Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trojanac -  hepl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trojanac - hepl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trojanac - hepl
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2010 u 23:42
Evo sto mi NOD veli:

Mogu li sto uciniti a da ne dizem sistem ponovno?
Ako ne sto ce mi se poceti dogadjati s kompom (zasad jedino cudno je to da mi se zbrejka nakon odredjenog vemena) i koliko otprilike imam vremena da prebacim podatke?
Hvala
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2010 u 23:49
Pa meni,malo,malo iskace taj prozor i ako ga on ne obrise,ja odem rucno i obrsiem,tako da bi i ti to mogla uraditi,ali kontam da ne mozes nista zajebati.Ja bar nisam do sad nikad nista zajebo,brisuci te sistemske fajlove,tako da je odluka na tebi,sta dalje ciniti.

E sad mozda je najbolje da isprobas neki druga AV program i da vidis da li je taj fajl stvarno zarazen ili ne,posto se zna desiti,da neki od tih AV programa vide neke viruse koji drugi ne vide.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:11
Imala sam Nortona i jucer ga deinst i on mi ga nije bio pronasao. Imam jos Avast tu i probat cu njega instalirati pa ako ga i on pronadje onda cu zbrisati fajl (nadam se da se nece srusiti sistem - zao mi filmova, bas sam ih hrpu naskidala otkad hvatam ovu mrezu a ako se srusi jbg, dici cu ga ponovno kao i filmove. One najbitnije stvari imam na diskovima). 
Hvala AcaNe!
PozZ
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:16
Uvek kad primetim neki sumnjiv servis u taskbaru koji dize CPU ili ram memoriju, odem na google, i upisem njegovo ime .dll
Tako da ti google kaze ovo:
http://htlogs.com/what-is-sshnas21-dll-how-to-remove-sshnas21-dll/

To ti google kaze, a ja ti kazem da probas program unlocker, nacices ga na google lako, instaliraj, pronadji taj fajl, desni klik na njega i idi na unlocker, i vidi sta ce biti. Otkljucace ti taj dll fajl i mocices da ga obrises. Ako ne uspes i sa njim, baci laptop kroz prozor.LOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:20
Originalno postovano od strane asvalttina asvalttina piše:

Imala sam Nortona i jucer ga deinst i on mi ga nije bio pronasao. Imam jos Avast tu i probat cu njega instalirati pa ako ga i on pronadje onda cu zbrisati fajl (nadam se da se nece srusiti sistem - zao mi filmova, bas sam ih hrpu naskidala otkad hvatam ovu mrezu a ako se srusi jbg, dici cu ga ponovno kao i filmove. One najbitnije stvari imam na diskovima). 
Hvala AcaNe!
PozZ

nema frke,samo reci,ako sta treba Wink

a i poslusaj savet od ICE,mislim oko bacanja laptopa LOLLOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:26
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Uvek kad primetim neki sumnjiv servis u taskbaru koji dize CPU ili ram memoriju, odem na google, i upisem njegovo ime .dll
Tako da ti google kaze ovo:
http://htlogs.com/what-is-sshnas21-dll-how-to-remove-sshnas21-dll/

To ti google kaze, a ja ti kazem da probas program unlocker, nacices ga na google lako, instaliraj, pronadji taj fajl, desni klik na njega i idi na unlocker, i vidi sta ce biti. Otkljucace ti taj dll fajl i mocices da ga obrises. Ako ne uspes i sa njim, baci laptop kroz prozor.LOL

LOL
e ludilo, tnx, idem u akciju Wink
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:30
Ako ništa ne pomogne Trojan Remover ga sigurno briše
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:58
Bravo Ice, Heart si!! - uspjela s unlockerom, sve ok s kompom i sad sam dala nodu da mi opet skenira pa cemo vidjeti sto ce da kaze.
Hug 

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 01:33
Nemoj duplirati AV-e! Samo jedan (ESS- Eset Smart Security) ti je dovoljan. Takođe, obavezno instaliraj Malwarebytes' Anti-Malware i s'vremena na vreme ga "pusti" kroz sistem.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 02:19
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nemoj duplirati AV-e! Samo jedan (ESS- Eset Smart Security) ti je dovoljan.

Znam to, ako su dva znaju jedan drugog citati kao viruse (bar tako su mi rekli na faksu LOL)

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Takođe, obavezno instaliraj Malwarebytes' Anti-Malware i s'vremena na vreme ga "pusti" kroz sistem.

Hvala, sad cu da instaliram! ruza

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.