoffrey Arend, Caroline Dhavernas, Jacob Vargas, Matt Craven, Joshua Peace, Bojana Novaković Redatelji: Drew Dowdle, John Erick Dowdle Scenaristi: Brian Nelson, M. Night Shyamalan Studio: Universal Pictures PLOT: Skupina ljudi zarobljena u dizalu shvati da je vrag s njima TRAILER Ažurirao nebojsa66 - 12.Listopad/Oct.2010 u 17:23 |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 12:45 |
|
Ooo ... ovo će mi se sasvim sigurno svidjeti. Hvala Nešice
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 12:50 |
|
evo još jednog filma koji ide u listu najiščekivanijih...
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 15:43 |
|
od 6. Cula sto god Shalayman izbaci neslavno potone, tako da od ovog treba jako malo ili nimalo ocekivati
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 19:17 |
|
Meni je Shyamalan extra, The Happening, Signs, The Sixth Sense, The Village, svi su mi dobri, a The Sixt Sense je vrh, jedino Lady in the Water mi se ne sviđa.......
očekujem da će biti extra film! |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 20:37 |
|
I ja sam isto pomislio kad sam vidio Shyamalan da će možda biti neki krš kao The Happening koji mi se uopće nije svidio, ali dat ću mu šansu. Po traileru mi se čini da je onako triler što ti malo dira u mozak i živce, a to mi se sviđa...
Svakako ću odgledati pa ćemo vidjeti. |
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 20:48 |
svašta od tebe, znači za tebe je Shyamalan asocijacija za krš film, jer ti se The Happening nije svideo? jedino, ako nisi mislio da je krš, jer je The Happening bio zadnji film i po tvom loš..... |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 21:08 |
|
the happening, the village, last airbender ne znas koji je gori
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 21:49 |
|
acane shvati da netko ima drugačije mišljenje od tebe...i gotova stvar,ako nebojša i sentinel tako misle,ok...svatko ima pravo misliti šta hoće...ja ovaj film jedva čekam..6 čulo odličan film, the happening čista 5 od 10,ali ovaj film mi izgleda više nego solidno...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 21:56 |
|
Nije stvar u različitom mišljenju, nikad nisam ni pokušavao da namećem drugom moje mišljenje, ali ne može The Happening da bude asocijacija da je reditelj loš, dok ceo svet govori kako je The Sixt Sense nešto što je pomerilo granice, e o tome ti govorim. Ako su njima ti filmovi loši, super, meni nisu i tu nema rasprave.
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 21:58 |
točno to ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 22:01 |
|
Ovako, da smirim tenzije...
Nisam povezivao njega s krš filmovima, nego sam samo htio reći da mi se Happening nije svidio, a ne redatelj... i rekao sam da očekujem dobar triler od filma... Nemojte pravit od muhe slona. |
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 22:04 |
|
ja tek sad videh Trailer i samo Shyamalan ima ovakve ideje, ma ovo će biti HAOS!!! jedva čekam!!
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 22:12 |
|
Mene je trailer jako zaintrigirao...
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 11:43 |
"Đavo" stiže 4. novembraParapsihološki triler M. Najta Šjamalana - "Đavo" u domaće bioskope stiže 4. novembra. U režiji Džona Erika Daudla, po scenariju Brajana Nelsona i priči Šjamalana, u filmu "Đavo" igraju Kris Mesina, Bojana Novaković, Logan Maršal Grin, Džefri Arend... (MONDO) |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 11:52 |
i dalje stojim iza svojih reci, bice ovo pre*eben film! Konacno nesto novo, sa novom idejom, a od kog drugog nego od "bolesnog" uma Shyamalan-a..... |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 12:01 |
|
"Skupina ljudi zarobljena u dizalu shvati da je vrag s njima"-Jbt kako to moze da bude los film....zanima me samo njihova reakcija kada provale djavola----a fazon je u liftu su ne mogu da pobegnu....svaka cast tom Shyamalan-u na ideji za film
|
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 12:27 |
|
Djavo je zena, 100%
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 12:28 |
|
To se znalo i prije početka filma...
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 13:12 |
|
ma poznavajuci shalaymana, djavo je imao nocnu moru da je zarobljen u liftu s glupanima, i na kraju filma se probudio :D
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |