| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pitanje u vezi 2 titla |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Muppet
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pitanje u vezi 2 titlaObjavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 00:52 |
|
Sinhronizovao sam titlove za dva filma Braće Marx - A Night at the Opera i Duck Soap.
Problem je što sam to uradio pre nego što sam se učlanio na ovaj forum i pročitao pravila postavljanja titlova, pa ne znam o kojim se verzijama filmova radi. To jest, to su verzije filmova koje se vrlo lako pronalaze na rapidserbia sajtu i drugim, ali sam ih po downloadovanju preimenovao u obične nazive filmova, bez onih dodataka i skraćenica koje ih izdvajaju od drugih ripova istih filmova, ne znajući da bi mi na ovom sajtu te informacije - kompletni nazivi, bile od koristi. E sad, šteta je zbog nekih proceduralnih, nenamernih greščica da titlovi propadnu tj trud oko usklađivanja, naročito što se ljudi ređe trude oko klasičnih starih filmova, a pomenute verzije filmova su široko dostupne i zašto bi se drugi maltretirali oko usklađivanje, a mnogi i ne znaju kako, kad bi mogli ove dve verzije titla da postavim ovde? Ako dozvoljavate. To su već postojeći titlovi, ali su usklađeni sa dužinama trajanja pomenutih verzija, koje se iz nekih razloga prilično razlikuju u odnosu na originalne titlove, za koje mislim da sam ih skinuo baš sa titlovi.com. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 00:54 |
|
Ako ima razlike u prevodima tj. reče i sam da ima, pa postavi ih slobodno. Nije frka, ako nema RLS.
A problem može biti, ako si obrisao ko je preveo film. Drugo ništa. Ažurirao AcaN - 24.Travanj/Apr.2010 u 00:56 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Muppet
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 01:04 |
|
Ako slučajno jesam, a bilo je, vratiću.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 01:07 |
|
Ako je bio potpis prevodioca, obavezno ga vrati, jer to je najveći greh, obrisati ko je preveo film
i strogo se kažnjava! |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Muppet
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 01:25 |
|
Upravo sam proverio da na jednom od njih nije ni pisao prevodilac.
Nevezano sa tim, zašto se pri postavljanju unosi fram rate? Kod prerađenih titlova treba da se očita koliki je, u nekom programu? |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 01:37 |
|
Gledaj, to i nije toliko bitno, ali ako imaš želju ti postavi.
Pa svi pleyeri, koji puštaju filmove, ti prikažu FR. |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 02:28 |
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |