Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Buried (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Buried (2010)

Buried

Buried (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Živ zakopan

Godina:

2010

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

95 min

Režija:

Rodrigo Cortés

Scenarij:

Chris Sparling

Glavne uloge:

Samantha Mathis
  >  Linda Conroy (voice)
Erik Palladino
  >  Special Agent Harris (voice)
Ryan Reynolds
  >  Paul Conroy
Kirk Baily
  >  411 Male Operator
Kirk Baily
  >  411 Male Operator (voice)
Mary Birdsong
  >  411 Female Operator (voice) (as Mary Songbird)
Robert Clotworthy
  >  CRT Spokesman (voice)
José Luis García-Pérez
  >  Jabir (voice) (as José Luis García-Pérez)
Anne Lockhart
  >  CRT Operator (voice)
Warner Loughlin
  >  Donna Mitchell
Warner Loughlin
  >  Maryanne Conroy
Warner Loughlin
  >  Rebecca Browning (voice)
Chris William Martin
  >  State Department Rep. (voice)
Kali Rocha
  >  911 Operator (voice)
Stephen Tobolowsky
  >  Alan Davenport (voice)
Michalla Petersen
  >  Nursing Home Nurse
Robert Paterson
  >  Dan Brenner
Ivana Miño
  >  Pamela Lutti
Cade Dundish
  >  Shane Conroy (voice)
Abdelilah Ben Massou
  >  Kidnapper
Juan Hidalgo
  >  Kidnapper

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Buried (2010)
    Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 12:48
Buried

IMDb

Official site

Release Date: 8 October 2010
Genre: Mistery/Thriller

Director: Rodrigo Cortés
Writer: Chris Sparling

Cast: Ryan Reynolds, Robert Paterson, José Luis García Pérez, Stephen Tobolowsky, Samantha Mathis, Warner Loughlin, Ivana Miño, Erik Palladino

Paul Conroy (Ryan Reynolds) nije spreman umrijeti. Ali, kada se probudi dva metra pod zemljom ne znajući tko ga je stavio tamo i zašto, život za vozača kamiona i obiteljskog čovjeka odmah postane paklena borba za opstanak.

Pokopan je samo sa upaljačem i mobitelom, njegovim jedinim kontaktom s vanjskim svijetom, a ograničene mogućnosti da pronađe tragove koji bi mu mogli pomoći otkriti njegovu lokaciju dovode ga do ludila. Loš signal, slaba baterija i nedostatak kisika postaju njegovi najgori neprijatelji u utrci protiv vremena i borbi protiv panike, očaja i delirija.

Paul ima samo 90 minuta da se spasi prije nego njegova najgora noćna mora postane stvarnost.

Ažurirao Titivillus - 23.Srpanj/Jul.2010 u 19:08
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 13:02
uuuu ovo će biti odličan film,ma da će ga biti teško gledati....kad dolazi u kina?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 13:22
ovo baš zvuči opako. Kako mrzim te filmove tj. takve situacije, gde znaš da ti nema izlaza, a umireš polako.....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 13:35
Originalno postovano od strane outside outside piše:

uuuu ovo će biti odličan film,ma da će ga biti teško gledati....kad dolazi u kina?

Piše gore: 8 October 2010. Film je već debitirao na Sundanceu tako da ne bi smjelo biti odgode.

I ja se nadam da će ovo biti odličan film. Ocjena na IMDb-u mu je trenutno 9,3. Dobro, ima samo 221 glas, ali to je svejedno visoka ocjena. Čak i na Rotten Tomatoes ima visok rating - 88 %.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 13:38
da ti su najteži za gledati...ali jedva čekam ovaj film...eto uz frozen,stavio sam na listu i ovaj:)....acane jesi gledao Martyrs?taj je super horor...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 13:45
ma brate gledao sam, ali kao da nisam.Imam ja taj problem, da brzo zaboravim film (jer gledam gomilu iza njega), ali kad bi krenuo svega bi se setio. Samo znam da sam ga gledao LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2010 u 19:10
Novi trailer:

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2010 u 20:07
wooow...bit će odličan film,imam taj osjećaj...a on me rijetko vara...Big smile
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2010 u 20:16
Film će sigurno biti odličan, samo ne znam da li ću to moči gledati. Malo sam klaustrofobična po prirodi i sama pomisao na takvo što me zgrozi yikes
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2010 u 21:19
je istina,baš će biti teško za gledati....ali to je ta čar,zbog kojeg jedva čekam film..
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 22:22
Gledali film živi zakopani!

Evo jedne bizarne promocije filma - četvero gledatelja pogledalo je triler 'Živ zakopan' u lijesu s LCD ekranom!

Kako je najbolje gledati film 'Živ zakopan'? Naravno, u lijesu! To je palo na pamet PR-u filma 'Buried' ('Živ zakopan') u kojem je glavni lik Amerikanac Paul koji radi u Iraku, a nakon napada Iračana budi se živ zakopan u lijesu, uz malo vremena za spas.

Film Rodriga Cortesa predstavljen je na Fantastic Festu u Austinu, i to na krajnje neobičan način. Odabrano je četvero dobrovoljaca kojima su zavezane oči i stavljene vreće na glavu, a zatim su odvezeni izvan grada. Nakon toga stavljeni su u lijesove u kojima su mogli skunuti poveze i 'uživati' u filmu 'Živ zakopan' kojeg su ekskluzivno gledali na LCD ekranu. Nakon tog iskustva, dobili su čast i da se susretnu s glavnom zvijezdom filma, Ryanom Reynoldsom.

Nije nam poznato što su rekli 'sretnici' koji su na taj način gledali film, ali vjerujemo da je bilo riječ o - klaustrofobičnom iskustvu! Mnogi se pitaju što je sljedeće u promociji filmova, hoće li neki sretnici moći gledati 'Društvenu mrežu' - preko Facebooka?

filmski.net

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2010 u 22:24
Kak fora, al ja nikad to ne bih mogao... Umro bih od klaustrofobije i još gledat film... Shocked

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
pera82zmaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pera82zmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2010 u 23:28
Debili,trebalo ih je stvarno tako zakopati sa LCD-om i pustiti im film,ali nema nazad napolje
Na vrh
Aleks@ View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleks@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2010 u 16:30
Izašao R5.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2010 u 16:45
Da, ali ja čekam dvd rip...taj r5 ima cam audio...A ne želim da mi zvuk pokvari film...Smile
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2010 u 23:36
Ovo stvarno zvuči zanimljivo.
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2010 u 14:46
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Film će sigurno biti odličan, samo ne znam da li ću to moči gledati. Malo sam klaustrofobična po prirodi i sama pomisao na takvo što me zgrozi yikes

I ja sam al ću stisnut zube LOL ,ovo se mora pogledat!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 01:00
Prefenomenalan film...Znao sam da će film biti teško gledati, i ustinu je bilo tako....Ima scena na koje ti doslovno padne mrak na oči (kao kad zmija uđe u lijes, ili onaj kraj..kad ga pijesak zakopava i on se pomiri sa smrću....aaaaaaaa Ali film drži pozornost od početka pa do kraja (koji je šokantan i predobar, iako sam se cijeli film nadao da će se spasiti)...Nakon filma, ostao sam buljiti u zid još par minuta i nisam mogao doći k sebi....Predobro urađen film, sa odličnom glumom. Preporuka....ocjena 9/10

Ažurirao outside - 16.Sijecanj/Jan.2011 u 01:01
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 02:34
meni je ovaj film bzvz..... neću trošiti reči na njega...

- Armin van Buuren

Na vrh
Damirowski View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damirowski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 11:11
'Buried'? Tko god zna prepoznati dobar film to je onda taj. Ne gledam filmove samo kroz radnju nego i sa tehničke strane - kadrovi, dijalozi, atmosfera u ovom slučaju. I još je španjolski. Treba pokazati tim Amerima.
Jedino ne znam što su imali snimati 15 dana.
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">     

Hmm...?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.