| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Tema: Titlovci na koncertu Erika KleptonaObjavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:20 |
|
Ok, društvo, jasno vam je šta je poenta ove teme. Pošto ima zainteresovanih za Erikov koncert koji će se održati 09. juna 2010. u Beogradskoj Areni, hajde da se lepo organizujemo i napravimo malo okupljanje
![]() Ovde imate cene i prikaz za sedišta, pa da vidimo ko, gde, koliko, šta ![]() http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/tickets/all Dobila sam informaciju da popust dobijamo na 30 karti i više 10%, manje od toga ništa od popusta ![]() Dakle, da počnemo, PIK: 1. Zemo 2. bojanadj 3. Čudak 4. JDs (oprosti mi molim te ![]() )5. Bubba (u 11h krenem za ZG, od 15-15,30 davim (u smisli grlim ) Batu, u 15,35h krećemo za BG od 20h Bati je malo lakše jer ima ko da ga spašava od mene![]() ![]() )6. Johhny Q x2 (Tamara ide sa nama ...)Ažurirao bojanadj - 03.Ožujak/Mar.2010 u 08:07 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:24 |
|
Ja sam za "Parter stajanje 3,490 din". Išao bih i na fanpit, ali će se rasprodati dok dođem do love.
|
|
|
|
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:28 |
|
^ +1 Samo da ne sjedimo, i trebalo bi da vidimo da kupimo karte sto prije, posto ovamo koliko sam ja shvatio je ostalo 600 i kusur karata za ovaj parter...
Ažurirao PsOaligator - 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:28 |
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:36 |
|
Pa eto, možemo da se izjasnimo npr do petka, pa de organizujemo za vikend da se kupe karte (Jeca je provereno dobra u tome
- ubiće me kad ovo bude videla )
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:36 |
|
mislim da ih ima vise zainteresvanih za Getu
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:41 |
|
Ja radim prodaju karata, poslaću vam žiro račun kad skupite lovu
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:57 |
|
AcaNe, ja se radujem da vidim i upoznam što više titlovaca, ali......
meni su i Zemo i Čudo sasvim dovoljni .... Čudak da mi mast vadi, Zemo da me malo teši i brani ![]() ![]() ![]() ![]() MR. S. Sorry imamo mi našeg blagajnika u Beogradu ![]() ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:58 |
|
|
|
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 14:02 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 14:04 |
|
Pa ako bude kupovala za sve vas,bogami bice tesko.Treba kesirati tolike pare
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 21:02 |
BTW, vidim 15.05. u Areni Je*ena Karaušla... Ajmo tamo!!!! ![]() |
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 21:04 |
|
he he,idemo da napravimo fajront
![]() ![]()
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 21:50 |
|
Neću moć
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 22:10 |
|
Ma, hoćeš, samo to još ne znaš
|
|
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 23:23 |
|
Eto me onda
![]()
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 23:27 |
|
Pa, znala sam
(mora neko pomagati Čudu u maltretiranju mene )Zemo, počinjemo sa vežbanjem odbrane ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 00:51 |
|
Nemojte zajebavati da ćemo propustiti Karleušu?!
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 00:58 |
|
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 01:29 |
|
E, ljudi, pre neko veče sam sa društvom igrao preferans, pa sam jednim uvetom u'vatio, a sad i potvrda sa oficijelnog sajta:
4. juna u Skoplju 6. juna u Beogradu (nisam uspeo da savatam gde je...) 7. juna u Zagrebu... Bob Dylan!!!! |
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 01:50 |
|
daaaaa! turneja koja traje 20 godina vec
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 03:12 |
|
Dzoni, posle Bob Dilana, moramo da odigramo jednu partiju. Samo da nadjemo treceg.... Mada... ta turneja traje malko duze. Davne '73 kad ono bese Dilan je snimio legendarne numere za potrebe filma Pet Geret i Bili Kid (Sem Pekinpo). Jedna od naj numera, mozda i naj, naj svih vremena Boba Dilana je ona knockin' on heavens door Za sta ste se odlucili? |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |