Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=32448 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 18:50 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Step Up 3D (2010)Objavio: nebojsa66
Tema: Step Up 3D (2010)
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 23:12
STEP UP 3D
Step Up 3D je nadolazeći treći nastavak Step Up serijala predviđen za 6. 8. 2010.
SYNOPSIS: Intenzivni podzemni ples ulica New Yorka oživljava u zadivljujućem Digital 3D-u u trećem nastavku "Step Up" serijala gdje se sirova, strastima nabijena kultura širi na svijet. Mala skupina uličnih plesača koju čine Luke (Rick Malambri) i Natalie (Sharni Vinson) udruže se s brucošom na NYU (Njujorškom sveučilištu) Mooseom (Adam Sevani) i uhvate se u koštac sa najboljim svjetskim hip-hop plesačima u obračunu visokih uloga koji će im zauvijek promijeniti živote. Filmske lokacije će uključivati New York i Pariz. Ovo će biti prvi plesni film sniman u 3D-u ikada.
http://www.imdb.com/title/tt1193631/ - IMDb
Redatelj: John M. Chu (Jon Chu) Scenaristi: Amy Andelson & Emily Meyer (scenarij); Duane Adler (likovi) Uloge:Harry Shum Jr., Rick Malambri, Adam G. Sevani, Ally Maki, Sharni Vinson, Chaning Tatum...
Studio: Summit Entertainment & Offspring Entertainment
Distribucija: Touchstone Pictures
TRAILER
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Odgovori: Objavio: Coolrunner
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 01:01
Obzirom da su 1 i 2 odlicni filmovi, jedva cekam nastavak... pogotovu sto je 3d... a posle Avatar, Alise i jos par novijih, ocigledno je da 3d postaje standard, kao i odlican nacin da se publika vrati u bioskope.
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 01:04
Izgleda... Meni su i prvi i drugi odlični, iako prvi bolji od drugoga, a ovo mi se čini jako zanimljiv... Taman ga možda i budem mogao pogledati u 3D kad nam naprave Cinestar u Osijeku...
I slažem se da izgleda da je dobar način vraćanja u publike..
-------------
Objavio: Coolrunner
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 01:08
Inace, meni je bolji drugi... pogotovu kraj filma, djuskanje na kisi... mnogo jako
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2010 u 01:12
Pa ima na IMDb-u al nema njihove službene stranice, to sam mislio... hahahaha
A u drugom je i meni ta prezakon scena, to mi je i spasilo čitav film, no, svejedno nekako prvi je prvi...
-------------
Objavio: DINHETA
Datum objave: 13.Svibanj/May.2010 u 18:58
Jedva čekam
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 13.Svibanj/May.2010 u 20:31
Prvi deo mi nije bio neki, drugi je po meni bio vrhunski.
Ovaj ne mogu da cekam, ocekujem puno.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 13.Svibanj/May.2010 u 21:40
Evo da se i ja upišem u klub ljubitelja Step up filmova
Za sve vas koji volite prvi deo
Z sve ljubitelje 2 dela
Mada je meni ubedljivo najjača scena u drugom delu kada ona dolazi neraspoložena u školu, a on joj sa klupe dobacuje "good morning sunshine"
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: nikzilic
Datum objave: 13.Svibanj/May.2010 u 21:57
Hvala Bojo sejo, ja obožavam muzičke filmove
Datum objave: 13.Svibanj/May.2010 u 23:29
Hvala Bojo, ja rezerviram prevođenje ovog filma...
-------------
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2010 u 22:37
Žešće sam se bio napalio na ovaj drugi deo. Final dance je savršen.
Potpuno sam zaboravio da glumi Cassie, tako je sweet.
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2010 u 12:52
Malo Behind The Scenes:
-------------
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2010 u 14:23
Uz ogromni rizik da zvučim kao tinejdžerka jedva čekam ovaj film. Jeco, draga, prvi vikend kad stigne film u Koloseum- stižem i ja
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2010 u 14:24
Hoću i ja... Jel i mene pozivate?? Ja ga isto jedva čekam, a kod nas kad dođe Cinestar ko' živ ko' mrtav...
-------------
Objavio: novy78
Datum objave: 14.Srpanj/Jul.2010 u 15:41
Prva dva su bila odlicna,jedva cekam ovaj treci.Jos vise (jedva) cekam da konacno zavrse novi bioskop u Novom Sadu,jer nemamo gde da gledamo 3D projekcije
Datum objave: 14.Srpanj/Jul.2010 u 15:43
novy78 piše:
Prva dva su bila odlicna,jedva cekam ovaj treci.Jos vise (jedva) cekam da konacno zavrse novi bioskop u Novom Sadu,jer nemamo gde da gledamo 3D projekcije
Nisi jedini...mislim, volim ja ići kod jecike u bg da gledimo filmiće zajedno, ali bi bilo lepo da poneki odgledamo i u NS na velikom platnu...
p.s. Naravno, Nešice, poslaćemo ti sms iz bioskopa da sui sve karte rasprodate
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2010 u 03:17
Nisam mogao da se strpim da docekam neki dvd/br rip,pa sam odgledao postojeci ts.Pokajao sam se jer su scene doste mracne i kadrovi su malo odseceni.........moracu ga odgledati ponovo kada se pojavi bolji kvalitet.Sto se tice filma-koreografije i akrobatika na anjvisem nivou do sada,prica za nijansu losija,ali volem volem denserske filmove
-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2010 u 21:47
Kako luuud film!!!
Zavalio sam se i uživao sat i 45 minuta. Jeste, priča kao priča nema skoro nikakvu vrijednost, predvidljivo i simpatično, ali nisam ni očekivao ništa više. Ono što mi se svidjelo su plesovi i majke ti, al' su dobri. No, vidi se da su iskorištavali svaku priliku za pokazivanje 3D mogućnosti. No, svejedno super su to odradili.
SPOILER: Onaj zadnji ples mi s ejedino ne sviđa što su plesali pod svjetlima, tako da ona svjetla na njihovim odjelima nisu došla do izražaja.
-------------
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 00:09
Konacno skidam BR 720 p. Taj neki rip sto se pojavio posle camere je bio teski shit,tako da tek sada moze da se uziva potpuno u filmu
-------------
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2010 u 00:13
novy78 piše:
Konacno skidam BR 720 p. Taj neki rip sto se pojavio posle camere je bio teski shit,tako da tek sada moze da se uziva potpuno u filmu
Javi dojmove! No, mislim da bi ti se moglo svidjeti.
Zaboravio sma dodati da mi je muzika odlična u filmu!
-------------
Datum objave: 19.Prosinac/Dec.2010 u 14:08
Kao što reče nebojša, priča ko priča za ovaj film, jednostavno, ali skroz simpatično.
Sat i 45 minuta uživanja u HD-u, soundtracku, dancu... Slabiji od 2. dela, ali skroz gotivan film.