Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=31610 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 12:55 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: A Nightmare on Elm Street (2010)Objavio: AcaNDr
Tema: A Nightmare on Elm Street (2010)
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 11:47
Fredi Kruger se vraća u savremenom rimejku horor klasika „Strava u Ulici
brestova“. Grupa tinejdžera iz predgradja ima nešto zajedničko: svi su
žrtve Fredija Krugera, jezivog serijskog ubice koji ih proganja u
snovima. Dokle god su budni, mogu da se zaštite. Ali, kada utonu u
san, spasa nema. Reditelj filma je Saemjuel Bajer a uloge igraju Džeki
Erl Hali, Runei Mara, Kajl Galner, Tomas Deker, Kelan Luc, Kejti Kasidi i
Koni Briton.
Starring:
Jackie Earle Haley, Rooney Mara, Kyle Gallner, Katie Cassidy, Thomas
Dekker, Kellan Lutz,
Clancy Brown, Connie Britton, Lia D. Mortensen , Charles E Tiedje
Directed by : Samuel Bayer
Produced by : Michael Bay, Andrew Form, Bradley Fulle
Written by : Wesley Strick, Eric Heisserer
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Odgovori: Objavio: cudak_31177
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 11:57
Izgleda fenomenalno kao trejler. Videćemo... Meni se dopada ovako.
-------------
Objavio: Sentinel
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:01
ma meni su svi ovi filmovi bezveze... ovi novijeg datuma su vise komedije nego horrori... valjda za glupe americke tinejdzere.
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:01
cudak_31177 piše:
Izgleda fenomenalno kao trejler. Videćemo... Meni se dopada ovako.
Ma ovo ce biti extra,trejler vise nego dobar.Verujem da ce biti jedan od boljih rimejkova.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: bojanadj
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:04
Još jedan film koji sigurno neću gledati
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:07
bojanadj piše:
Nisam ni sumljao
Ja sam uz ovaj film odrastao i imao sam "lepe" snove,tako da očekujem mnogo od njega
- Armin van Buuren
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 12:13
Pa, nemoj da se odmah ljutiš. Poštujem ja to što drugi vole horore i uživaju u njima. Nikada nisam rekla da tifilmovi nisu dobri, samo da ja nikako nisam deo njihove publike. Ja sam ipak od onih koji vole lepo, a ne "lepo" da sanjaju, a na druge načine regulišem nivo adrenalina
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: JDs Revenge
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 13:19
ja jedva cekam
Objavio: darije
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 15:37
Sentinel piše:
ovi novijeg datuma su vise komedije nego horrori... valjda za glupe americke tinejdzere.
Apso'faking'lutno!
-------------
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 15:44
Darije, i ti i ja znamo da Fredi nije u "teenage horror" branši
-------------
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 16:01
Ja i volim te tinejdžerske horrorce,pa neće valjda neke starkelje od 50 godina da ubijaju
Pa Senti,ti ko da nisi tinejdžer
- Armin van Buuren
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 16:14
cudak_31177 piše:
Pošto Sentinel nije ni mogao da gleda rimejk Fredija, konstatacija se sigurno odnosila na novodatumske (ostale) horore, koji su mi SMEŠNI.
P.S. Dok Buki ne vidi ovu temu, pitaj ga da ti nabroji 10 novih, po njegovom mišljenju, dobrih horora - e, na te ja mislim.
-------------
Objavio: Sentinel
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 16:17
AcaN piše:
Pa Senti,ti ko da nisi tinejdžer
davno je bila ta 18, sad mi djeca na ulici govore "stricek"
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2010 u 16:18
darije piše:
cudak_31177 piše:
Pošto Sentinel nije ni mogao da gleda rimejk Fredija, konstatacija se sigurno odnosila na novodatumske (ostale) horore, koji su mi SMEŠNI.
P.S. Dok Buki ne vidi ovu temu, pitaj ga da ti nabroji 10 novih, po njegovom mišljenju, dobrih horora - e, na te ja mislim.
Book-EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 13:35
Ok, pošto sam ja izuzetno radoznala osoba, odlučila sam biti i hrabra i pustila sam trejler (ovde, ne na youtube da bude preko celog ekrana...) Negde oko 20 sekunde sam odskočila sa stolice, a potom ugasila mozilu Ipak, uspela sam da odgledam trejler iz drugog puta (naravno, ovde...)i zaključila da ću možda za koju godinu uspeti i da odgledam 5 minuta nekog horora...
Sa kojim mi predlažete da počnem? Doco, ovo je tvoj reon...od čega da počnem da jednog dana dorastem za Fredija? (ovaj put ne spamujem, zaista bih volela da gledam i ovaj žanr, ali ne znam kako da to da izvedem a da posle nemam noćne more i traume )
(p.s. Doco, molim te ovaj put ne šunjaj mi se iza leđa, dovoljno sam isprepadana za danas)
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 14:29
Šalu na stranu a na još veću stranu ostale novokomponovane horore, A Nightmare on Elm Street je klasik u horor žanru a Robert Englund će svakako ostati upamćen po ovim ulogama. Moraću malo da obnovim gradivo ali koliko se sećam u prvom delu iz '84. ne vidimo rulju koja ubija Fredija (?)
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:11
darije piše:
Šalu na stranu a na još veću stranu ostale novokomponovane horore, A Nightmare on Elm Street je klasik u horor žanru a Robert Englund će svakako ostati upamćen po ovim ulogama. Moraću malo da obnovim gradivo ali koliko se sećam u prvom delu iz '84. ne vidimo rulju koja ubija Fredija (?)
ne,ovo će biti kako ja kontam i remake i prequel.Tako da će neke stvari biti razjašnjene
@boja
docin reon je Prajs,a ne horror filmovi
- Armin van Buuren
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:37
Ja mislim da je u jednom delu prikazano kako ga pale. Nisam siguran u kom, ali sam ubeđen da sam gledao tu scenu. Inače, koliko provaljujem u ovom rimejku su spojeni prvi i drugi deo?
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:39
Nemoj drugi, ko Boga te molim. Taj je ubedljivo najgori. U jednom delu (da li je treći, valjda) ima ona priča o njegovoj majci, kako je silovana i o tome da su ga ubili. A zašto i kako se to "ispričalo" u filmu - pojma nemam.
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:46
AcaN piše:
@boja
docin reon je Prajs,a ne horror filmovi
Zašto mu onda u profilu piše hobi: filmovi (naročito horori)
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 15:52
cudak_31177 piše:
Ja mislim da je u jednom delu prikazano kako ga pale. Nisam siguran u kom, ali sam ubeđen da sam gledao tu scenu. Inače, koliko provaljujem u ovom rimejku su spojeni prvi i drugi deo?
ja krećem da gledam opet sve izpočetka,pa ću neke stvari da razjasnim,jer gledao sam ga X puta,ali se ne sećam,u kom delu je bila neka scena.
@boja
pa verovatno,jer voli horror filmove,zato mu i piše
- Armin van Buuren
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 16:17
darije piše:
Nemoj drugi, ko Boga te molim. Taj je ubedljivo najgori. U jednom delu (da li je treći, valjda) ima ona priča o njegovoj majci, kako je silovana i o tome da su ga ubili. A zašto i kako se to "ispričalo" u filmu - pojma nemam.
Ma gde najgori? Šesti je "pobio kočić" među najgorima
A taj sa majkom je peti deo, i mislim da jeste u tom prikazano paljenje.
-------------
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2010 u 16:37
Onda ja od 5. pa na dalje i nisam gledao.
-------------
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2010 u 14:57
I odgledo sam prvi deo.Jednostavno se samo spominje kako je fredi izgoreo i nista vise.Uvodne scene pokazuju,njega kao fredija i onda krece sve i u toku filma se sve objasnjava,ali ako se ne varam,u nekom delu(ne znam kom) ima i scena gde se to pokazuje.
Tako da ce ovaj novi definitivno biti drugaciji.
- Armin van Buuren
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2010 u 15:37
AcaN piše:
ne,ovo će biti kako ja kontam i remake i prequel.Tako da će neke stvari biti razjašnjene
Pa lepo reče jedan moj drugar juče.
-------------
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2010 u 15:44
darije piše:
Onda ja od 5. pa na dalje i nisam gledao.
Šesti deo je kao parodija na Krugera. Ja čak imam i 3D verziju, to je dobro odrađeno, ali sve ostalo je bilo smešno. Mislim, kao komedija je ok, ali nije to Fredi... E već 7 deo je poprilično originalan, " http://www.imdb.com/title/tt0111686/ - New Nightmare (1994) ", i to mi je jedan od najboljih delova, jer proganja sve glumce koji su igrali u prethodnim delovima, kao i Wes Cravena. To mi je baš onako, leglo...
-------------
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2010 u 15:53
Ima tu još novina,a jednu sam čak i prepisao sa trejlera,jer se bas ne secam,da je tako nesto spominjano u filmu.
" U 70 satu insomnije,čovek počinje da doživljava mikro snove.To znači da spavaš,ali ne znaš,čak iako si budan "
A u prvo delu.Nensi je bila budna 7 dana,a to je više od 70 sati,tako da je i to neka novina.
Kako okreneš,najebali su
- Armin van Buuren
Objavio: Coolrunner
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2010 u 16:15
Nikako se necu sloziti da je serijal filmova o Frediju nikakav horor... ali cu priznati da sam ih sve gledao kao klinac i tada su mi bili strasni... samo zato zeljno iscekujem rimejk.
Datum objave: 03.Svibanj/May.2010 u 10:42
RIMEJK FREDIJA PRVI
U SEVERNOJ AMERICI
Rimejk filma "Strava u ulici Brestova" je bio prvi proteklog vikenda u
severnoameričkim bioskopima sa 32,3 miliona dolara. S obzirom da je ovo
horor ostvarenje koštalo samo 30 miliona dolara, već je počelo da
ostvaruje profit. Na drugom mestu je animirani fentezi hit "Kako da
trenirate svog zmaja" sa 10,8 miliona. Šesti su "The Losers", filmska
adaptacija istoimenog stripa sa 6 miliona dolara. "Borba Titana" je
pala za jedno mesto i sada je sedma sa 5,98 miliona, dok je na osmom
mestu "Kick-Ass" sa 4,45.
- Armin van Buuren
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 03.Svibanj/May.2010 u 11:33
bojanadj piše:
A ja ga gledam obavezno cim se pojavi bolji snimak (trenutno se moze naci samo CAM)
-------------
Objavio: outside
Datum objave: 03.Svibanj/May.2010 u 11:44
Dr Dragan piše:
bojanadj piše:
A ja ga gledam obavezno cim se pojavi bolji snimak (trenutno se moze naci samo CAM)
+1..ali ja čekam dvd rip..
Datum objave: 03.Svibanj/May.2010 u 12:22
Poprilično su podeljena mišljenja o novom Frediju, koliko videh. Neki kažu da nema teorije da bude jeziviji od Englunda, neki kažu da su u ravni, a mali broj ljudi tvrdi da je bolji. Ja iskreno gajim sumnje u novajliju, bez obzira na izuzetno moćan trejler i fantastičnu masku, ali neću da sudim pre gledanja. Jedva čekam bioskop
-------------
Datum objave: 05.Svibanj/May.2010 u 14:07
Fredi Kruger - nikada nećete zaspati
Američki filmski kritičari za novo ostvarenje Semjuela Bejera
kažu da je "strašnije nego ikada pre".
Kada je producentska kuća "Platinum Dunes" na čelu sa Majklom Bejom,
Endruom Formom i Bredom Fulerom počinjala sa radom, "desio" joj se
"Teksaški masakr motornom testerom". Iako su svi mislili da će film biti
"apsolutna propast", "masakr" se dobro pokazao...kao i rimejk
remek-dela Vesa Krejvena "Strava u Ulici brestova".
Prva stvar koju morate znati o rimejku iz 1984. godine, pišu američki
filmski kritičari, jeste da je nastavak filma o ubici pedofilu koji
ulazi u snove, rimejk vredan poštovanja.
Džeki Erl Hejli je vredan naslednik "originalnog Fredija" Roberta
Englunda, a sam Fredi Kruger u novom filmu nije strašan već
"zastrašujuće poremećen".
Film prikazuje Krugera pre nego što su ga roditelji zlostavljane
predškolske dece naučili pameti sa zapaljenom bocom gasa. Nekada blagi,
prikriveni pedofil nakon eksplozije u kojoj je izgoreo, postaje
monstrum.
Bejer se potrudio da dočara svet snova tako što je "savijao sliku" kada
je to bilo neophodno, a lik Fredija Krugera je razvio do najsitnijih
detalja - kada Fredi udiše i izdiše jasno se vidi parče izgorelog obraza
kako "treperi".
Zajednički komentar većine kritičara je "scary as hell". Ipak, ima i
onih koji misle drugačije.
‘’Strava u Ulici brestova’’ u domaće bioskope stiže 17. juna.
(MONDO)
- Armin van Buuren
Objavio: Buki
Datum objave: 05.Svibanj/May.2010 u 18:16
Izgleda vrlo dobro, jedva čekam, gledam čim izađe bolji release.
Datum objave: 05.Svibanj/May.2010 u 18:20
ja ću gledati u bioskopu
- Armin van Buuren
Datum objave: 06.Svibanj/May.2010 u 12:18
"STRAVA U ULICI BRESTOVA" ZARADILA PRAVO NA NASTAVAK
Iako su kritičari sasekli najnoviju "Stravu u ulici
Brestova", ona je zaradila 33 miliona dolara (snimanje je koštalo 27
miliona) i tako "zaradila" pravo na nastavak. Stoga ne čudi što se već
planira nastavak, mada još nije dobio "zeleno svetlo".
Prošlogodišnji rimejk "Petka 13" je debitovao sa
40 miliona dolara (sniman za samo 19 miliona), ali je ubrzo posustao i
na kraju u celom svetu zaradio 91 milion. Naravno, posle prvih
rezultata odmah se počelo sa nastavkom, da bi kasnije usledilo
"otrežnjenje" i nedavno je saopšteno da je ovo postao "mrtav projekat".
- Armin van Buuren
Objavio: luka0037
Datum objave: 09.Svibanj/May.2010 u 03:08
Trivija: - Prvobitna ideja je bila da se snimi predstavak originala. - Neke scene snimljene su u Gradskoj metodističkoj crkvi, velikoj i davno napuštenoj crkvi u Indijani. - Ovo je prvi film iz franšize Horor u ulici Brestova u kojem ne glumi Robert Englund. Englund je glumio Krueggera u svakom filmu, u spin-off-u Freddy vs. Jason iz 2003. godine, i TV seriji "Freddy's Nightmares" (1988). - Premijera filma pomerena je sa 16. aprila za 30. april. - Za ulogu Freddyja Krueggera razmatran je i Billy Bob Thornton. - Napisano je oko 15 različitih nacrta scenarija, a konačna verzija je hibrid 4 nacrta. - Jackie Earle Haley je često improvizovao tekst na setu, misleći da će ostatku glumačke ekipe biti još nelagodnije zbog toga što nisu znali šta će sledeće da kaže. - Wes Craven navodno nije kontaktiran za rad na ovom filmu. On je, međutim, javno govorio protiv njega.
-------------
Datum objave: 11.Svibanj/May.2010 u 09:55
Nije loš film. Malo su odstupili od originalne priče ali u granicama normale. Sve u svemu, sviđa mi se. Posebno mi se dopao novi izgled Fredija.
8/10
-------------
Objavio: chlink
Datum objave: 11.Svibanj/May.2010 u 11:12
cudak_31177 piše:
Nije loš film. Malo su odstupili od originalne priče ali u granicama normale. Sve u svemu, sviđa mi se. Posebno mi se dopao novi izgled Fredija.
8/10
Znao sam, znao sam da je dobar film!!
Reko sam ja da ne vredi se pogledati sa losi snimak, i onako ne izadju vise puno dobrih filmova pa necu ovaj da ga gledam sa losi snimak.
Objavio: manituami
Datum objave: 14.Svibanj/May.2010 u 13:52
Interesuje me u kom segmentu su odstupili od originalne priče?
------------- [URL=http://www.sparklee.com][/URL]
Datum objave: 14.Svibanj/May.2010 u 15:56
Jesi li gledao originalne filmove?
-------------
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2010 u 00:49
oprosti ali moram da se izvaljam od smeha
Objavio: manituami
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2010 u 01:02
Zbog čega??
------------- [URL=http://www.sparklee.com][/URL]
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2010 u 01:14
Nesporazum. Mislio je da sam ovu poruku iznad uputio momku kome sam malopre zatvorio temu, i da sad bulaznim. Nije upućeno tebi.
-------------
Objavio: denis-pugy
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2010 u 01:15
dali tko zna kada če izaći r5 ili dvd rip za ovaj film.........u kinima je bio prije skoro 3mj.a ima samo kamera.a pogle npr...sex i grad....nedavno i još je u kinima...a izašao je jučer dvd rip.za skinut......
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2010 u 01:19
E Cudace
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2010 u 01:21
ali ako je netko gledao ovaj film iz 2010......ova scena sa bazenom u trailer-u.......toga koliko me pamčenje služi uopće nema u filmu.....
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2010 u 01:29
denis-pugy piše:
dali tko zna kada če izaći r5 ili dvd rip za ovaj film.........u kinima je bio prije skoro 3mj.a ima samo kamera.a pogle npr...sex i grad....nedavno i još je u kinima...a izašao je jučer dvd rip.za skinut......
Film izlazi na DVD 5 oktobra. To je jedina informacija na netu koju sam uspeo da nađem. Možda nešto i promene.
Što se tiče filma, izmenjeno je dosta toga, ne samo ta scena. Neke stvari su dodate u sam karakter Fredija koje nijednom pre toga nisu spomenute...
-------------
Objavio: JOBAH
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2010 u 07:11
Ma jedan je Robert Englund, bez njega to vise nije to.... Ovo je cisto sranje...
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2010 u 10:23
evo što sam pronašao na net-u
R5 Release Dates (July – October 2010)
(Africa, Central and South Asia, Belarus, India, Mongolia, North Korea, Russia, Ukraine)
•Knight And Day – July 29
•Icarus – July
•Exit Through the Gift Shop – July
August
•Furry Vengeance August 12
•Predators – August 19
•Salt – August 26
•Centurion – August 26
September
•Grown Ups – September 2
•The Expendables – September 9
•Robin Hood – September 14
•The Karate Kid – September 16
•Stomp the Yard 2: Homecoming – September 16
•Please Give – September 23
•Machete – September 23
•Cemetery Junction – September 30
•Four Lions – September 30
•Space Chimps 2: Zartog Strikes Back
•Prince Of Persia – September
•An Invisible Sign of My Own – September
October
•Rust – October 7
•Resident Evil: Afterlife – October 7
•The killer inside me – October 7
•30 Days of Night: Dark Days – October 14
•Takers – October 22
•The Other Guys – October 28
•Wall Street: Money Never Sleeps – October 28
•Jonah Hex – October •Nightmare on Elm Street – October
•Get Him to the Greek – October
•Toy Story 3 – October
•You Again – October
•Iron Man 2 – October
•MacGruber – September 7
•Holy Rollers – September 7
•Solitary Man – September 7
•Prince Of Persia – September 14
•Letters To Juliet – September 14
•Ondine – September 14
•Just Wright – September 14
•Paper Man – September 14
•Boogie Woogie – September 14
•Robin Hood – September 21
•Sex In The City 2 – September 21
•Stomp The Yard 2: Homecoming – September 21
•Iron Man 2 – September 28 •Frozen – September 28
•The Killer Inside Me – September 28
•Superman/Batman: Apocalypse – September 28
October
•Get Him To The Greek – October 5
•The Karate Kid – October 5
•Secret Of Kells – October 5
•30 Days of Night: Dark Days – October 5
•How To Train Your Dragon – October 12
•Oceans – October 19
•Mirrors 2 – October 19
•You Don’t Know Jack – October 26
Objavio: HeadBurn3r.
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2010 u 22:41
Dobar film. Uživao sam s društvom dok sam ga gledao. Jesmo se na nekoliko scena pošteno preplašili i to je odlično. Završne scene filma kao i u svakom Fredijevom filmu - odlične! Zadnja scena u sklopu s pesmom "Dream, dream", prefenomenalno.
8.5/10
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2010 u 16:45
napokon izašao dvd rip--------------jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2010 u 16:53
HeadBurn3r. piše:
Dobar film. Uživao sam s društvom dok sam ga gledao. Jesmo se na nekoliko scena pošteno preplašili i to je odlično. Završne scene filma kao i u svakom Fredijevom filmu - odlične! Zadnja scena u sklopu s pesmom "Dream, dream", prefenomenalno.
8.5/10
+1 odličan horor...moja ocjena je 8/10
Objavio: Kampfar
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2010 u 16:53
cudak_31177 piše:
8/10
Meni nije. Još mu je glas neki ''šmekerski'' tipa duke nukem, umesto kržljav kao da lulu pušio pošto vatrica gori i glasne žice. 6/10
-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -
I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2010 u 18:48
verovatno će biti spojlera, tako da.....
Nekako mi je faca originalnog Fredija mnogo ubedljivija i bolja, nego od ovog novog, kao da mu nešto fali, ali ne znam šta, ali zato glas, glas je prosto savršen, ledi žile, to me oduševilo...
Ima dosta novina i jednostavno nisu napravili ni prequel, a ni remake, nego nešto sasvim treće, kao da su hteli da sve spoje u jedan film i da više nema nastavaka.....i opet se predomislili i verovatno će terati dalje, ali šta dalje? Kao da je sve ispričano u ovom filmu, a on ostao opet živ, čak ona slika gde su svi na njoj, nje jednostavno nema u originalu, kao i kako su ga "sjebali" i te mikro snove i nespavanje od 70 i kusur sati i ulazak u MS, Nensi u originalu nije spavala po 5,6,7 dana i nije bilo mikro snova..... Kako stvari stoje, Fredi ubija i u mikorsnovima, to se očekuje u nastavcima..
Zaključak, da li dobijamo novu dimenziju ubijanja u snovima tj. Fredija koji ubija dok spavaš i dok si u mikrosnovima, ili će to ostati samo u ovom delu, videćemo?
p.s. konačno da vidim da neko surfuje internetom i da ne lepi stranice, nego da mu treba 2,3 sekunde da otvori
- Armin van Buuren
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2010 u 19:07
AcaNDr piše:
Nekako mi je faca originalnog Fredija mnogo ubedljivija i bolja, nego od ovog novog, kao da mu nešto fali, ali ne znam šta, ali zato glas, glas je prosto savršen, ledi žile, to me oduševilo...
u potpunosti se slažem..
Objavio: cenobit
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2010 u 00:04
Novi glumac Fredija Krugera Jackie Earle Haley mi je ostavio odlican i upecatljiv utisak u filmu Wathcmen(2009) u ulozi superheroja Rorschacha i odlican je izbor umesto Roberta Engunda i ne vidim ko bi mogao biti bolji Fredi Kruger od Jacikea Earle Haleya u ovom trenutku
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2010 u 01:04
outside piše:
AcaNDr piše:
u potpunosti se slažem..
+1....Nista bez starog Fredija
-------------
Objavio: Buki
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2010 u 21:27
Loše. Meni se nije svidio. Nakon pola sata ugasio, nije ovo moj tip horora, već viđeno, nezanimljivo, plitko. Bez ocjene.
Objavio: Titivillus
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2010 u 02:34
Ok je film. Zadržao je prepoznatljivost u odnosu na original i nastavke, a novi elementi priče se sasvim dobro uklapaju u cjelinu. Freddy je solidan, nije strašan kao prije, ali ima nešto dijabolično u njegovoj pojavi.
7/10
Objavio: taxidell
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2010 u 09:49
Titivillus piše:
Ok je film. Freddy je solidan, nije strašan kao prije, ali ima nešto dijabolično u njegovoj pojavi.
7/10
Jedino da dodam da je razlog Fredijeve manje strasne pojave mozda taj sto imam 25 godina vise nego kada mi se od njega dizala kosa na glavi
8/10
------------- live long and prosper
Objavio: lazavr
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2010 u 14:03
A.Nightmare.on.Elm.Street.2010. Definitivo bolji od originala
10/10
------------- Laza
Objavio: blackpearl
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2010 u 20:42
^ uf meni se nije nikako svideo, ne moze da se poredi s starim :(
-------------
Objavio: Salvador
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2011 u 07:44
Kampfar piše:
Meni nije. Još mu je glas neki ''šmekerski'' tipa duke nukem, umesto kržljav kao da lulu pušio pošto vatrica gori i glasne žice. 6/10
Glas i izgled su mu jad, bijeda i očaj, a nema tu više ni onog šaljivog fredija na kojeg smo navikli i koji je podizao tom šaljivošću film na veću razinu.
Loše, loše, loše
5/10
Objavio: Vladika
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2011 u 13:45
Pa, sad moram da stanem u odbranu nove verzije. Original je bio osvezenje sto se tice horora i sledio me (bio sam mali tada). Ali ovaj novi je jako, jako dobar. Vrlo sam zadovoljan!
------------- Vladika
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2011 u 14:41
Vladika piše:
Pa, sad moram da stanem u odbranu nove verzije. Original je bio osvezenje sto se tice horora i sledio me (bio sam mali tada). Ali ovaj novi je jako, jako dobar. Vrlo sam zadovoljan!
Takođe. Jedino što fali novom filmu je Robert Englund.
-------------
Objavio: kandrac
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2012 u 12:22
Gledao sam sve dijelove pa cu i ovaj. Valjda se moze odgledati