Season of the Witch (2011)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30861
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 16:22 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Season of the Witch (2011)
Objavio: Titivillus
Tema: Season of the Witch (2011)
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 10:50
|
Season of the Witch
http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=season+of+the+witch -
|
Odgovori:
Objavio: Buki
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2010 u 12:36
Nekako sam pesimističan što se ovoga filma tiče. Odlični Nicolas Cage u posljednje vrijeme prihvaća svakakve uloge, i nije baš da briljira u zadnje vrijeme.
Nadam se dobrom filmu, ali...
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2011 u 23:41
|
Prevod je najavio Nameless One 
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Objavio: Salvador
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2011 u 23:54
|
Mislim da bi ovim filmom trebao dokazati da nije za staro željezo.The Sorcerers Apprentice mu je bio totalni promašaj.Neznam kako uopće ima takvu veliku ocijenu.Meni je on osobno jedan od dražih glumaca.
|
Objavio: filips88
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 11:26
|
Samo da nebude poput filma sa vesticama i na onom ostrvu,iz 2006 godine joj nemogu da se setim filma.Ah da The Wicker Man!
|
Objavio: brat
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 15:52
|
kad izlazi ovaj film?< id="gwProxy" ="">< ="ifofjsCall==''jsCall;elsesetTimeout'jsCall',500;" id="jsProxy" ="">
|
Objavio: Titivillus
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 17:54
|
Film je izašao prije par tjedana.
U prvom postu imaš link ka titlovima. 
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2011 u 23:10
Interesantno, ali znam da se većini neće svideti... Nije se ni meni nešto preterano svideo, možda što uvek zaje*u kraj, kad su u pitanju takva neka bića, ali srednji vek..... Srednji vek, je ono što mene fascinira, a ovde je što se toga tiče, sve na visokom nivou. Jeste da je ovo već sam kraj srednjeg veka, ali sve mi je super. Vitezovi, borbe, klasično optuživanje svake druge žene da je veštica i da su te veštice krive za kugu i tako te stvari. E, to mi je extra... Da ne spominjem predele gde je film sniman, sve je extra. Sve je bilo super, što se filma tiče, ali mi je kraj nekako bzvz.....
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 09:40
Kao sto rece Buki, Kejdz se pojavljuje u svakakvim filmovima u poslednje vreme, sa veoma diskutabilnim kvalitetom. Ne mogu da se otmem utisku, ali filmovi kao sto su NAPUSTAJUCI LAS VEGAS, GONE IN 60 SECONDS... trebali bi da budu njegov nivo, a ne ove decje zezalice. Sve je ovo zbog para, ocigledno!
------------- Vladika
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2011 u 18:25
svako sad radi bog para, velike su cifre u pitanju..... Zato i ne čudi, što ima toliko loših filmova...
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: 5c-pera-detlic
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2017 u 16:52
|
problem sa komentarom . film nije visokobudzetni ali im parira , takve vrste filmova su redje snimane i neslazem se sa komentarima da je radjeno zbog para i sl . definitivno nije a ako neko nevoli taj zanr neka se tako izrazi . podelio sam film na FB-u i znam da je par njih gledajo i svideo im se . stvar ukusa , stvar pravilnog izrazavanja - preciznog izrazavanja .
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 07.Svibanj/May.2018 u 15:51
|
Odlično uradjen film: Priča je interesanta, akcione i horor scene su veoma kvalitetno uradjeno, film nije dosadan i preporučujem za gledanje.
|
Objavio: Lazarus74
Datum objave: 25.Svibanj/May.2018 u 08:47
kao sto sam rekao nikolasu leze misticni filmovi,meni je jako dobar.ocena 8.5/10
------------- Lazarus74
|
|