Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Muzika
Opis foruma: Rasprave o muzici, programima za mp3, flac...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=31643 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 11:11 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Titlovci na koncertu Erika KleptonaObjavio: bojanadj
Tema: Titlovci na koncertu Erika Kleptona
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:20
Ok, društvo, jasno vam je šta je poenta ove teme. Pošto ima zainteresovanih za Erikov koncert koji će se održati 09. juna 2010. u Beogradskoj Areni, hajde da se lepo organizujemo i napravimo malo okupljanje
Ovde imate cene i prikaz za sedišta, pa da vidimo ko, gde, koliko, šta http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/tickets/all - http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/tickets/all
Dobila sam informaciju da popust dobijamo na 30 karti i više 10%, manje od toga ništa od popusta
Dakle, da počnemo, PIK: 1. Zemo 2. bojanadj 3. Čudak 4. JDs (oprosti mi molim te) 5. Bubba (u 11h krenem za ZG, od 15-15,30 davim (u smisli grlim) Batu, u 15,35h krećemo za BG od 20h Bati je malo lakše jer ima ko da ga spašava od mene) 6. Johhny Q x2 (Tamara ide sa nama...)
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Odgovori: Objavio: cudak_31177
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:24
Ja sam za "Parter stajanje 3,490 din". Išao bih i na fanpit, ali će se rasprodati dok dođem do love.
-------------
Objavio: PsOaligator
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:28
^ +1 Samo da ne sjedimo, i trebalo bi da vidimo da kupimo karte sto prije, posto ovamo koliko sam ja shvatio je ostalo 600 i kusur karata za ovaj parter...
-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Objavio: bojanadj
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:36
Pa eto, možemo da se izjasnimo npr do petka, pa de organizujemo za vikend da se kupe karte (Jeca je provereno dobra u tome - ubiće me kad ovo bude videla)
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:36
mislim da ih ima vise zainteresvanih za Getu
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: Sebastijan
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:41
Ja radim prodaju karata, poslaću vam žiro račun kad skupite lovu
-------------
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 13:57
AcaNe, ja se radujem da vidim i upoznam što više titlovaca, ali...... meni su i Zemo i Čudo sasvim dovoljni .... Čudak da mi mast vadi, Zemo da me malo teši i brani
MR. S. Sorry imamo mi našeg blagajnika u Beogradu
Objavio: PsOaligator
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 14:02
bojanadj piše:
AcaNe, ja se radujem da vidim i upoznam što više titlovaca, ali......meni su i Zemo i Čudo sasvim dovoljni .... Čudak da mi mast vadi, Zemo da me malo teši i brani
-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 14:04
Pa ako bude kupovala za sve vas,bogami bice tesko.Treba kesirati tolike pare
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: Johhny Q
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 21:02
bojanadj piše:
PIK: 1. Zemo 2. bojanadj 3. Čudak 4. JDs (?) 5. Bubba (Baaatoooo ?????? da li smemo da se nadamo) 6. Johhny Q x2 (Tamara ide sa mnom...)
BTW, vidim 15.05. u Areni Je*ena Karaušla... Ajmo tamo!!!!
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 21:04
he he,idemo da napravimo fajront
- Armin van Buuren
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 21:50
Neću moć
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 22:10
Ma, hoćeš, samo to još ne znaš
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 23:23
Eto me onda
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2010 u 23:27
Pa, znala sam (mora neko pomagati Čudu u maltretiranju mene ) Zemo, počinjemo sa vežbanjem odbrane
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 00:51
Nemojte zajebavati da ćemo propustiti Karleušu?!
-------------
Objavio: JDs Revenge
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 00:58
bojanadj piše:
Ok, društvo, jasno vam je šta je poenta ove teme. Pošto ima zainteresovanih za Erikov koncert koji će se održati 09. juna 2010. u Beogradskoj Areni, hajde da se lepo organizujemo i napravimo malo okupljanje
Ovde imate cene i prikaz za sedišta, pa da vidimo ko, gde, koliko, šta http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/tickets/all - http://www.arenabeograd.com/sr-ci/events/tickets/all
Dobila sam informaciju da popust dobijamo na 30 karti i više 10%, manje od toga ništa od popusta
Dakle, da počnemo, PIK: 1. Zemo 2. bojanadj 3. Čudak 4. JDs (?) 5. Bubba (još malo ćemo da se nadamo)
6. Johhny Q x2 (Tamara ide sa mnom...)
Bojo sklanja taj ? pored mene,idem 100000000000000% pa to ce biti dozivljaj milionostruki
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 01:29
E, ljudi, pre neko veče sam sa društvom igrao preferans, pa sam jednim uvetom u'vatio, a sad i potvrda sa oficijelnog sajta:
4. juna u Skoplju 6. juna u Beogradu (nisam uspeo da savatam gde je...) 7. juna u Zagrebu...
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 01:50
daaaaa! turneja koja traje 20 godina vec
Objavio: BELI
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 03:12
Dzoni, posle Bob Dilana, moramo da odigramo jednu partiju. Samo da nadjemo treceg....
Mada... ta turneja traje malko duze. Davne '73 kad ono bese Dilan je snimio legendarne numere za potrebe filma Pet Geret i Bili Kid (Sem Pekinpo). Jedna od naj numera, mozda i naj, naj svih vremena Boba Dilana je ona knockin' on heavens door
Za sta ste se odlucili?
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 10:52
bojanadj piše:
Dakle, da počnemo, PIK: 1. Zemo 2. bojanadj 3. Čudak 4. JDs (oprosti mi molim te) 5. Bubba (u 11h krenem za ZG, od 15-15,30 davim (u smisli grlim) Batu, u 15,35h krećemo za BG od 20h Bati je malo lakše jer ima ko da ga spašava od mene) 6. Johhny Q x2 (Tamara ide sa nama...)
e taaaakooooo
----------------------------
ono jes malo duze traje turneja............nego da nece neko na AC (grom) DC u maju u Sofiju samnom
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 10:53
JDs Revenge piše:
bojanadj piše:
e taaaakooooo
ono jes malo duze traje turneja............nego da nece neko na AC (grom) DC u maju u Sofiju samnom
a da nece neko sa mnom na LOVEPAREDE u dortmund ove godine
- Armin van Buuren
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 10:55
Neće niko. Idi ti sam
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 10:57
ih jesi neki,upropastio si mi dobar vic ovog jutra
vala ocu i to SAM!
nego...da nes ti samnom?
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 10:58
AcaN piše:
JDs Revenge piše:
bojanadj piše:
e taaaakooooo
a da nece neko sa mnom na LOVEPAREDE u dortmund ove godine
moze!cime se ide rozim autobusom?
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:02
cudak_31177 piše:
Neće niko. Idi ti sam
ih partibrejker
- Armin van Buuren
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:03
Ne hvala. Držim se one "Što je sigurno, sigurno je"...
E da je živ debeli, pa da gledam i njega. Onda kad je bio u BG nisam mogao
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:06
e a znas kolko je bila karta za debelog? 10.000 srpskijeh dinara tako d ani ja nisam mogao
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:13
Znam, zato nisam ni mogao
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:15
razumece on gore da nismo mogli da dodjemo
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:27
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:30
JDs Revenge piše:
e taaaakooooo
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:34
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:36
Joj bre ne balavite više u Kleptonovoj temi!!!
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:37
cudak_31177 piše:
Joj bre ne balavite više u Kleptonovoj temi!!!
Evo, da ne budeš ljubomoran
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:38
Hmmmm...
U redu... nastavite.
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 11:40
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 17:53
BELI piše:
Dzoni, posle Bob Dilana, moramo da odigramo jednu partiju. Samo da nadjemo treceg....
Mada... ta turneja traje malko duze. Davne '73 kad ono bese Dilan je snimio legendarne numere za potrebe filma Pet Geret i Bili Kid (Sem Pekinpo). Jedna od naj numera, mozda i naj, naj svih vremena Boba Dilana je ona knockin' on heavens door
Za sta ste se odlucili?
BELI, sa mnom uvek imaš trećeg (ja vredim za dvojicu )... Šalim se, dogovoreno za partiju... Osim toga, možemo nekad da se nadjemo i u klubu, na nekoj partiji...
Meni su oduvek sinonimi za Dylana bili Lily of the West, Sara, Days of 49, A Man in a Long Black Coat...
Nego, da ne duljimo dalje (ili da ne daljimo dulje...), slab nam nešto odziv... Javljajte se, narode...
JDs Revenge piše:
razumece on gore da nismo mogli da dodjemo
Nema veze, JD, ako nismo mogli u Arenu, naći ćemo se negde gore, pa će nam pevati na uvce...
I, kao što već rekoh, prijavljujte se, narode, da nam ne pobegne Slowhand...