Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Date Night (2010)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=32343
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 23:13
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Date Night (2010)
Objavio: luka0037
Tema: Date Night (2010)
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 00:03

Kada u crnoj komediji "Date Night" prosečni bračni par prikrije svoj pravi identitet da bi dobio sto u ekskluzivnom restoranu, pokreće se niz događaja koji ih vodi u nezaboravnu avanturu... U glavnim ulogama Stiv Karel i Tina Fej.

U filmu "Date Night" Klara (Tina Fej, najpoznatija po emisiji "Saturday Night Live" i imitacijama Sare Pejlin) i Fil Foster (Stiv Karel iz američke serije "Office" i filmova „Četrdesetogodišnja devica" i „Mala mis Sanšajn") su uobičajeni bračni par iz američkog predgrađa koji živi „sporim tempom", a svaki dan im je sličan prethodnom.

Čak su i njihovi izlasci na večeru ili u bioskop postali rutina. Da bi ponovo razbuktali staru strast Klara i Fil odluče na izađu u jedan od najpopularnijih restorana na Menhetnu.

Pošto nikakao ne mogu da dobiju sto, oni se lažno predstave i to im pomogne da konačno dobiju mesto, ali ih dovede i u velike probleme koji su samo uvertira u avanturu koja će ih voditi u vratolomnu jurnjavu širom grada.

Dok se usred cele zbrke polako prisećaju dobrih starih vremena kada su se upoznali, Fil i Klara sreću mnoštvo neobičnih likova kao što su korumirani policajci, mafijaški bos i poludeli taksista.

Na kraju, njihovo veče za izlazak ipak postaje nezaboravno...

U ovoj komediji glume još i Rej Liota, Mark Volberg, Džejms Franko („Džejms Din"), Mila Kunis (Džeki iz serije „Lude sedamdesete") i Mark Rafalo („Večni sjaj besprekornog uma", „Zodijak" i „Zatvoreno ostrvo").

Režiser filma "Date Night" Šon Levi, koji je takođe i glumac i producent, poznat je po dva dela komedije „Noć u muzeju", kao i filmovima „Pink panter" i „Upravo venčani".

Levijevo poslednje ostvarenje u bioskope u SAD stiže 9. aprila.

-------------

Odgovori:
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 20:40
A stvarno... Čitave desetominutne scene su ubacili u dvd izdanje... Divno!!!
Još posla! Angry

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Objavio: bagzi94
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 20:44
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Još posla! Angry

Da znas da cu i DVDRip verziju da pogledam LOL LOL

-------------
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.

Objavio: outside
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 22:42
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Još posla! Angry

a sta sam ti ja rek'aLOL

Objavio: outside
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2010 u 19:02
evo pogledao film...i solidna komedija...baš dobar film za opustit se..ima par odličnih fora,i glumačka postava je zakon...najjača scena u filmu mi je onaj crnac u taksiju,kad vrišti..tu su mi suze išle od smijeha...nešo prijevod ti je odličan kao i uvijek...hvala na prijevoduClapocijena filma 7/10

Objavio: Nameless One
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2010 u 22:09
Simpatična komedija LOL Moglo je to i puno bolje, ali... Po meni, scenario je dobar, režiser mi se inače ne sviđa (kao nijedan njegov prethodni film), kao i Steve Carell. Taj mi čovjek jednostavno nije komičan i tačka (mada ima nekoliko dobrih fora u filmu). Tiny Fey k'o Tina Fey LOL Blesava kao inače, možda malo previše vuče na Lemonicu iz 30 Rock, ali nema veze. Extra je LOL Da su ubacili recimo Jay Roacha kao režisera i Ben Stillera ili Jim Carreya umjesto Carella film bi bio još bolji. Mark Wahlberg je kralj, ali i ona mala Kunis i Franco su pravi likovi. Fina komedija za opuštanje mada na trenutke djeluje suhoparno Wink

-------------
What can change the nature of a man?

Objavio: novy78
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:04
Obzirom na to kakve se komedije pojavljuju u poslednje vreme,ova je svakako vredna paznje.Scenario solidan,vecina glumaca dobro odradila uloge,jedino se ni meni ne svidja Steve Carell......nije mi uopste smesan.Da su umesto njega nasli nekog adekvatnijeg glumca,film bi dobio jos visu ocenu(to vazi za sve filmove u kojima on glumi).
Ovako 6/10 (sto je za komediju fina ocena) Smile

Objavio: darije
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2010 u 01:08
Jesam li ja negde napljuvao ovaj film? Ako nisam evo sad ću. plju, plju, plju... 

-------------

Objavio: icemaher
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2010 u 01:50
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Jesam li ja negde napljuvao ovaj film? Ako nisam evo sad ću. plju, plju, plju... 
+1LOL
pljuLOL i po Stiv Karela, mrzim ga jos od Evan Almighty a i ranijeAngry

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk