| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Date Night (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Date Night (2010)Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2010 u 00:03 |
|
Kada u crnoj komediji "Date Night" prosečni bračni par prikrije svoj pravi identitet da bi dobio sto u ekskluzivnom restoranu, pokreće se niz događaja koji ih vodi u nezaboravnu avanturu... U glavnim ulogama Stiv Karel i Tina Fej. Čak su i njihovi izlasci na večeru ili u bioskop postali rutina. Da bi ponovo razbuktali staru strast Klara i Fil odluče na izađu u jedan od najpopularnijih restorana na Menhetnu. Dok se usred cele zbrke polako prisećaju dobrih starih vremena kada su se upoznali, Fil i Klara sreću mnoštvo neobičnih likova kao što su korumirani policajci, mafijaški bos i poludeli taksista. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 20:40 |
|
A stvarno... Čitave desetominutne scene su ubacili u dvd izdanje... Divno!!!
Još posla! ![]() |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 20:44 |
Da znas da cu i DVDRip verziju da pogledam
![]() |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 22:42 |
a sta sam ti ja rek'a ![]() |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 19:02 |
|
evo pogledao film...i solidna komedija...baš dobar film za opustit se..ima par odličnih fora,i glumačka postava je zakon...najjača scena u filmu mi je onaj crnac u taksiju,kad vrišti..tu su mi suze išle od smijeha...nešo prijevod ti je odličan kao i uvijek...hvala na prijevodu
ocijena filma 7/10
Ažurirao outside - 09.Srpanj/Jul.2010 u 19:03 |
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 22:09 |
|
Simpatična komedija
Moglo je to i puno bolje, ali... Po meni, scenario je dobar, režiser mi se inače ne sviđa (kao nijedan njegov prethodni film), kao i Steve Carell. Taj mi čovjek jednostavno nije komičan i tačka (mada ima nekoliko dobrih fora u filmu). Tiny Fey k'o Tina Fey Blesava kao inače, možda malo previše vuče na Lemonicu iz 30 Rock, ali nema veze. Extra je Da su ubacili recimo Jay Roacha kao režisera i Ben Stillera ili Jim Carreya umjesto Carella film bi bio još bolji. Mark Wahlberg je kralj, ali i ona mala Kunis i Franco su pravi likovi. Fina komedija za opuštanje mada na trenutke djeluje suhoparno
|
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:04 |
|
Obzirom na to kakve se komedije pojavljuju u poslednje vreme,ova je svakako vredna paznje.Scenario solidan,vecina glumaca dobro odradila uloge,jedino se ni meni ne svidja Steve Carell......nije mi uopste smesan.Da su umesto njega nasli nekog adekvatnijeg glumca,film bi dobio jos visu ocenu(to vazi za sve filmove u kojima on glumi).
Ovako 6/10 (sto je za komediju fina ocena) ![]() Ažurirao novy78 - 16.Srpanj/Jul.2010 u 02:02 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2010 u 01:08 |
|
Jesam li ja negde napljuvao ovaj film? Ako nisam evo sad ću. plju, plju, plju...
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2010 u 01:50 |
![]() plju i po Stiv Karela, mrzim ga jos od Evan Almighty a i ranije![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |