Trojanac - hepl
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=31452
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 06:20 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Trojanac - hepl
Objavio: asvalttina
Tema: Trojanac - hepl
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2010 u 23:42
Evo sto mi NOD veli:
Mogu li sto uciniti a da ne dizem sistem ponovno? Ako ne sto ce mi se poceti dogadjati s kompom (zasad jedino cudno je to da mi se zbrejka nakon odredjenog vemena) i koliko otprilike imam vremena da prebacim podatke? Hvala
------------- "I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
|
Odgovori:
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2010 u 23:49
Pa meni,malo,malo iskace taj prozor i ako ga on ne obrise,ja odem rucno i obrsiem,tako da bi i ti to mogla uraditi,ali kontam da ne mozes nista zajebati.Ja bar nisam do sad nikad nista zajebo,brisuci te sistemske fajlove,tako da je odluka na tebi,sta dalje ciniti.
E sad mozda je najbolje da isprobas neki druga AV program i da vidis da li je taj fajl stvarno zarazen ili ne,posto se zna desiti,da neki od tih AV programa vide neke viruse koji drugi ne vide.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:11
Imala sam Nortona i jucer ga deinst i on mi ga nije bio pronasao. Imam jos Avast tu i probat cu njega instalirati pa ako ga i on pronadje onda cu zbrisati fajl (nadam se da se nece srusiti sistem - zao mi filmova, bas sam ih hrpu naskidala otkad hvatam ovu mrezu a ako se srusi jbg, dici cu ga ponovno kao i filmove. One najbitnije stvari imam na diskovima). Hvala AcaNe! PozZ
------------- "I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:16
Uvek kad primetim neki sumnjiv servis u taskbaru koji dize CPU ili ram memoriju, odem na google, i upisem njegovo ime .dll Tako da ti google kaze ovo: http://htlogs.com/what-is-sshnas21-dll-how-to-remove-sshnas21-dll/
To ti google kaze, a ja ti kazem da probas program unlocker, nacices ga na google lako, instaliraj, pronadji taj fajl, desni klik na njega i idi na unlocker, i vidi sta ce biti. Otkljucace ti taj dll fajl i mocices da ga obrises. Ako ne uspes i sa njim, baci laptop kroz prozor.
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:20
asvalttina piše:
Imala sam Nortona i jucer ga deinst i on mi ga nije bio pronasao. Imam jos Avast tu i probat cu njega instalirati pa ako ga i on pronadje onda cu zbrisati fajl (nadam se da se nece srusiti sistem - zao mi filmova, bas sam ih hrpu naskidala otkad hvatam ovu mrezu a ako se srusi jbg, dici cu ga ponovno kao i filmove. One najbitnije stvari imam na diskovima). Hvala AcaNe! PozZ
|
nema frke,samo reci,ako sta treba 
a i poslusaj savet od ICE,mislim oko bacanja laptopa  
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:26
icemaher piše:
Uvek kad primetim neki sumnjiv servis u taskbaru koji
dize CPU ili ram memoriju, odem na google, i upisem njegovo ime .dll Tako da ti google kaze ovo: http://htlogs.com/what-is-sshnas21-dll-how-to-remove-sshnas21-dll/
To
ti google kaze, a ja ti kazem da probas program unlocker, nacices ga na
google lako, instaliraj, pronadji taj fajl, desni klik na njega i idi
na unlocker, i vidi sta ce biti. Otkljucace ti taj dll fajl i mocices
da ga obrises. Ako ne uspes i sa njim, baci laptop kroz prozor.
|
 e ludilo, tnx, idem u akciju 
|
Objavio: Sebastijan
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:30
|
Ako ništa ne pomogne Trojan Remover ga sigurno briše
|
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 00:58
Bravo Ice, si!! - uspjela s unlockerom, sve ok s kompom i sad sam dala nodu da mi opet skenira pa cemo vidjeti sto ce da kaze.
|
Objavio: darije
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 01:33
Nemoj duplirati AV-e! Samo jedan (ESS- Eset Smart Security) ti je dovoljan. Takođe, obavezno instaliraj Malwarebytes' Anti-Malware i s'vremena na vreme ga "pusti" kroz sistem.
-------------
|
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2010 u 02:19
darije piše:
Nemoj duplirati AV-e! Samo jedan (ESS- Eset Smart Security) ti je dovoljan. |
Znam to, ako su dva znaju jedan drugog citati kao viruse (bar tako su mi rekli na faksu )
darije piše:
Takođe, obavezno instaliraj Malwarebytes' Anti-Malware i s'vremena na vreme ga "pusti" kroz sistem.
|
Hvala, sad cu da instaliram!
|
|