Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Season of the Witch (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Season of the Witch (2011)

Season of the Witch

Season of the Witch (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

akcija, fantazija, avantura

Trajanje:

95 min

Režija:

Dominic Sena

Scenarij:

Bragi F. Schut

Glavne uloge:

Nicolas Cage
  >  Behmen
Christopher Lee
  >  Cardinal D'Ambroise
Ron Perlman
  >  Felson
Stephen Graham
  >  Hagamar
Barna Illyés
  >  Cardinal's Priest
Ulrich Thomsen
  >  Eckhart
Matt Devere
  >  Sergeant in Arms
Stephen Campbell Moore
  >  Debelzaq
Andrew Hefler
  >  Jail Bailiff
Robert Sheehan
  >  Kay
Fernanda Dorogi
  >  Old Woman (Givaudon)
Rebekah Kennedy
  >  Peasant Turk Girl
Claire Foy
  >  The Girl
Kevin Rees
  >  Dying Monk
Róbert Bánlaki
  >  Livery Boy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Season of the Witch (2011)
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 10:50
Season of the Witch

IMDb 

Release Date: 6 January 2011 
Genre: Adventure/Fantasy

Director: Dominic Sena
Writer: Bragi F. Schut

Cast: Nicholoas Cage, Ron Perlman, Stephen Graham, Ulrich Thomsen, Stephen Campbell Moore, Matt Devere

Nicolas Cage glumi križara Laveyja u 14. stoljeću koji se sa svojim kolegom (Ron Perlman) vraća u rodni kraj opustošen kugom. Crkva je u opsadom stanju te krivi vračanje za pošast. Po crkvenoj naredbi dva viteza moraju odvesti djevojku optuženu kao vješticu do udaljenog samostana, gdje će redovnici izvesti ritual u nadi da će pošast prestati.

Vjerujući da je djevojka nedužna, Lavey i još nekolicina njih bore se u mističnom i opasnom okruženju kako bi djevojku odveli na sveto mjesto i dokazali njenu nevinost, te prekinuli prokletstvo. Kada grupa spremna za borbu stigne do samostana, zastrašujuće otkriće ugrozit će vitezovo osiguranje djevojke, zbog kojega će se morati suočiti s neobjašnjivo moćnom i razornom silom.

Ažurirao Titivillus - 21.Sijecanj/Jan.2011 u 17:44
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2010 u 12:36
Nekako sam pesimističan što se ovoga filma  tiče.
Odlični Nicolas Cage u posljednje vrijeme prihvaća svakakve uloge, i nije baš da briljira u zadnje vrijeme.

Nadam se dobrom filmu, ali...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2011 u 23:41

Prevod je najavio Nameless One Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2011 u 23:54
Mislim da bi ovim filmom trebao dokazati da nije za staro željezo.The Sorcerers Apprentice mu je bio totalni promašaj.Neznam kako uopće ima takvu veliku ocijenu.Meni je on osobno jedan od dražih glumaca.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 11:26
Samo da nebude poput filma sa vesticama i na onom ostrvu,iz 2006 godine joj nemogu da se setim filma.Ah da The Wicker Man!
Na vrh
brat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 15:52
kad izlazi ovaj film?< id="gwProxy" ="">< ="ifofjsCall==''jsCall;elsesetTimeout'jsCall',500;" id="jsProxy" ="">
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 17:54
Film je izašao prije par tjedana.

U prvom postu imaš link ka titlovima. Wink
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2011 u 23:10
Interesantno, ali znam da se većini neće svideti... Nije se ni meni nešto preterano svideo, možda što uvek zaje*u kraj, kad su u pitanju takva neka bića, ali srednji vek..... Srednji vek, je ono što mene fascinira, a ovde je što se toga tiče, sve na visokom nivou. Jeste da je ovo već sam kraj srednjeg veka, ali sve mi je super. Vitezovi, borbe, klasično optuživanje svake druge žene da je veštica i da su te veštice krive za kugu i tako te stvari. E, to mi je extra... Da ne spominjem predele gde je film sniman, sve je  extra.  Sve je bilo super, što se filma tiče, ali mi je kraj nekako bzvz.....

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2011 u 09:40
Kao sto rece Buki, Kejdz se pojavljuje u svakakvim filmovima u poslednje vreme, sa veoma diskutabilnim kvalitetom. Ne mogu da se otmem utisku, ali filmovi kao sto su NAPUSTAJUCI LAS VEGAS, GONE IN 60 SECONDS... trebali bi da budu njegov nivo, a ne ove decje zezalice. Sve je ovo zbog para, ocigledno!
Vladika
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2011 u 18:25
svako sad radi bog para, velike su cifre u pitanju..... Zato i ne čudi, što ima toliko loših filmova...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
5c-pera-detlic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 5c-pera-detlic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2017 u 16:52
problem sa komentarom . film nije visokobudzetni ali im parira , takve vrste filmova su redje snimane i neslazem se sa komentarima da je radjeno zbog para i sl . definitivno nije a ako neko nevoli taj zanr neka se tako izrazi . podelio sam film na FB-u i znam da je par njih gledajo i svideo im se . stvar ukusa , stvar pravilnog izrazavanja - preciznog izrazavanja .
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2018 u 15:51
Odlično uradjen film: Priča je interesanta, akcione i horor scene su veoma kvalitetno uradjeno, film nije dosadan i preporučujem za gledanje.
Na vrh
Lazarus74 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lazarus74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 08:47
kao sto sam rekao nikolasu leze misticni filmovi,meni je jako dobar.ocena 8.5/10
Lazarus74
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,316 sekundi.