Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Step Up 3D (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Step Up 3D (2010)

Step Up 3D

Step Up 3D (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Step Up 3

Godina:

2010

Žanr:

drama, ljubavni, glazba

Trajanje:

107 min

Režija:

Jon M. Chu

Scenarij:

Duane Adler
, Emily Meyer
, Amy Andelson

Glavne uloge:

Alyson Stoner
  >  Camille
Adam Sevani
  >  Moose
Kendra Andrews
  >  Anala
Sharni Vinson
  >  Natalie
Daniel 'Cloud' Campos
  >  Kid Darkness
Facundo Lombard
  >  The Santiago Twins
Martín Lombard
  >  The Santiago Twins
Rick Malambri
  >  Luke
Oren Michaeli
  >  Carlos
Keith Stallworth
  >  Jacob
Stephen Boss
  >  Jason
Joe Slaughter
  >  Julien
Aja George
  >  The Ticks
Straphanio 'Shonnie' Solomon
  >  The Ticks
Terence Dickson
  >  The Ticks

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Step Up 3D (2010)
    Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2010 u 23:12
STEP UP 3D

Step Up 3D je nadolazeći treći nastavak Step Up serijala predviđen za 6. 8. 2010.

SYNOPSIS: 
Intenzivni podzemni ples ulica New Yorka oživljava u zadivljujućem Digital 3D-u u trećem nastavku "Step Up" serijala gdje se sirova, strastima nabijena kultura širi na svijet. Mala skupina uličnih plesača koju čine Luke (Rick Malambri) i Natalie (Sharni Vinson) udruže se s brucošom na NYU (Njujorškom sveučilištu) Mooseom (Adam Sevani) i uhvate se u koštac sa najboljim svjetskim hip-hop plesačima u obračunu visokih uloga koji će im zauvijek promijeniti živote.
Filmske lokacije će uključivati New York i Pariz. Ovo će biti prvi plesni film sniman u 3D-u ikada.

IMDb

Redatelj: John M. Chu (Jon Chu)
Scenaristi: Amy Andelson & Emily Meyer (scenarij); Duane Adler (likovi)
Uloge: Harry Shum Jr., Rick Malambri, Adam G. Sevani, Ally Maki, Sharni Vinson, Chaning Tatum...

Studio: Summit Entertainment & Offspring Entertainment

Distribucija: Touchstone Pictures

TRAILER

Ažurirao nebojsa66 - 24.Srpanj/Jul.2010 u 23:39

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 01:01
Obzirom da su 1 i 2 odlicni filmovi, jedva cekam nastavak... pogotovu sto je 3d... a posle Avatar, Alise i jos par novijih, ocigledno je da 3d postaje standard, kao i odlican nacin da se publika vrati u bioskope.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 01:04
Izgleda... Meni su i prvi i drugi odlični, iako prvi bolji od drugoga, a ovo mi se čini jako zanimljiv... Taman ga možda i budem mogao pogledati u 3D kad nam naprave Cinestar u Osijeku... 
I slažem se da izgleda da je dobar način vraćanja u publike..

Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 01:08
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Nema još uvijek službene stranice

Inace, meni je bolji drugi... pogotovu kraj filma, djuskanje na kisi... mnogo jako Clap

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 01:12
Pa ima na IMDb-u al nema njihove službene stranice, to sam mislio... hahahaha LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

A u drugom je i meni ta prezakon scena, to mi je i spasilo čitav film, no, svejedno nekako prvi je prvi...

Ažurirao nebojsa66 - 01.Travanj/Apr.2010 u 01:14

Na vrh
DINHETA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DINHETA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 18:58
Jedva čekam
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 20:31
Prvi deo mi nije bio neki, drugi je po meni bio vrhunski.
Ovaj ne mogu da cekam, ocekujem puno.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 21:40
Evo da se i ja upišem u klub ljubitelja Step up filmova LOL

Za sve vas koji volite prvi deo

Z sve ljubitelje 2 dela

Mada je meni ubedljivo najjača scena u drugom delu kada ona dolazi neraspoložena u školu, a on joj sa klupe dobacuje "good morning sunshine" LOLLOLLOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 21:57
Hvala Bojo sejo, ja obožavam muzičke filmove Heart
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 23:29
Hvala Bojo, ja rezerviram prevođenje ovog filma...

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 22:37
Žešće sam se bio napalio na ovaj drugi deo. Final dance je savršen.

Potpuno sam zaboravio da glumi Cassie, tako je sweet. Heart
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 12:52
Malo Behind The Scenes:

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 14:23
Uz ogromni rizik da zvučim kao tinejdžerka LOL jedva čekam ovaj film.
Jeco, draga, prvi vikend kad stigne film u Koloseum- stižem i jaLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 14:24
Hoću i ja... LOLLOLLOLLOL
Jel i mene pozivate??
Ja ga isto jedva čekam, a kod nas kad dođe Cinestar ko' živ ko' mrtav... LOL

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 15:41
Prva dva su bila odlicna,jedva cekam ovaj treci.Jos vise (jedva) cekam da konacno zavrse novi bioskop u Novom Sadu,jer nemamo gde da gledamo 3D projekcije Smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 15:43
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Prva dva su bila odlicna,jedva cekam ovaj treci.Jos vise (jedva) cekam da konacno zavrse novi bioskop u Novom Sadu,jer nemamo gde da gledamo 3D projekcije Smile

Nisi jedini...mislim, volim ja ići kod jecike u bg da gledimo filmiće zajedno, ali bi bilo lepo da poneki odgledamo i u NS na velikom platnu...Smile

p.s. Naravno, Nešice, poslaćemo ti sms iz bioskopa da sui sve karte rasprodate LOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 14.Srpanj/Jul.2010 u 15:45

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 03:17
Nisam mogao da se strpim da docekam neki dvd/br rip,pa sam odgledao postojeci ts.Pokajao sam se jer su scene doste mracne i kadrovi su malo odseceni.........moracu ga odgledati ponovo kada se pojavi bolji kvalitet.Sto se tice filma-koreografije i akrobatika na anjvisem nivou do sada,prica za nijansu losija,ali volem volem denserske filmove bojanalove
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 21:47
Kako luuud film!!!

Zavalio sam se i uživao sat i 45 minuta. Jeste, priča kao priča nema skoro nikakvu vrijednost, predvidljivo i simpatično, ali nisam ni očekivao ništa više. Ono što mi se svidjelo su plesovi i majke ti, al' su dobri. No, vidi se da su iskorištavali svaku priliku za pokazivanje 3D mogućnosti. No, svejedno super su to odradili.

SPOILER:
Onaj zadnji ples mi s ejedino ne sviđa što su plesali pod svjetlima, tako da ona svjetla na njihovim odjelima nisu došla do izražaja.

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 00:09
Konacno skidam BR 720 p.
Taj neki rip sto se pojavio posle camere je bio teski shit,tako da tek sada moze da se uziva potpuno u filmu Smile
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 00:13
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Konacno skidam BR 720 p.
Taj neki rip sto se pojavio posle camere je bio teski shit,tako da tek sada moze da se uziva potpuno u filmu Smile

Javi dojmove! No, mislim da bi ti se moglo svidjeti.

Zaboravio sma dodati da mi je muzika odlična u filmu! Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.