Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolje avanture(pc-igre)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolje avanture(pc-igre)

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolje avanture(pc-igre)
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 15:25
Zanima me koje su vam najbolje avanture koje ste igrali na kompu!
Ja sam igrao"Syberiu",i meni je igra totalno fora,kad moraš mozgat i to,pa evo zanima me ako je netko igrao "Syberiu" da napiše tu koja je još slična igra "Syberiji" ali i ostale avanture koje je igrao a da su mu ok,eto bit će mi lakše da se odlućim šta da skinem!?
Znaći samo avanture lupajte!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 15:52
Evo našao sam nekakvu avanturu,izgleda mi zanimljivo,a čitam nešto i da taj "Dreamfall"  nije loš!
Evo ovu skidam pa bumo vidili:
The Longest Journey
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 17:00
Gde me nadjeLOL
Ja i moj brat obozavamo takve igrice puzzle/avanture, imam jedan kup takvih:
Sherlock Holmes 1, 2, pa ima The Awakened , Sherlock Holms vs Jack the Ripper
Agatha Christie
CSI, CSI Dark Motives, CSI Miami, CSI 3 dimensions of murder, csi hard evidence, csi new york, csi deadly intent
Nancy Drew
Aura Fate of Ages, Aura Sacred Rings
Destination Treasure Island
Broken Sword Secrets of the Ark
Undercover Operation Wintersun
Broken Sword 3
Ankh
Cleopatra
Lost Via Domus - ovu sam samo na pocetak probao i ne ide mi, valjda trebam pratiti LOST a nju mrzimLOL
Agon Lost sword of Toledo
Art of murder FBI confidential
Art of Murder: Hunt for the Puppeteer
Secret Files: Tunguska i Secret Files 2 Puritas Cordis - ovo su 2 predobre igrice!!!
Last half of Darkness tomb of zojir

BIRAJ!ROFL

Edit: Da ne spominjem da mi je od svih ovih najomiljena igrica serijal Tomb Raider, svaki nastavak je savrsen.

Ažurirao icemaher - 11.Travanj/Apr.2010 u 17:05
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 18:56
Hvala ice...Winkbudem pogledao sada malo od tog popisa šta si tu stavio,pa ću si skinut,neznam,veliš da su ti sve ove ok,a šta bi izdvojio ove dvije"Secret Files: Tunguska i Secret Files 2 Puritas Cordis" i serijal "Tomb Raider" veliš a!?ok budem si izabrao nešto od toga!Ja isto volim avanture i to di moraš mozgat malo,ok su mi takve igre!
Pozz...
PS:neznam jesi igrao "Syberiu",ako jesi,jel u ovom popisu ima šta tako slićno,da je ok i igra i grafika!?

Ažurirao ddavid14 - 11.Travanj/Apr.2010 u 18:58
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 19:18
brate, sve ove igrice iznad su slicne na syberia 1 i syberia 2. Skidaj jednu po jednu i igraj. Mogao bi prvo da igras secret files oba 2 nastavka, pa posle cepaj sherlocka i CSI, pa broken sword i tako ceo popis iznadLOL
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 19:23
Ok,odlićno,super,hvala,budem prvo Secret files skino pa probao itd...štima!Wink
Na vrh
harpy21 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj harpy21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 20:44
Grim fandango. Obavezan patch. 
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 20:54
Grim Fandango
Broken Sword serijal
Monkey Island serijal
Discworld serijal
Blade Runner
Still Life serijal
Post Mortem
Darkness Within: In Pursuit Of Loath Noader
Moment Of Silence
Overclocked: History Of Violence
Sanitarium (ovo odigrati pod obavezno, jedna od najluđih avantura ikada napravljenih)
Necronomicon
Dracula serijal
Ima ih još samo dok se sjetim.
Tomb Raider serijal ne bih strpao u isti koš kao i ove jer su ovo čistokrvne avanture. Tomb Raider je akciona avantura (veći akcenat na akciji).
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 22:36
Da u pravu si za Tomb Raider, nju sam stavio na kraj jer je i to sto kazes, a i po malo je mozgalica (pomeras stvari, podesavas, lupas glavu u zidLOL da bi nesto otvorio i slicno). Hvala i tebi na ovu listu iznad. Imam skinuto overclocked ali cini mi se da je horor nekako.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2010 u 22:44
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Hvala i tebi na ovu listu iznad. Imam skinuto overclocked ali cini mi se da je horor nekako.

Nema na čemu Wink Što se tiče Overclockeda, nije horor mada se čini tako. Ja bih prije rekao psihološki triler. Veći horor je ova Darkness Within: In Pursuit Of Loath Noader i da, zaboravih odlične horor avanture (pravi horor vjeruj mi Smile) Penumbra serijal. Imaš još i Gabriel Knight serijal koji je odličan (prva 2 dijela malo starija Smile).
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 21:20
Skinuo sam prvu igru"Sanitarium"(dok se druga još skida),igra je na 3-cd-a(3 iso fila su bila),e sad,ubacim prvi cd instalira mi igru,a kad ju pokrenem nekako mi je ćudna igra(vidim da je nešto starija igra,ok,ali ćudna mi je grafika,nekakve smetnje imam,kockice nekakve u boji)!?A na ova druga dva cd-a su nekakvi data folderi,neznam šta sa njima moram napravit!Confused
Imam w7,jel uopće ja mogu to igrat na tim wind!?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 21:23
guglaj
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 21:25
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

guglaj
Guglam al ništa nemogu nać još,zato sam pitao i ovdje ako neko zna! 
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 22:25
Što ti se tiče Sanitariuma to ti je vrlo čudna igra koja radi kako treba samo na Win98. Čak i na XP nekad zna zajeCensoredti. Vjeruj mi. Stavi je na Win98 Compatibility i raspali. Ukoliko imaš problema i sa tim, instaliraj VirtualPC i Win98 pa opet raspali LOLLOLLOL

P.S.
Ja sam sebi napravio verziju na 1 DVD za koju ti ne treba izmjena CD-ova i još sam dodao nekih gluposti koje sam našao na netu. Radi dobro kod mene na XP SP3.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 22:28
Ma ovaj win7 izgleda jos nije savrsen. Na xp-u sam mogao u isto vreme da igram igru na 1680x1050 clone opcija i monitor i plazma. Na sedmicu odmah daje error graficka, d3d error... U gledanje filmova pojavljuje mi horizontalnu liniju kao da mi sece sliku. Izgleda da cu je brzo maknuti i vracam se na xp sp3LOL

Sto se tice igrice:

* Windows 95/98/Me/XP

* Pentium 90

* 16MB RAM

* 1MB PCI video card

* 30mb Free Hard Drive Space

Jedino da probas desni klik ikone pa compatibility da stavis windows 2000 ili xp ili 98???
Jel zna neko kako se zove ona igrica izasla je prosle godine sa onim robotom i da li je ovakva puzzle point & click avantura?
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 23:01
Machinarium ti je ime igre ako se ne varam, a čini mi se da je avantura.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 23:09
To je to, super, hvala.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 23:21

d3d error

fali ti directX

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 23:24
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

d3d error

fali ti directX

bas cudno uz svaku novu igricu ide i instaliram ga.LOL
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 23:44

ne smijes to radit...

jednom instaliraj i adios

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.