Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav iz Bihaca
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav iz Bihaca

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
MerZulu View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MerZulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav iz Bihaca
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:16
Zdravo dragi moderatori, administratori, prevoditelji i urednici!

Pravila sam pročitala, ali ću ih još detaljnije prostudirati, a dok to radim..pa bilo bi zgodno da počnem i sa nekim prijevodom. Dosta prijevoda sam skinula s vaše stranice, i veoma sam zahvalna svim vrijednim ljudima koji se trude da podjele s svima užitak u filmskoj umjetnosti.

Inače se bavim prevođenjem, dipl.prof.engleskog jezika, ali titule su nebitne u ovom poslu, ono što je važno je iskustvo i stalno usavršavanje. Nadam se da ću zaslužiti vaše povjerenje svojim prijevodima, a za početak bih voljela da me uputite na najnovije zahtjeve za prevođenje (pregledala sam nešto na forumu, ali opet bi bilo bolje da me uputite na neke prioritete). Bilo bi super i ako bi to za početak bili prijevodi engleskih titlova u subtitle workshop, jer sam još početnik s tim programom.

Da vas ne davim dalje :)) nadam se da ćemo uspješno surađivati!

Pozdrav,

Meri
Black Swan Theory: Counter-balance complexity with simplicity.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:28
Pozdrav i dobrodošla
dobrodosle
ruza
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:35
dobrodosledobrodosle

Buki, ne udvaraj se! LOLLOLLOLLOL

Meri, dobro nam došla. Kad prostudiraš pravila (LOL) imaš na forumu puno tema o SW i prevođenju. Ali ako negdje zapne, slobodno se obrati bilo kome od moderatora, admina, prevoditelja, sigurno ćemo ti pomoći!

A kad ne budeš radila, slobodno navrati do spam sekcije, u kaVanče na jedno piće (ja sam konobar pa reklamiram) LOLLOLLOL.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:36
dobrodosle
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 17:40
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 18:10
dobrodosle
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 18:18
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

A kad ne budeš radila, slobodno navrati do spam sekcije, u kaVanče na jedno piće (ja sam konobar pa reklamiram) LOLLOLLOL.

Nebojša, ne udvaraj se! LOL LOL LOL LOL
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 18:20
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Buki, ne udvaraj se! LOLLOLLOLLOL

Nemere on izdržat, vidiš da se mora upucavat... LOLLOLLOL

BTW: dobrodosle
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 18:24

Ne udvarajte se ni jedan ni drugi! Lepo piše OVIM REDOSLEDOM: "Zdravo dragi moderatori, administratori, prevoditelji i urednici!" LOL

Šalimo se Meri. Dobrodošla ruza

Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 18:28
Moram onda i ja: ruza

LOLLOLLOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 20:13
dobrodosleMeri
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 20:22
Pozdrav mojoj zemljakinji Winkdobrodosle
What can change the nature of a man?

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 21:18
Meri, dobro nam došla. Smile

Ako se po jutru dan poznaje, tvoj post nam najavljuje vrlo prijatnog člana i dragog saradnika.Smile
Momci su kao i uvek veoma ljubazni i moj topli savet ti je iskoristi to do maksimuma LOL
Ako ipak poželiš pomoć ženskog dela foruma(jeste da se slabo od njih vidimo, ali ima nas, ne briniLOL), ne libi se da je tražiš Wink

Želim ti mnogo uspeha u novom hobiju i mnogo uživanja u aktivnom učešću na forumuWink

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 21:54
Pozdrav Bihaću od srca, nadam se da je lijep kao što ga se sječam, ( nažalost kao curica od 10 godina, provodila sam više vremena u Žegaru, Velikom i Malom skočaju, Međudražju, a slavili  na Zavalju ) moj najzapamčeniji prizor prelazak preko Unskog mosta, i tatino ispijanje kave iz filđana. Fascinirala me ta cijela procedura oko kave.

Zato veliki pozdrav Bihaću i tebi draga

dobrodosle
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 22:01
dobrodosle

Jel' ima koja Meri (Mary) a da nije profesorica engleskog? LOL
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 22:13
Pa ja sam Marijana, zovu me Mary, na forumu Niky, nisam profa engleskog. LOL Odvaljena i opičena do j... LOL
Jel se to javljam na kakav oglas LOL
Na vrh
MerZulu View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MerZulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 23:15
Pozdrav svima,

Hvala na lijepim riječima i šalama, rijetko se to dešava kada se prvačići jave na neki forum :))
Pa vi nudite sve od ekipe, kafane, udvaranja, zezanja, i najvažnije od svega dobrodošlicu od ženskog dijela tima. To su stvari koje su mi i inače bitne u životu (i ne striktno ovim redoslijedom :))

Drago mi je što neki poznaju ovaj kraj; okolina Bihaća je stvarno prelijepa, pogotovo mjesta u podnožju Plješevice na koja redovno idemo jer su planinarski domovi u funkciji :) a naravno i naša predivna Una koja nam u proljetnim i ljetnim mjesecima čini svakodnevni život fenomenalnim - ispijanja kafe pored zelene rijeke i roštilji (neću o tome da me ne uhvati ponoćna glad :))

Vjerovatno ima dosta Merica profi engleskog, a ono što sigurno znam je da su odvaljene i opijene (kako samo ime kaže), ali obećavam biću ozbiljan suradnik :)

bubba2 za dečke i cure! Još jednom hvala na dobrodošlici, kad zapne tražim vas :)
Black Swan Theory: Counter-balance complexity with simplicity.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2010 u 23:32
Pozz i dobrodošla na naš forum i nadam se da ćeš uživati. Jedna si od retkih, koja je napisala "roman", kao svoj uvodni post. Znači, trema je nestala u startu i to je dobro Wink. Pitaj šta god da ti nije jasno, ova sjajna ekipa će ti pomoći Wink

A što se tiče okoline Bihaća, pa tu sam i ja nekad živeo, tačnije na Plitvičkim Jezerima Wink
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2010 u 00:00
Dobrodošla Meri.dobrodosle
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2010 u 00:19
Dobro nam dosla i uzivaj na forumu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.