Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A Nightmare on Elm Street (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A Nightmare on Elm Street (2010)

A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Strava u Ulici brijestova

Godina:

2010

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler, horor

Trajanje:

95 min

Režija:

Samuel Bayer

Scenarij:

Wes Craven
, Wesley Strick
, Eric Heisserer

Glavne uloge:

Clancy Brown
  >  Alan Smith
Connie Britton
  >  Dr. Gwen Holbrook
Thomas Dekker
  >  Jesse Braun
Kurt Naebig
  >  Dean's Father
Jackie Earle Haley
  >  Freddy Krueger
Lia D. Mortensen
  >  Nora Fowles
Christian Stolte
  >  Jesse's Father
Kyle Gallner
  >  Quentin Smith
Kellan Lutz
  >  Dean Russell
Katie Cassidy
  >  Kris Fowles
Rooney Mara
  >  Nancy Holbrook
Julianna Damm
  >  Little Kris
Kyra Krumins
  >  Little Nancy
Don Robert Cass
  >  History Teacher
Hailey Schooping Knight
  >  Creepy Girl #2
Brayden Coyer
  >  Little Jesse
Leah Uteg
  >  Creepy Girl #3
Katie Schooping Knight
  >  Creepy Girl #1

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A Nightmare on Elm Street (2010)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 11:47

Fredi Kruger se vraća u savremenom rimejku horor klasika „Strava u Ulici brestova“. Grupa tinejdžera iz predgradja ima nešto zajedničko: svi su žrtve Fredija Krugera, jezivog serijskog ubice koji ih proganja u snovima.
Dokle god su budni, mogu da se zaštite. Ali, kada utonu u san, spasa nema. Reditelj filma je Saemjuel Bajer a uloge igraju Džeki Erl Hali, Runei Mara, Kajl Galner, Tomas Deker, Kelan Luc, Kejti Kasidi i Koni Briton.

Starring: Jackie Earle Haley, Rooney Mara, Kyle Gallner, Katie Cassidy, Thomas Dekker, Kellan Lutz, Clancy Brown, Connie Britton, Lia D. Mortensen , Charles E Tiedje

Directed by : Samuel Bayer
Produced by : Michael Bay, Andrew Form, Bradley Fulle
Written by : Wesley Strick, Eric Heisserer

Ažurirao AcaN - 21.Ožujak/Mar.2010 u 23:21
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 11:57
Izgleda fenomenalno kao trejler. Videćemo... Meni se dopada ovako.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:01
ma meni su svi ovi filmovi bezveze...
ovi novijeg datuma su vise komedije nego horrori...
valjda za glupe americke tinejdzere.
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:01
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Izgleda fenomenalno kao trejler. Videćemo... Meni se dopada ovako.

Ma ovo ce biti extra,trejler vise nego dobar.Verujem da ce biti jedan od boljih rimejkova.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:04
Još jedan film koji sigurno neću gledati LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:07
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Još jedan film koji sigurno neću gledati LOL

Nisam ni sumljao bojaIjeca

Ja sam uz ovaj film odrastao i imao sam "lepe" snove,tako da očekujem mnogo od njega Smile

Ažurirao AcaN - 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:18

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:13
LOL Pa, nemoj da se odmah ljutiš. Poštujem ja to što drugi vole horore i uživaju u njima. Nikada nisam rekla da tifilmovi nisu dobri, samo da ja nikako nisam deo njihove publike.
 Ja sam ipak od onih koji vole lepo, a ne "lepo" da sanjaju, a na druge načine regulišem nivo adrenalinaWink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 13:19
ja jedva cekam
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 15:37
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

ovi novijeg datuma su vise komedije nego horrori...
valjda za glupe americke tinejdzere.

Apso'faking'lutno!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 15:44

Darije, i ti i ja znamo da Fredi nije u "teenage horror" branši poguzi

LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 16:01
Ja i volim te tinejdžerske horrorce,pa neće valjda neke starkelje od 50 godina da ubijaju LOL

Pa Senti,ti ko da nisi tinejdžer LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 16:14

LOLLOLLOLLOLLOL

Pošto Sentinel nije ni mogao da gleda rimejk Fredija, konstatacija se sigurno odnosila na novodatumske (ostale) horore, koji su mi SMEŠNI.

P.S. Dok Buki ne vidi ovu temu, pitaj ga da ti nabroji 10 novih, po njegovom mišljenju, dobrih horora - e, na te ja mislim. LOL
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 16:17
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Pa Senti,ti ko da nisi tinejdžer LOL

LOLLOLLOL
davno je bila ta 18, sad mi djeca na ulici govore "stricek" Confused
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2010 u 16:18
Originalno postovano od strane darije darije piše:

LOLLOLLOLLOLLOL

Pošto Sentinel nije ni mogao da gleda rimejk Fredija, konstatacija se sigurno odnosila na novodatumske (ostale) horore, koji su mi SMEŠNI.

P.S. Dok Buki ne vidi ovu temu, pitaj ga da ti nabroji 10 novih, po njegovom mišljenju, dobrih horora - e, na te ja mislim. LOL

Book-EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! ROFL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 13:35
Ok, pošto sam ja izuzetno radoznala osoba, odlučila sam biti i hrabra i pustila sam trejler LOL (ovde, ne na youtube da bude preko celog ekrana...) Negde oko 20 sekunde sam odskočila sa stolice, a potom ugasila moziluLOL
Ipak, uspela sam da odgledam trejler iz drugog puta (naravno, ovde...LOL)i zaključila da ću možda za koju godinu uspeti i da odgledam 5 minuta nekog horora...

Sa kojim mi predlažete da počnem? Doco, ovo je tvoj reon...od čega da počnem da jednog dana dorastem za Fredija? (ovaj put ne spamujem, zaista bih volela da gledam i ovaj žanr, ali ne znam kako da to da izvedem a da posle nemam noćne more i traume LOL )

(p.s. Doco, molim te ovaj put ne šunjaj mi se iza leđa, dovoljno sam isprepadana za danasLOL)

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 14:29
Šalu na stranu a na još veću stranu ostale novokomponovane horore, A Nightmare on Elm Street je klasik u horor žanru a Robert Englund će svakako ostati upamćen po ovim ulogama.
Moraću malo da obnovim gradivo ali koliko se sećam u prvom delu iz '84. ne vidimo rulju koja ubija Fredija (?)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:11
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Šalu na stranu a na još veću stranu ostale novokomponovane horore, A Nightmare on Elm Street je klasik u horor žanru a Robert Englund će svakako ostati upamćen po ovim ulogama.
Moraću malo da obnovim gradivo ali koliko se sećam u prvom delu iz '84. ne vidimo rulju koja ubija Fredija (?)

ne,ovo će biti kako ja kontam i remake i prequel.Tako da će neke stvari biti razjašnjene

@boja

docin reon je Prajs,a ne horror filmovi LOL

Ažurirao AcaN - 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:12

- Armin van Buuren

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:37
Ja mislim da je u jednom delu prikazano kako ga pale. Nisam siguran u kom, ali sam ubeđen da sam gledao tu scenu. Inače, koliko provaljujem u ovom rimejku su spojeni prvi i drugi deo? Confused
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:39
Nemoj drugi, ko Boga te molim. Taj je ubedljivo najgori.
U jednom delu (da li je treći, valjda) ima ona priča o njegovoj majci, kako je silovana i o tome da su ga ubili. A zašto i kako se to "ispričalo" u filmu - pojma nemam.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:46
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

@boja

docin reon je Prajs,a ne horror filmovi LOL

Zašto mu onda u profilu piše hobi: filmovi (naročito horori) Confused

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.