| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jonah Hex (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jonah Hex (2010)Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:07 |
|
Film "Jonah Hex", zasnovan na istoimenom stripu, je epska vestern avantura koja govori o zloglasnom usamljeniku i njegovim pokušajima da se iskupi borbom protiv sila zla. Glume Džoš Brolin, Megan Foks, Džon Malkovič i Mihael Fasbender.
"Jonah Hex" je horor vestern, nastao na osnovu istiomenog junaka iz kultnog stripa u izdanju kuće "DC Comics". Trejler za film"Jonah Hex" Režiser ostvarenja je Džimi Hejvord (koji je kao animator bio angažovan na filmovima „Priča o igračkama" i „U potrazi za Nemom", a kao reditelj je debitovao u crtaću "Horton Hears a Who!") dok scenario potpisuju Mark Neveldin i Brajan Tejlor (reditelji i scenaristi filmova "Crank" i "Gamer"). |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:12 |
|
Zanimljivo. Vredi pogledati i moram priznati jedna od najboljih ekranizacija stripa...
Odlična glumačka postava (A glumica... prava lepot'ca... ) i odlična režija. Fotografija skoro dovedena do savršenstva (što je brlo značajno s'obzirom da je snimljen film po stripu...) |
|
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 06:42 |
|
Ja sam ga ugasio posle pola sata.
Po meni je ovo jedan veliki promašaj, koji ima odličan trejler.
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 00:25 |
|
Takodje odgledao danas.Video tacno ono sto sam i ocekivao pa i vise od toga.Sasvim solidan posao
|
|
|
live long and prosper
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |