Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fair Game (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fair Game (2010)

Fair Game

Fair Game (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Poštena igra

Godina:

2010

Žanr:

biografski, drama, triler

Trajanje:

108 min

Režija:

Doug Liman

Scenarij:

Jez Butterworth
, Joseph Wilson
, Valerie Plame Wilson
, John-Henry Butterworth

Glavne uloge:

Sean Penn
  >  Joe Wilson
Ty Burrell
  >  Fred
Norbert Leo Butz
  >  Steve
Jessica Hecht
  >  Sue
Tom McCarthy
  >  Jeff
Rebecca Rigg
  >  Lisa
Nicholas Sadler
  >  CIA Tour Leader
Brooke Smith
  >  Diana
Naomi Watts
  >  Valerie Plame
Vanessa Chong
  >  Tabir Secretary #1
Anand Tiwari
  >  Hafiz
Ashley Gerasimovich
  >  Samantha Wilson
Quinn Broggy
  >  Trevor Wilson
Sonya Davison
  >  Chanel Suit
Stephanie Chai
  >  Tabir Secretary #2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fair Game (2010)
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2010 u 22:52

Žanr: Akcija / Drama / Triler

Scenario: Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, Valerie Plame (memoari)

Režija: Doug Liman (The Bourne Identity, 2002.)

Glavne uloge: Naomi Watts, Sean Penn, Ty Burrell, Bruce McGill, Michael Kelly, Brooke Smith

Godina proizvodnje: 2010

Zemlja porekla: SAD

Trajanje: 104 min

Sinopsis:
Valerie (Naomi Watts) je tajni operativac CIA-e koja predvodi istragu o postojanju oružja za masovno uništenje u Iraku. Valerien muž je diplomata Joe Wilson (Sean Penn), koji se upušta u istragu koja bi potvrdila navodnu prodaju obogaćenog uranijuma iz Nigera. Međutim, kada administracija izignoriše njegova saznanja i iskoristi ovaj problem kako bi podržala rat, Joe piše uredništvu New York Times-a naglašavajući svoje zaključke što izaziva bujicu kontroverzije.
Uskoro, Valerien tajni status otkriva vašingtonski novinar visokog profila. Sa otkrivanjem tajnog statusa, njeni kontakti preko okeana nalaze se u smrtnoj opasnosti, a Valerie se nalazi na granici opstanka dok se njena karijera i privatni život urušavaju. Posle nekoliko godina rada za vladu, Valerie - majka, supruga i operativac sa besprekornim dosijeom - sada mora da se bori za svoju reputaciju, karijeru i porodicu.

Datum svetske premijere: 20. maj 2010. (Francuska: Cannes Film Festival)

Trivija:
- U prvobitnoj glumačkoj postavi su bili Nicole Kidman i Russell Crowe.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2010 u 22:57
extra glumci, znači biće dobro
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 01:11
Jedva cekam, nekako radnja podseca na Green Zone sa Met Dejmonom koji mi je odlican film.
Na vrh
Dinky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dinky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2011 u 21:48
Na vrh
Dalia View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dalia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2011 u 23:12
Film mozete da skinete postoji dvdscr Confused
Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 00:57
Originalno postovano od strane Dalia Dalia piše:

Film mozete da skinete postoji dvdscr Confused

Sta ti e ovo Confused jel nisi zadovolna od filma
Na vrh
Dalia View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dalia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 00:58
Ma ne slucajno sam stavila taj smajli Smile
Na vrh
MissMasha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MissMasha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 18:06
Titl je postavljenWink
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 18:12

Originalno postovano od strane MissMasha MissMasha piše:

Titl je postavljenWink

Hvala MissMashaSmile

Titl odobren, mozete ga preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
MissMasha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MissMasha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2011 u 17:00
Željela bih da netko od mjerodavnih ovdje  kaže svoje dojmove o ovome titlu s obzirom da
sam dobila negativne kritike na njega.

Na vrh
Dalia View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dalia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2011 u 01:38
evo ja se upravo mucim da manestim titl uz film nikako da uspem
kazi mi u kom inputu je film
Hvala !!!
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 04:13
Mašo, meni samo nije jasno da li si ti odgledala film sa svojim titlom? Nemoj da se ljutiš, ali ja ne mogu da upotrebljavam neke eufemizme, ako sam već posle pet minuta želeo da isključim titl i gledam film (tj. slušam) na engleskom. S obzirom da mi žena ne vlada engleskim dovoljno dobro, ipak sam ga ostavio uključenim i mučio se do kraja filma. Prevod je stvarno očajan. Ispada kao da si malo prevodila, malo radila nešto drugo, a za to vreme nisi pauzirala film.
Nisi prevela bar trećinu teksta, a nije u pitanju bio neki teško razumljiv govor pa da ti to bude opravdanje. Mislim, kako možeš tek tako da zanemariš toliki nedostatak prevoda???? Rodove si brkala u bar 20% slušajeva, veliki broj reči si prevodila u bukvalnom (netačnom značenju)...
 OK je što si uložila trud, ali prevod nije baš nešto što treba olako shvatiti. Ipak će film sa tvojim prevodom gledati hiljade ljudi. Ne moraš biti ni stručnjak za engleski, ako ćeš to nadomestiti trudom i zalaganjem. Ti nisi pokazala tu vrstu inicijative, tako da ne mogu da ti nađem bilo kakvu olakšavajuću okolnost. Pretpostavljam da ćeš se naljutiti zbog mog komentara, ali te molim da bar prethodno odgledaš film sa svojim prevodom.
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 12:08
Odlican film. Sinoc sam ga pogledao i uzivao sam posteno. Dosta je slican filma Green Zone (2010)
Kome se svideo Green Zone svidjace mu se i ovaj. Ista tema, razlozi za invaziju nad Irak. Jbm ti lude Amere i sa Marsom bi zaratili da im nije dalekoLOL
10/10
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2011 u 17:11
Meni je bio izuzetno dosadan, samo mi je poslednjih pola sata držalo pažnju... Šta znam, možda zato što ne volim političke trilere, a možda zato što film ima "tupe" dijaloge koji kao da su uzeti iz novinskih članaka... Glumci su manje-više ok, mada nisu briljirali... Neka solidna petica/10...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2020 u 13:48
Odličan film .
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.