Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Frozen (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Frozen (2010)

Wai nei chung ching

Wai nei chung ching (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

ljubavni, fantazija

Trajanje:

92 min

Režija:

Chi-Kin Kwok

Scenarij:

Chi-Kin Kwok
, Ka Yee Yim

Glavne uloge:

Wilfred Lau
  >  Leslie
Janice Man
  >  Monica
Aarif Lee
  >  Kit
Lan Wei
  >  Wing

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Frozen (2010)
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 17:09

Tipičan dan za troje snowboardera se pretvara u košmar, kada budu zaboravljeni noću na žičari, pri vrhu planine. Napolju je minus bog-te-pita koliki, oko njih je šuma, mrak i sneg. Moraju da se pokrenu, izbave sa žičare i potraže pomoć, inače će se smrznuti, jer je ski centar zatvoren preko vikenda. Međutim, pravi užas nastaje kada siđu sa žičare...

Kada ste poslednji put gledali horor film? Evo vam prilike - "Frozen" režisera Adama Greena dolazi u bioskope petog februara. Najavljuje se da će "Frozen" uraditi skijanju ono što su "Jaws" učinile za plivanje - ljudi će početi da se boje... (ovo mi zvuči zanimljivo )

Mogu da potpišem da će ovo biti HORROR godine,samo pogledajte trailer i sve će vam biti jasno

Ažurirao AcaN - 11.Sijecanj/Jan.2010 u 17:17
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 17:21
A, ne ne ne...ja ovo definitivno ne gledam. Još vučem traume od Ajkule i u moru samo noge brćkam, tako da nemam nameru da mi neko i od skijanja napravi fobiju LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 19:52
Joooj, uf uf ... tko će ovo dočekati.
Od kad sam vidila najvu za ovaj film, odbrojavam dane.
Jedva čekam.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 19:59
ja isto otkada sam vidio trailer odbrojavam dane,,film izgleda odlično,i obožavam horore koje su realni...jedva,jedva čekam..također mislim da će ovo biti horor godine...uz ovaj film jedva čekam i the collector,koji je već trebao izaći,ali rečeno je da će tek krajem drugog mjeseca izaći dvd rip..
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 21:44
Auu, posljedna scena na trejleru najavlja stomacne tegobe.
Realno, sto je reko outside.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 21:59
Brutalno i realno, to volim vidjeti kod horora.
Biti će ovo dobar film. Thumbs Up

Ažurirao Buki - 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:02
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:01
Da li sam ja jedina kojoj ovaj trejler ne deluje strašan? Evo, i ja jedva čekam da pogledam ovaj film, možda počnem gledati horore, jer meni ovo nije najava za neki horor, ali bože moj, nadam se da ću imati prilike da promenim mišljenje Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:03
Pa tebi nije horror,ako neko ne kolje ?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:04
Ej Bojana ... a vidi ovo: pravi užas nastaje kada siđu sa žičare...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:10
Naprotiv, dragi, meni nije horor ako samo neko ide i kolje. to mi je glupi film....horor je ono što me drži zakovanu za stolicu, posle čega ne smem da spustim noge na pod, spavam sa leđima prikovanim za zid i držim upaljeno svetlo u celoj kući jer me strah da mi se "nešto/neko" odnekud ne stvori Wink

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:11
Pa, nije strasno ali je uuuhhh, ovo ne bi bio klasican cistokrvan horor, vec triler-horor kako ja vidim, horor je verovatno dodano od toga sto ima mrak i krvi i da pretpostavimo da kad ce jace povuci ruku da ce se polovinu koze otkinuti, pa to grozno otcepljeno meso (bljak, ufff, strasno), pa vuk naseti krvi pa je juri kroz planinu da je pojede, pa ako je uvati to ce biti realni horror, zar ne bi.
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:15
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

posle čega ne smem da spustim noge na pod, spavam sa leđima prikovanim za zid i držim upaljeno svetlo u celoj kući jer me strah da mi se "nešto/neko" odnekud ne stvori Wink

Nek bude da je vuk pojede, pa posle setaj ulicom u zumu kad se ulicne pse setaju ulicom u glutnicu.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:18
Jao, šta vam je. Ok biće super film, najbolji horor godine, ma cele decenije ako volite LOL

Meni to nije horor i tačka! Vama jeste i tačka! Prestanite diskusiju inače će i ova tema da bude "prečešljana" LOLLOLLOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:33
Ko moze znati unapred dal ce film biti dobar. Ako idemo do to da za marketing se upotrebije najbolja scena, onda nece biti nista od filma.
Sacekacemo jos malo i videcemo.

Ažurirao prijatel-MKD - 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:34
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 22:35
ja se ponadala da je ovo švedski film iz kojeg sam isječke vidjela u videospotu benda norther sa sličnim nazivom pjesme - frozen angel, ne znam gdje bih taj film mogla nabaviti. khm.
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 23:02
Ne znam za vas ostale, ali ja ću, kad ovo budem gledao, okrenut glavu na onu scenu kad tip skače/pada i lomi noge. Previše podsjeća na one gadne (stvarne) sportske ozljede, a to JE strašno.

To i - ose.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2010 u 20:08
Čini se da je izašao ruski DVDRip, ali još nema engleske verzije.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2010 u 20:10
Ja ga ne mogu naći ( pristajem čak i na rusku verziju )
Edit: pronašla

Ažurirao Gajtana - 27.Ožujak/Mar.2010 u 20:36
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2010 u 23:04
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Edit: pronašla

E, pa nisi jedina... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2010 u 12:36
čekajte ljudi, jbt, što mene niko nije obavestio da se film pojavio na netu? Strašno bre,svi ban LOL

Pričate o ruskoj verziji, da li to znači da je ruski sinhron?

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.