Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozz svim članovima,ja sam nov
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozz svim članovima,ja sam nov

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozz svim članovima,ja sam nov
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 20:39
Pre svega dobro veče svim članovima na forumu,nadam se da ćemo se lepo družiti i sarađivati,vidim odmah na samom početku da ima na forumu dosta članova,i da je veoma ovaj forum razvijen,eto toliko od mene,ako imate šta da me pitate slobodno me pitajte...
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:15
dobrodosli...uživaj na najboljem forumu...
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:17
dobrodoslidobrodosli
live long and prosper
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:35
dobrodoslidobrodoslidobrodosli

Mi smo uvek raspoloženi za druženje i saradnju, a spremni smo i da mi tebi odgovorimo na neka pitanja ako ih imaš Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:56

Imam jedno pitanje :

Prvo pitanje je da li može da se napravi neki topic u kome može da se pitaju članovi sve što im nije jasno oko ovog foruma?

Ažurirao Legend Man 1993 - 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:57
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:07
Neznam na šta tačno misliš, tj na kakva pitanja pošto u gornjem delu imaš par linkova kao neke smernice.

Pravila ponašanja na forumu
 Pravila za postavljanje prevoda
 FAQ u vezi prevoda
 Voditelji foruma
Obaveštenje svim NOVIM članovima !!!

Takođe možeš za početak i ovde da postaviš pitanja, pa ćemo te mi usmeriti na pravu adresu Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:09
Mislio sam da se napravi posebna kategorija da mogu članovi da diskutuju o svemu i svačemu,da li si me sad razumela?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:10
LOL Pa ceo forum se sastoji od tema za diskusije.
Zato sam pitala šta te tačno interesuje da te uputim na pravu adresu LOL odnosno na odgovarajući podforum Wink

Ažurirao bojanadj - 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:11

Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:14
U Općenito je rasprave na razne teme,tu ću odsad pitati šta mi treba i šta mi nije jasno,jel može tako? I da dodam još ovo došao sam sa namerom da se družim sa ljudimaWink
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:33
Pa, zar se već ne družimo? Wink

Ajde ovako, da ti pomognem iako nećeš da pitaš LOL

U ovom prvom podforumu gde si otvorio pozdravnu temu imaš i
 Pohvale, pokude, pitanja, problemi gde čitaš i pitaš za sve vezano za funkcionisanje foruma i sajta

U drugom podforumu DIVX Titlovi, Prevodi, Podnapisi
Imaš deo Divx Titlovi u kom nemaš pravo da otvaraš teme dok ne nakuckaš 30 postova, ali imaš informacije o prevodima koji se rade, imaš dve teme gde možeš da izraziš potrebu za prevodom za odgovarajući film i jednu za prevode za serije, imaš temu gde pomažemo jedni drugima ako zapnemo negde prilikom prevođenja, temu gde možeš da oceniš neki prevod dok ne dobiješ pravo da to samostalno radiš, temu gde možeš prijaviti nesipravan prevod, gde se možeš zahvaliti za neke prevode, videti koji su sve projekti u toku i slično
I deo Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom  - naziv ti sam sve kaže

U trećem podforumu Filmovi i serije su novosti, vesti i komentari na iste razvrstani po kategorijama Filmovi, Serije, Anime, a imaš i deo Divx-Titlovi Proudly PresenTs u kom za svaki film ili seriju otvaramo posebnu temu (kad uđeš u bilo koju videćeš kako se otvaraju teme) i u kojima komentarišemo te filmove/serije

U četvrtom delu HI-TECH i informatički svijet
pitanja, pomoć,  instrukcije vezane za Software Hardware i posebno Uputstva

Peti deo Ajmo zaigrati...
znači vesti, komentari i diskusije o Sport Muzika i Igrice

Šesti deo Generalne rasprave i zabava odnosi se na opšte stvari koje nemaju veze ni sa čim gore navedenim LOL
Općenito o svemu i svačemu LOL
Spam,spam i samo spam - opšta ludnica i najposećeniji deo LOL tu je i legendarna Ikona poruke bArCaFaN's KaVana gde prvo piće ide na račun kuće a za ostala ćeš se dovijati kao i svi drugi Ikona poruke
Čestitke ime sve govori

Eto, ja se baš lepo ispričah Ikona poruke Saznao si i šta si hteo i šta nisiIkona poruke

Ažurirao bojanadj - 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:35

Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:37
Hvala ti puno na pomoći bojanadjWink
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:39
Nema na čemu i drugi put Smile

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:46
Čim sve znaš sada, dobro nam došao, ajmo u kafanu, kuća častiLOL
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:52
Dobro nam došao Legendo.

Ice, ko časti? Pa ti još nisi stigao u NS koliko ja znam LOL
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 23:55
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Pa, zar se već ne družimo? Wink

Ajde ovako, da ti pomognem iako nećeš da pitaš LOL

U ovom prvom podforumu gde si otvorio pozdravnu temu imaš i
 Pohvale, pokude, pitanja, problemi gde čitaš i pitaš za sve vezano za funkcionisanje foruma i sajta

U drugom podforumu DIVX Titlovi, Prevodi, Podnapisi
Imaš deo Divx Titlovi u kom nemaš pravo da otvaraš teme dok ne nakuckaš 30 postova, ali imaš informacije o prevodima koji se rade, imaš dve teme gde možeš da izraziš potrebu za prevodom za odgovarajući film i jednu za prevode za serije, imaš temu gde pomažemo jedni drugima ako zapnemo negde prilikom prevođenja, temu gde možeš da oceniš neki prevod dok ne dobiješ pravo da to samostalno radiš, temu gde možeš prijaviti nesipravan prevod, gde se možeš zahvaliti za neke prevode, videti koji su sve projekti u toku i slično
I deo Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom  - naziv ti sam sve kaže

U trećem podforumu Filmovi i serije su novosti, vesti i komentari na iste razvrstani po kategorijama Filmovi, Serije, Anime, a imaš i deo Divx-Titlovi Proudly PresenTs u kom za svaki film ili seriju otvaramo posebnu temu (kad uđeš u bilo koju videćeš kako se otvaraju teme) i u kojima komentarišemo te filmove/serije

U četvrtom delu HI-TECH i informatički svijet
pitanja, pomoć,  instrukcije vezane za Software Hardware i posebno Uputstva

Peti deo Ajmo zaigrati...
znači vesti, komentari i diskusije o Sport Muzika i Igrice

Šesti deo Generalne rasprave i zabava odnosi se na opšte stvari koje nemaju veze ni sa čim gore navedenim LOL
Općenito o svemu i svačemu LOL
Spam,spam i samo spam - opšta ludnica i najposećeniji deo LOL tu je i legendarna Ikona poruke bArCaFaN's KaVana gde prvo piće ide na račun kuće a za ostala ćeš se dovijati kao i svi drugi Ikona poruke
Čestitke ime sve govori

Eto, ja se baš lepo ispričah Ikona poruke Saznao si i šta si hteo i šta nisiIkona poruke

Ajd sad ko će ovo bolje da objasni od BojaneThumbs Up

Inače, dobro nam došao Legend Man.
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 00:44
Velko M i od mene Legendarni...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 03:46
Pozdrav i dobrodošao na forum. dobrodosli
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 21:06
dobrodosli
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 21:41
welcome
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.