Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Upute za izradu i sinkronizaciju prijevoda
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Konverzija .sup u .srt
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Konverzija .sup u .srt

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Konverzija .sup u .srt
    Objavljeno: 08.Svibanj/May.2010 u 21:03
Potrebna su dva programa:

1.http://www.brothersoft.com/suprip-300861.html
2.http://www.m2ts.org/util/tsmuxer

Ovde je originalno uputstvo:http://x264-bb.com/encoding/5318-convert-sup-srt.html

Prvo se vadi (demux) sup titl iz TS, M2TS ili Blu-ray diska, (ovde je konkretno u pitanju Blu-ray) programom TSMuxeR, zatim se dobijeni sup fajl otvara u programu SupRip (ne SubRip) i na kraju dobija srt fajl.

Na vrh
PCmania View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PCmania Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 16:30
Moje prvo pisanije ovde, pa da pozdravim cijelu zajednicu.

Iz sličnih razloga nemam pravo otvarati novu temu, 
ali me čudi da na podforumu nije pomenut (ili ga barem ne vidjeh u naslovima) program:
Subtitle Creator koji(m) izvodi(m) čini mi se već pominjane radnje.
Poslije navikavanja na UI, uoči se da je vrlo funkcionalan.

Još jednom, živjeli. Smile

Ažurirao PCmania - 01.Veljaca/Feb.2011 u 16:31
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 22:15

Dobrodosao ti nama, happy posting :)

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Mediablicz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mediablicz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 22:21

Cao svima ili pozz kako kome imam jedno pitanje ako moze unaprijed bi se zahvalio svima pomagacima.

vako napravio sam nako za zezu sebi za igru i ubijanje dosade neki saj u Clip bucket scripti ili cms kao god vec i postavio sam kod za prevod filmova sve radi osim kad recimo pokupim kod zvani embed i vec nekoliko dana se mucim da preko toga koda postavim titlove svoje recimo primjer pokupim kod sa Vimea ili slicnih servisa i kako da dodam titlove preko toga primjer

<iframe src="link od videa" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe> i da dam svoje titlove

Hvala jos jednom unaprijed svima nadm se da ste me razumjeli sta zelim ;)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.