Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Youtube, yahoo ili FF problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Youtube, yahoo ili FF problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Youtube, yahoo ili FF problem
    Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 13:13
Ok, valjda na pravom mestu postavljam temuEmbarrassed

Ajde pliiiiizzzzzz neka mi neko objasni u čemu je fora, tj šta mi se dešava i da li ima nade (ne za meneLOL, već za youtube i yahoo na mom kompu)

Dakle, net mi radi normalno...jutros sam skinula sve one filmove uobičajenom brzinom, normalno mi radi i upload...Već treći dan forum mi šteka, na yahoo neće da mi prebaci npr iz inboxa u sent, otvara neko pisamce po 1 ili 2 min (pre je bilo momentalno), gmail mi zakucava, photobucket malo hoće malo neće, ali na kraju ipak sve to nekako i otvorim,ali youtube nikako. Svaki, ali bukvalno svaki klip mi učita 1/5 (ne bitno da li klip traje 1 min ili 10 min) i posle te 1/5 se zakuca i mogu se slikati.
E sad, da sve dobije još jednu dimenziju. Druga dva kompa (sa kojima sam umrežena) ne mogu uopšte da otvore yahoo, ali mogu normalno da učitavaju klipove sa youtube i manje više kao ja (ne)normalno otvaraju ostalo...(inače, yahoo smo proverili i sa drugih ip adresa i ok je)

Jutros sam uradila unistal FF(prvo brisala kolačiće, posle unistal, vidim da leba nema),pa sam prvo instalirala novu, a sad stariju verziju FF, da vidim da nije možda i do toga, instalirala Operu, ali isto i na njoj, probala čak i sa IE russianroulette.... potom zvala momke iz tehičke podrške (Embarrassed) EUneta, menjala dns, oni sve vreme proveravali kažu protok normalan, ne vidi se nikakav problem do njih,  zvala moju službu iz BG, sa njima isto sve proverila, pingovali (LOL) me svi odreda više puta, a bo'me i ja njihBig smile, prevlačili jedni od drugih svašta, sve normalno......ali odgovor i dalje nemam.

Jedino što mi još pada na pamet je :
- ili da sam kliknula negde gde ne treba (a nemam pojma gde) i onemogućila neka učitavanja (mislim, ovo mi nema mnogo smisla, ali ne razumem se baš u celu ovu tematiku, pa ajde, možda sam negde nešto zeznula)
- ili da sam pokupila neki virus i da treba da skeniram ceo komp...ali kako to da utiče samo, odnosno najviše na učitavanje youtube i yahoo??????!!!!!!?????

Ono što mene najviše zbunjuje u celoj priči je to što ima dobru brzinu downloada i uploada, a sporo otvara (učitava) a očigleno nije ni do FF i ne odnosi se na sve sajtove....

Btw, samo mala napomena(bez obzira ako čudak bude drugačije tvrdioLOL) - nisam od onih neuroznih koji klikću po 5 puta da bi im se nešto otvorilo, pa zakucaju sve živo Wink

Već treći dan mi je tako i počinje mi bitno uticati na raspoloženje, a ja ne volim kada nisam dobro raspoložena LOLLOLLOL

Pliiizzzzzzz help
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:10
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Već treći dan mi je tako i počinje mi bitno uticati na raspoloženje, a ja ne volim kada nisam dobro raspoložena LOLLOLLOL

Samo se javljam u program da kažem da ni mi ne volimo kad si neraspoložena LOLLOLLOL
Ako ništa ne rešiš, znam ja jednog, radi reinstalacije sistema na svaka 3 meseca,
mali je toliki zavisnik, da gde god vidi kompjuter odma se baca na reinstall LOLLOL
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:27
Originalno postovano od strane slowrun slowrun piše:

Samo se javljam u program da kažem da ni mi ne volimo kad si neraspoložena LOLLOLLOL

Šta, zar se već primećuje da mi se menja raspolženje? Embarrassed Sorry LOLLOLLOL

Ako ništa ne rešiš, znam ja jednog, radi reinstalacije sistema na svaka 3 meseca,
mali je toliki zavisnik, da gde god vidi kompjuter odma se baca na reinstall LOLLOL

Što je najgore, nedavno smo radili format C i bilo je sve ok.
U petak popodne je ovaj haos počeo.... i najgore mi je što je na 3 kompa različito. Meni radi jedno, njima drugo i obrnuto...

Btw, čak sam i Sentija bacila u rebus LOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:28
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:30
A jedno fino brisanje svih "kolačića", cache-a i svih temp. fajlova pa restart?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:37

Što je najgore, nedavno smo radili format C i bilo je sve ok.
U petak popodne je ovaj haos počeo.... i najgore mi je što je na 3 kompa različito. Meni radi jedno, njima drugo i obrnuto...

Btw, čak sam i Sentija bacila u rebus LOLLOLLOL

Ako nista ne vredi, onda formatiraj, reinstaliraj windows i onda kad sve sredis - GHOSTOVANJE SISTEMA preko Ghost 2003
pa kad god se nesto zaje*e uvek mozes da vratis na starom za 2-3minBig smile
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:39
Meni i youtube i yahoo rade, recimo, normalno... Zato mi torenti vuku neverovatnom brzinom od 32 kB/s. Probao i utorrent i Vuze, isto... Skidam The Last Station već 3 dana i 20 sati, skinuo sam 54%... Biće, valjda, do Nove godine...

Što bi rekao Bata Stojković, "jurimo 40 na sat"...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 15:41
^pa naravno kad je tvoj blesavi sin raskantao mašinu.
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 16:17
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Meni i youtube i yahoo rade, recimo, normalno... Zato mi torenti vuku neverovatnom brzinom od 32 kB/s. Probao i utorrent i Vuze, isto... Skidam The Last Station već 3 dana i 20 sati, skinuo sam 54%... Biće, valjda, do Nove godine...

I meni očajno vuku torenti dok ne "ograničim" UL, jednostano UL počne da divlja a DL mili (vanili) LOLLOL

Nego, kad smo kod Bojinog problema, meni YT nije hteo da učitava muziku, onda gasi pali mozillu, pa opet radi neko vreme i tako u krug, ali je sve prestalo sa poslednjom verzijom mozille i sad radi 99% normalno (ostavio sam 1% kao rezervu) Wink

E, a da nisi instalirala nešto novo na svom kompu? Pretpostavljam odovor, ali ko će ga znati...
Čudno je da staje tako upola učitavanja
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 16:51

Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

I meni očajno vuku torenti dok ne "ograničim" UL, jednostano UL počne da divlja a DL mili (vanili) LOLLOL

Ma, to nisam ni dirao. Još kad sam instalirao utorrent, postavio DL na neograničeno, a UL na 5 kB/s...
Nije to u pitanju. Sve mi se čini da su od ovog snega ovlažili kablovi...
Big smile
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:23
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Šefe, napisala sam gore...to sam prvo odradila i nije pomoglo.
Neke stvari sam ipak naučila i sama da uradim, pre nego počnem da zovem u pomoćWinkWink

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Ako nista ne vredi, onda formatiraj, reinstaliraj windows i onda kad sve sredis - GHOSTOVANJE SISTEMA preko Ghost 2003
pa kad god se nesto zaje*e uvek mozes da vratis na starom za 2-3minBig smile

Sutra nosim moj comodo i imam na poslu avast, notron i kasperski, pa ću prvo da prečešljam sa sva četiri  sve kompiće u mreži, a ako ni to ne pomogne donosim komp za vikend kući i predajem ga komšiji na obraduBig smile dok se ja švrćkam po Beogradu.

E, a da nisi instalirala nešto novo na svom kompu? Pretpostavljam odgovor, ali ko će ga znati...
Čudno je da staje tako upola učitavanja

Nije do mozile, jer (kao što sam rekla, probala sam i sa IE i sa Operom i isto stanje...Slala sam danas Sentiju slike na skajp da se uveri da ne lažem i da mi svaki klip zakucava na istom mestuLOL (naravno, ja kad imam problem, on mora biti specifičanEmbarrassed)

Skinula sma na kraju i novi 3.6 ff i instalirala, resetovala ceo komp, ali isto...

Videću sutra...sad sam sve sigurnija da je neki virus koji ne voli muziku koju ja slušamLOL (čudo i bato, iskontrolišite se, molim vasLOL) niti mailove koje primam LOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:31

Videću sutra...sad sam sve sigurnija da je neki virus koji ne voli muziku koju ja slušamLOL (čudo i bato, iskontrolišite se, molim vasLOL) niti mailove koje primam LOL

taj sam ti virus ja poslao LOLLOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:39

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Šefe, napisala sam gore...to sam prvo odradila i nije pomoglo.

Da. ali nisi sve temp. fajlove iz Windowsa, kao ni bespotrebne internet fajlove, takođe u Windows-u. Možda oni guše "nešto".
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:58
Obrisala sam temp u win(to radim svakog ponedeljkaLOL) ali ovo "bespotrebni internet fajlovi"ne znam šta su i gde se nalaze da ih obrišem

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 19:58
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

LOL  sad ćem da ti udarim jedan block na skajpu Tongue

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2010 u 20:00

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

LOL  sad ćem da ti udarim jedan block na skajpu Tongue

bojaIjecabojaIjecabojaIjecabojaIjeca

samo probaj, onda ti šaljem ubicu u komp i sve će da obriše LOL

Ažurirao AcaN - 10.Ožujak/Mar.2010 u 20:01
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2010 u 02:17

Obrisala sam temp u win(to radim svakog ponedeljkaLOL) ali ovo "bespotrebni internet fajlovi"ne znam šta su i gde se nalaze da ih obrišem

c:(najverovatnije je C u pitanju)\Documents and Settings\*ime*\Local Settings\

Sve što ima u folderima koji počinju sa Temp... BRIŠI.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.