| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Losi prevodi ili?? |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Paradox_Lik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Losi prevodi ili??Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 18:00 |
|
|
Drugi put mi se vec desava da skinem prevod i da ga ne mogu otvoriti uz pomoc nekog player-a.Otvorim folder u kojem je "skinut",i sipak.
Kad ga otvorim preko Sub.Modifider-a pise "This is not a text",dok SW kaze "Bad subtitile or unsupported format" Jednostavno losi prevodi ili? Inace,radi se o titlovima za filmove "George Washington" i "Tokyo Fist". |
||
![]() |
||
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 18:02 |
|
|
Oba prevoda su u redu. Izgleda da je nešto do tebe.
|
||
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
||
![]() |
||
Paradox_Lik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 18:28 |
|
|
Ne razumem:Kako 99.9 % prevoda rade kako treba,a ova dva predstavljaju problem :/
"Izgleda da je nešto do tebe.".......Ovakve konstatacije mi nisu od pomoci:P |
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 18:35 |
|
|
nije do tebe,jer evo i ja sam probao i istu pogrešku javlja,u sw se ne može otvoriti..nekakva je pogreška u datoteci..ali probaj gledati sa gom playerom,tamo radi barem meni...samo taj prijevod extraktiraj na destop i desna tipka prosperties i ono open with stavi notepad..i onda ga ubaci u gom i javi jel radi..
Ažurirao outside - 20.Travanj/Apr.2010 u 18:36 |
||
![]() |
||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 18:41 |
|
Prevodi nisu losi, vec je encoding Unicode, to rijesis tako da pohranis titl u encoding ANSI. Ides na file/Save as i kad ti se otvori prozorce u opciji Encoding izaberi ANSI. Stvar encodinga je izbor uploadera/prevoditelja, neki koriste i UTF-8. Ažurirao Kneginja - 20.Travanj/Apr.2010 u 18:43 |
||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
![]() |
||
Paradox_Lik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 19:02 |
|
|
Ok.
Hvala,hvala :) |
||
![]() |
||
cmmon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2010 u 15:56 |
|
|
Pozdrav,
kao novi clan ne mogu postavljati temu a zaista ne znam koga da pitam ovo, osim iskusne clanove bas ovog foruma...trazila sam preko google-a resenje ali nisam nasla odgovor.Skinula sam film repo man , cd1 i cd2 a uz njega je prikacen i sub file. On je u folderu subs, u kome su 2 file-a repomen.subs.rar i repomen.subs.sfv Rar je velicine 2.09MB, kada ga odpakujem, onda dobijem folder velicine 17.6MB u kome je 4 file-a: repomen.cd1.idx repomen.cd1.sub repomen.cd2.idx repomen.cd2.sub Ne mogu otvoriti ni jedan od ovih sub file-ova niti oni rade kada se ubace u film. Kada skidam sa vaseg sajta, titlovi su velicine par desetina kb i sve funkcionise kako treba... Moje pitanje je - znate vec - kakvi su ovo titlovi od par MB, koja je fora, zasto mi ne rade, kako ih otvoriti ? Pokusala sam da preimenujem u txt ali ne radi ni tako. Hvala i pozdrav |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2010 u 15:58 |
|
|
zato sto su to slike trebaju ti oba file i idx i sub, u player "odvuci" idx file i imat ces titlove |
||
![]() |
||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2010 u 16:55 |
|
Dešava se i da nije stvar u encoding-u već u grešci prevodioca, pa to ne pomaže. Onda se mora prepraviti svaki "hijeroglif" ručno u wordpad-u ili notepad-u. Iskopirate znak i u "replace...replace all", i tako za svaki ponaosob. Ne traje duže od par munuta. Ako ni tako neće SW da ga otvori, proverite da nisu slučajno "-->" između vremena u srt-u "->", tj. sa samo jednom crticom umesto dve. Postupak je isti u wordpad-u. I još jedna mogućnost, iskopirajte ceo titl (sadržaj) u novi, prazan, txt fajl. Otvorite ga u SW i "save as"... |
||
|
||
![]() |
||
cmmon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2010 u 17:32 |
|
|
sentinel, hvala lepo !
pozdrav |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |