Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=33437 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 20:19 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Jonah Hex (2010)Objavio: luka0037
Tema: Jonah Hex (2010)
Datum objave: 09.Svibanj/May.2010 u 02:07
Film "Jonah Hex", zasnovan na istoimenom stripu, je epska vestern avantura koja govori o zloglasnom usamljeniku i njegovim pokušajima da se iskupi borbom protiv sila zla. Glume Džoš Brolin, Megan Foks, Džon Malkovič i Mihael Fasbender.
"Jonah Hex" je horor vestern, nastao na osnovu istiomenog junaka iz kultnog stripa u izdanju kuće "DC Comics".
Trejler za film"Jonah Hex"
Režiser ostvarenja je Džimi Hejvord (koji je kao animator bio angažovan na filmovima „Priča o igračkama" i „U potrazi za Nemom", a kao reditelj je debitovao u crtaću "Horton Hears a Who!") dok scenario potpisuju Mark Neveldin i Brajan Tejlor (reditelji i scenaristi filmova "Crank" i "Gamer").
Glavni junak filma je Džona Heks (Džoš Brolin iz filmova "No Country for Old Men" i "Milk"), lutalica sa ožiljkom na licu i lovac na ucene.
Džona je čuveni revolveraš, beskompromisni stoik, ali je i u stanju da pronađe svakog begunca.
Ranije je za dlaku izbegao smrt, a njegova tajanstvena prošlost postala je osnova za stvaranje raznih mitova, pa ga čak i smatraju za čoveka koji je jednom nogom u natprirodnom svetu.
Jedina prava veza koju Džona ima sa drugim ljudima je sa prostitutkom Lilom (Megan Foks), koja je i sama vrlo spretna sa oružjem.
Kada predstavnici američke vojske Džoni ponude da povuku sve naloge za njegovo hapšenje ukoliko on za uzvrat uhvati begunca Kventina Turnbula (Džon Malkovič), lovac na ucene sa ožiljkom prihvata ponudu koja će ga ponovo suočiti sa demonima iz prošlosti.
Jer Turnbul, koji je za realizaciju svojih paklenih planova okupio vojsku u kojoj je i istetovirani psihopata Burk (Mihael Fasbender iz filmova „Prokletnici" i „300"), je Džonin najstariji neprijatelj.
Zbog toga, Turnbul neće birati sredstva u nameri da po svaku cenu ubije Džonu...
Premijera filma, u kojem glume još i Majkl Šenon (filmovi „Revolucionarni put" i "Lucky You"), Vil Arnet (sitkom "Arrested Development") i Lens Redik (serije "Wire" i "Oz") , zakazana je za 18. jun.
-------------
Odgovori: Objavio: darije
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:12
Zanimljivo. Vredi pogledati i moram priznati jedna od najboljih ekranizacija stripa... Odlična glumačka postava (A glumica... prava lepot'ca... ) i odlična režija. Fotografija skoro dovedena do savršenstva (što je brlo značajno s'obzirom da je snimljen film po stripu...)
-------------
Objavio: bagzi94
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2010 u 06:42
Ja sam ga ugasio posle pola sata.
Po meni je ovo jedan veliki promašaj,
koji ima odličan trejler.
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Objavio: taxidell
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2010 u 00:25
Takodje odgledao danas.Video tacno ono sto sam i ocekivao pa i vise od toga.Sasvim solidan posao