Pozz svim članovima,ja sam nov
Web: Titlovi.com
Kategorija: Uvod
Ime foruma: Novi članovi
Opis foruma: Forum namijenjen predstavljanju novih članova
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=31210
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 20:48 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Pozz svim članovima,ja sam nov
Objavio: NEX
Tema: Pozz svim članovima,ja sam nov
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 20:39
|
Pre svega dobro veče svim članovima na forumu,nadam se da ćemo se lepo družiti i sarađivati,vidim odmah na samom početku da ima na forumu dosta članova,i da je veoma ovaj forum razvijen,eto toliko od mene,ako imate šta da me pitate slobodno me pitajte...
|
Odgovori:
Objavio: outside
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:15
...uživaj na najboljem forumu...
|
Objavio: taxidell
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:17

------------- live long and prosper
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:35

Mi smo uvek raspoloženi za druženje i saradnju, a spremni smo i da mi tebi odgovorimo na neka pitanja ako ih imaš 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:56
|
Imam jedno pitanje :
Prvo pitanje je da li može da se napravi neki topic u kome može da se pitaju članovi sve što im nije jasno oko ovog foruma?
|
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:07
Neznam na šta tačno misliš, tj na kakva pitanja pošto u gornjem delu imaš par linkova kao neke smernice.
pravila-ponasanja-na-forumu_t7739.html - Pravila ponašanja na forumu pravila-za-postavljanje-titlova_t19682_n1&FID=2&PR=3.html - Pravila za postavljanje prevoda faq-cpp_t24616.html - FAQ u vezi prevoda voditelji-foruma_t12442.html - Voditelji foruma obavestenje-svim-novim-clanovima_t24264&FID=2&PR=3.html - Obaveštenje svim NOVIM članovima !!!
Takođe možeš za početak i ovde da postaviš pitanja, pa ćemo te mi usmeriti na pravu adresu
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:09
|
Mislio sam da se napravi posebna kategorija da mogu članovi da diskutuju o svemu i svačemu,da li si me sad razumela?
|
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:10
Pa ceo forum se sastoji od tema za diskusije. Zato sam pitala šta te tačno interesuje da te uputim na pravu adresu odnosno na odgovarajući podforum
|
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:14
U Općenito je rasprave na razne teme,tu ću odsad pitati šta mi treba i šta mi nije jasno,jel može tako? I da dodam još ovo došao sam sa namerom da se družim sa ljudima
|
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:33
Pa, zar se već ne družimo? 
Ajde ovako, da ti pomognem iako nećeš da pitaš 
U ovom prvom podforumu gde si otvorio pozdravnu temu imaš i forum_topics.asp?FID=7&title=pohvale-pokude-pitanja-problemi - Pohvale, pokude, pitanja, problemi gde čitaš i pitaš za sve vezano za funkcionisanje foruma i sajta
U drugom podforumu default.asp?C=1&title=divx-titlovi-prevodi-podnapisi - DIVX Titlovi, Prevodi, Podnapisi Imaš deo
forum_topics.asp?FID=2&title=divx-titlovi - Divx Titlovi u kom nemaš pravo da otvaraš teme dok ne nakuckaš 30 postova, ali imaš informacije o prevodima koji se rade, imaš dve teme gde možeš da izraziš potrebu za prevodom za odgovarajući film i jednu za prevode za serije, imaš temu gde pomažemo jedni drugima ako zapnemo negde prilikom prevođenja, temu gde možeš da oceniš neki prevod dok ne dobiješ pravo da to samostalno radiš, temu gde možeš prijaviti nesipravan prevod, gde se možeš zahvaliti za neke prevode, videti koji su sve projekti u toku i slično I deo forum_topics.asp?FID=53&title=uputstva-i-programi-za-sinhronizaciju-prevoda-sa-filmom - Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom - naziv ti sam sve kaže
U trećem podforumu default.asp?C=5&title=filmovi-i-serije - Filmovi i serije su novosti, vesti i komentari na iste razvrstani po kategorijama Filmovi, Serije, Anime, a imaš i deo
forum_topics.asp?FID=56&title=divxtitlovi-proudly-presents - Divx-Titlovi Proudly PresenTs u kom za svaki film ili seriju otvaramo posebnu temu (kad uđeš u bilo koju videćeš kako se otvaraju teme) i u kojima komentarišemo te filmove/serije
U četvrtom delu default.asp?C=11&title=hitech-i-informaticki-svijet - HI-TECH i informatički svijet pitanja, pomoć, instrukcije vezane za forum_topics.asp?FID=29&title=software - Software forum_topics.asp?FID=28&title=hardware - Hardware i posebno forum_topics.asp?FID=55&title=uputstva - Uputstva
Peti deo default.asp?C=2&title=ajmo-zaigrati - Ajmo zaigrati... znači vesti, komentari i diskusije o forum_topics.asp?FID=20&title=sport - Sport forum_topics.asp?FID=4&title=muzika - Muzika i
forum_topics.asp?FID=19&title=igrice - Igrice
Šesti deo default.asp?C=3&title=generalne-rasprave-i-zabava - Generalne rasprave i zabava odnosi se na opšte stvari koje nemaju veze ni sa čim gore navedenim  forum_topics.asp?FID=6&title=opcenito - Općenito o svemu i svačemu  forum_topics.asp?FID=34&title=spamspam-i-samo-spam - Spam,spam i samo spam - opšta ludnica i najposećeniji deo tu je i legendarna forum_posts.asp?TID=20368&title=barcafans-kavana - bArCaFaN's KaVana gde prvo piće ide na račun kuće a za ostala ćeš se dovijati kao i svi drugi  forum_topics.asp?FID=52&title=cestitke - Čestitke ime sve govori
Eto, ja se baš lepo ispričah Saznao si i šta si hteo i šta nisi
|
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:37
Hvala ti puno na pomoći bojanadj
|
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:39
Nema na čemu i drugi put
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:46
Čim sve znaš sada, dobro nam došao, ajmo u kafanu, kuća časti
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: slowrun
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:52
Dobro nam došao Legendo.
Ice, ko časti? Pa ti još nisi stigao u NS koliko ja znam 
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
Objavio: Sebastijan
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2010 u 23:55
bojanadj piše:
Pa, zar se već ne družimo? 
Ajde ovako, da ti pomognem iako nećeš da pitaš 
U ovom prvom podforumu gde si otvorio pozdravnu temu imaš i forum_topics.asp?FID=7&title=pohvale-pokude-pitanja-problemi - Pohvale, pokude, pitanja, problemi gde čitaš i pitaš za sve vezano za funkcionisanje foruma i sajta
U drugom podforumu default.asp?C=1&title=divx-titlovi-prevodi-podnapisi - DIVX Titlovi, Prevodi, Podnapisi Imaš deo
forum_topics.asp?FID=2&title=divx-titlovi - Divx Titlovi u kom nemaš pravo da otvaraš teme dok ne nakuckaš 30 postova, ali imaš informacije o prevodima koji se rade, imaš dve teme gde možeš da izraziš potrebu za prevodom za odgovarajući film i jednu za prevode za serije, imaš temu gde pomažemo jedni drugima ako zapnemo negde prilikom prevođenja, temu gde možeš da oceniš neki prevod dok ne dobiješ pravo da to samostalno radiš, temu gde možeš prijaviti nesipravan prevod, gde se možeš zahvaliti za neke prevode, videti koji su sve projekti u toku i slično I deo forum_topics.asp?FID=53&title=uputstva-i-programi-za-sinhronizaciju-prevoda-sa-filmom - Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom - naziv ti sam sve kaže
U trećem podforumu default.asp?C=5&title=filmovi-i-serije - Filmovi i serije su novosti, vesti i komentari na iste razvrstani po kategorijama Filmovi, Serije, Anime, a imaš i deo
forum_topics.asp?FID=56&title=divxtitlovi-proudly-presents - Divx-Titlovi Proudly PresenTs u kom za svaki film ili seriju otvaramo posebnu temu (kad uđeš u bilo koju videćeš kako se otvaraju teme) i u kojima komentarišemo te filmove/serije
U četvrtom delu default.asp?C=11&title=hitech-i-informaticki-svijet - HI-TECH i informatički svijet pitanja, pomoć, instrukcije vezane za forum_topics.asp?FID=29&title=software - Software forum_topics.asp?FID=28&title=hardware - Hardware i posebno forum_topics.asp?FID=55&title=uputstva - Uputstva
Peti deo default.asp?C=2&title=ajmo-zaigrati - Ajmo zaigrati... znači vesti, komentari i diskusije o forum_topics.asp?FID=20&title=sport - Sport forum_topics.asp?FID=4&title=muzika - Muzika i
forum_topics.asp?FID=19&title=igrice - Igrice
Šesti deo default.asp?C=3&title=generalne-rasprave-i-zabava - Generalne rasprave i zabava odnosi se na opšte stvari koje nemaju veze ni sa čim gore navedenim  forum_topics.asp?FID=6&title=opcenito - Općenito o svemu i svačemu  forum_topics.asp?FID=34&title=spamspam-i-samo-spam - Spam,spam i samo spam - opšta ludnica i najposećeniji deo tu je i legendarna forum_posts.asp?TID=20368&title=barcafans-kavana - bArCaFaN's KaVana gde prvo piće ide na račun kuće a za ostala ćeš se dovijati kao i svi drugi  forum_topics.asp?FID=52&title=cestitke - Čestitke ime sve govori
Eto, ja se baš lepo ispričah Saznao si i šta si hteo i šta nisi
|
Ajd sad ko će ovo bolje da objasni od Bojane
Inače, dobro nam došao Legend Man.
|
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2010 u 00:44
Velko M i od mene Legendarni...
------------- ♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
Objavio: Buki
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2010 u 03:46