Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Date Night (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Date Night (2010)

Date Night

Date Night (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Savršen spoj

Godina:

2010

Žanr:

kriminalistički, komedija, ljubavni, triler

Trajanje:

88 min

Režija:

Shawn Levy

Scenarij:

Josh Klausner

Glavne uloge:

Mark Wahlberg
  >  Holbrooke
William Fichtner
  >  DA Frank Crenshaw
Mila Kunis
  >  Whippit
Bill Burr
  >  Detective Walsh
Steve Carell
  >  Phil Foster
Tina Fey
  >  Claire Foster
James Franco
  >  Taste
Taraji P. Henson
  >  Detective Arroyo
Mark Ruffalo
  >  Brad Sullivan
Jimmi Simpson
  >  Armstrong
Common
  >  Collins
Leighton Meester
  >  Katy
Kristen Wiig
  >  Haley Sullivan
J.B. Smoove
  >  Cabbie
Jonathan Morgan Heit
  >  Oliver Foster

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Date Night (2010)
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2010 u 00:03

Kada u crnoj komediji "Date Night" prosečni bračni par prikrije svoj pravi identitet da bi dobio sto u ekskluzivnom restoranu, pokreće se niz događaja koji ih vodi u nezaboravnu avanturu... U glavnim ulogama Stiv Karel i Tina Fej.

U filmu "Date Night" Klara (Tina Fej, najpoznatija po emisiji "Saturday Night Live" i imitacijama Sare Pejlin) i Fil Foster (Stiv Karel iz američke serije "Office" i filmova „Četrdesetogodišnja devica" i „Mala mis Sanšajn") su uobičajeni bračni par iz američkog predgrađa koji živi „sporim tempom", a svaki dan im je sličan prethodnom.

Čak su i njihovi izlasci na večeru ili u bioskop postali rutina. Da bi ponovo razbuktali staru strast Klara i Fil odluče na izađu u jedan od najpopularnijih restorana na Menhetnu.

Pošto nikakao ne mogu da dobiju sto, oni se lažno predstave i to im pomogne da konačno dobiju mesto, ali ih dovede i u velike probleme koji su samo uvertira u avanturu koja će ih voditi u vratolomnu jurnjavu širom grada.

Dok se usred cele zbrke polako prisećaju dobrih starih vremena kada su se upoznali, Fil i Klara sreću mnoštvo neobičnih likova kao što su korumirani policajci, mafijaški bos i poludeli taksista.

Na kraju, njihovo veče za izlazak ipak postaje nezaboravno...

U ovoj komediji glume još i Rej Liota, Mark Volberg, Džejms Franko („Džejms Din"), Mila Kunis (Džeki iz serije „Lude sedamdesete") i Mark Rafalo („Večni sjaj besprekornog uma", „Zodijak" i „Zatvoreno ostrvo").

Režiser filma "Date Night" Šon Levi, koji je takođe i glumac i producent, poznat je po dva dela komedije „Noć u muzeju", kao i filmovima „Pink panter" i „Upravo venčani".

Levijevo poslednje ostvarenje u bioskope u SAD stiže 9. aprila.

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 20:40
A stvarno... Čitave desetominutne scene su ubacili u dvd izdanje... Divno!!!
Još posla! Angry

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 20:44
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Još posla! Angry

Da znas da cu i DVDRip verziju da pogledam LOL LOL
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 22:42
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Još posla! Angry

a sta sam ti ja rek'aLOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 19:02
evo pogledao film...i solidna komedija...baš dobar film za opustit se..ima par odličnih fora,i glumačka postava je zakon...najjača scena u filmu mi je onaj crnac u taksiju,kad vrišti..tu su mi suze išle od smijeha...nešo prijevod ti je odličan kao i uvijek...hvala na prijevoduClapocijena filma 7/10

Ažurirao outside - 09.Srpanj/Jul.2010 u 19:03
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 22:09
Simpatična komedija LOL Moglo je to i puno bolje, ali... Po meni, scenario je dobar, režiser mi se inače ne sviđa (kao nijedan njegov prethodni film), kao i Steve Carell. Taj mi čovjek jednostavno nije komičan i tačka (mada ima nekoliko dobrih fora u filmu). Tiny Fey k'o Tina Fey LOL Blesava kao inače, možda malo previše vuče na Lemonicu iz 30 Rock, ali nema veze. Extra je LOL Da su ubacili recimo Jay Roacha kao režisera i Ben Stillera ili Jim Carreya umjesto Carella film bi bio još bolji. Mark Wahlberg je kralj, ali i ona mala Kunis i Franco su pravi likovi. Fina komedija za opuštanje mada na trenutke djeluje suhoparno Wink
What can change the nature of a man?

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:04
Obzirom na to kakve se komedije pojavljuju u poslednje vreme,ova je svakako vredna paznje.Scenario solidan,vecina glumaca dobro odradila uloge,jedino se ni meni ne svidja Steve Carell......nije mi uopste smesan.Da su umesto njega nasli nekog adekvatnijeg glumca,film bi dobio jos visu ocenu(to vazi za sve filmove u kojima on glumi).
Ovako 6/10 (sto je za komediju fina ocena) Smile

Ažurirao novy78 - 16.Srpanj/Jul.2010 u 02:02
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2010 u 01:08
Jesam li ja negde napljuvao ovaj film? Ako nisam evo sad ću. plju, plju, plju... 
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2010 u 01:50
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Jesam li ja negde napljuvao ovaj film? Ako nisam evo sad ću. plju, plju, plju... 
+1LOL
pljuLOL i po Stiv Karela, mrzim ga jos od Evan Almighty a i ranijeAngry
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.