Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voštana figura najpopularnijeg vampira
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Voštana figura najpopularnijeg vampira

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Voštana figura najpopularnijeg vampira
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 00:35
Posle brojnih zahteva obožavatelja koji su „preplavili upravu“ muzeja „Madam Tiso“ u Londonu, među eksponatima od danas i figura najpopularnijeg filmskog vampira, glumca Roberta Patinsona iz serijala „Sumrak“.

U muzeju „Madam Tiso" u Londonu danas je postavljena voštana figura engleskog glumac Roberta Patinsona, zvezde vampirskog serijala „Sumrak".

Voštana figura koštala je 150.000 funti (170.000 evra) i holivudsku zvezdu prikazuje s istim izrazom lica i neobuzdanom frizurom koji su postali zaštitni znak mladog glumca.

Predstavnica muzeja Liz Edvards izjavila je da je uprava „bila preplavljena zahtevima da se izloži Patinsonova figura" i da će posetiteljkama biti dozvoljeno da glumčevu kopiju „poljube u obraz".

Njegov novi film „Ne zaboravi me", koji se u SAD prikazuje od sredine marta, u bioskope u Srbiji stiže 29. aprila.

Dvadesetčetvorogodišnji Patinson, koji je karijeru počeo kao maneken, glumio je i u filmu „Hari Poter i vatreni pehar".

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 10:49
DeadAcaNholivud
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 10:58
Mili, zar je ova vest vredna glavobolje?! LOL

Prestani lupati glavu, trebaće ti jošWinkLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 14:59
Senti, ima li mesta pored tebe za mene i par drugara?AcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivud
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:01
Ti slobodno udri...... do zore Tongue

LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:06
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

LOL

hahahahaLOLLOL
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:15
Ja mislim da i muzej "Madam Tiso" treba da promeni ime i da nosi njegovomrgud
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:40

LOL

Treba prvo da se nađemo Big smile

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:43
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

LOL

Treba prvo da se nađemo Big smile

LOL AKo ne pre, vidimo se na koncertu (Zemo, 'oćeš li me braniti? LOLLOLLOL)

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:44
A ne ne ne, nisam mislio na spiciudaranje. Koristi rečnik slenga ROFL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:47
Znam ja dobro na šta si ti mislioLOLLOLLOL....Zeeeemo, hoćeš li me braniti?!?!?! Bar da vidim koncert, kad već pare dadoh LOLLOLLOL

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:47
Ma idi bre, koga zanima koncert. Znači, parking rezervisan?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:47
LOL Da, nadam se i minibus LOLLOLLOLLOL

Zemo, plizzzzz, bar jedan bojanaloveLOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 26.Ožujak/Mar.2010 u 15:48

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:30
LOLLOLLOL LOLLOLLOL 

weird  Stigao sam!!!LOL

Prvo moram da se slozim da se ime muzeja promijeni u ime naseg nam dragog vampira!!!titloviekipa   

ROFL

Mi izgleda kako smo krenuli necemo stizat dalje od tog parking mjesta na dan koncerta..ROFL

A zemice ples se nikad ne odbija...

bojanalovebojanalovebojanalove

bojanalovebojanalovebojanalove
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:34
mi kariiiidoooooo Hug    bojanalove

Ako ovako brzi i skoncentrisan budeš i na dan koncerta, možda uspem bar jednu pesmu čuti pre nego me Čudo kidnapuje LOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:40
Ma samo opusteno, ne znas ti kakav sam ja u prirodi...Cool

LOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:42
Majko moja....nikako mi se ne sviđa taj smajli u kombinaciji sa tim tekstom....

Baaaatoooo, pliiiizzzzz, dođi na koncert da me braniš LOL

Ažurirao bojanadj - 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:42

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:43
ROFLROFLROFLROFLROFL
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 21:49

joj spameri 

iskorististe temu da najavite neke kriminogene radnje (kidnapovanje,udaranje do zore....)

sad cu vam otvorim jednu SM temicu pa tamo nastavite ovo spamnje ovako ima vas uhapse jer najavljujete zlocine

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 23:14
dragi, nemoj da vređaš...nismo mi spameri, već pomen omiljenog vam vampira kog čudaka izaziva neke čudne želje, a kod mene pokušaj da se zaštitim...tačnije da nađem bilo koga ko bi me zaštitio LOLLOLLOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.