| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pozz svim članovima,ja sam nov |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pozz svim članovima,ja sam novObjavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 20:39 |
|
Pre svega dobro veče svim članovima na forumu,nadam se da ćemo se lepo družiti i sarađivati,vidim odmah na samom početku da ima na forumu dosta članova,i da je veoma ovaj forum razvijen,eto toliko od mene,ako imate šta da me pitate slobodno me pitajte...
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:15 |
...uživaj na najboljem forumu...
|
|
![]() |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:17 |
![]() ![]() |
|
|
live long and prosper
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:35 |
![]() ![]() ![]() Mi smo uvek raspoloženi za druženje i saradnju, a spremni smo i da mi tebi odgovorimo na neka pitanja ako ih imaš ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:56 |
|
Imam jedno pitanje : Prvo pitanje je da li može da se napravi neki topic u kome može da se pitaju članovi sve što im nije jasno oko ovog foruma? Ažurirao Legend Man 1993 - 12.Veljaca/Feb.2010 u 21:57 |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:07 |
|
Neznam na šta tačno misliš, tj na kakva pitanja pošto u gornjem delu imaš par linkova kao neke smernice.
Pravila ponašanja na forumu Pravila za postavljanje prevoda FAQ u vezi prevoda Voditelji foruma Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! Takođe možeš za početak i ovde da postaviš pitanja, pa ćemo te mi usmeriti na pravu adresu
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:09 |
|
Mislio sam da se napravi posebna kategorija da mogu članovi da diskutuju o svemu i svačemu,da li si me sad razumela?
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:10 |
Pa ceo forum se sastoji od tema za diskusije. Zato sam pitala šta te tačno interesuje da te uputim na pravu adresu odnosno na odgovarajući podforum
Ažurirao bojanadj - 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:11 |
|
|
|
|
![]() |
|
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:14 |
|
U Općenito je rasprave na razne teme,tu ću odsad pitati šta mi treba i šta mi nije jasno,jel može tako? I da dodam još ovo došao sam sa namerom da se družim sa ljudima
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:33 |
|
Pa, zar se već ne družimo?
![]() Ajde ovako, da ti pomognem iako nećeš da pitaš ![]() U ovom prvom podforumu gde si otvorio pozdravnu temu imaš i Pohvale, pokude, pitanja, problemi gde čitaš i pitaš za sve vezano za funkcionisanje foruma i sajta U drugom podforumu DIVX Titlovi, Prevodi, Podnapisi Imaš deo Divx Titlovi u kom nemaš pravo da otvaraš teme dok ne nakuckaš 30 postova, ali imaš informacije o prevodima koji se rade, imaš dve teme gde možeš da izraziš potrebu za prevodom za odgovarajući film i jednu za prevode za serije, imaš temu gde pomažemo jedni drugima ako zapnemo negde prilikom prevođenja, temu gde možeš da oceniš neki prevod dok ne dobiješ pravo da to samostalno radiš, temu gde možeš prijaviti nesipravan prevod, gde se možeš zahvaliti za neke prevode, videti koji su sve projekti u toku i slično I deo Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom - naziv ti sam sve kaže U trećem podforumu Filmovi i serije su novosti, vesti i komentari na iste razvrstani po kategorijama Filmovi, Serije, Anime, a imaš i deo Divx-Titlovi Proudly PresenTs u kom za svaki film ili seriju otvaramo posebnu temu (kad uđeš u bilo koju videćeš kako se otvaraju teme) i u kojima komentarišemo te filmove/serije U četvrtom delu HI-TECH i informatički svijet pitanja, pomoć, instrukcije vezane za Software Hardware i posebno Uputstva Peti deo Ajmo zaigrati... znači vesti, komentari i diskusije o Sport Muzika i Igrice Šesti deo Generalne rasprave i zabava odnosi se na opšte stvari koje nemaju veze ni sa čim gore navedenim ![]() Općenito o svemu i svačemu ![]() Spam,spam i samo spam - opšta ludnica i najposećeniji deo tu je i legendarna bArCaFaN's KaVana gde prvo piće ide na račun kuće a za ostala ćeš se dovijati kao i svi drugi ![]() Čestitke ime sve govori Eto, ja se baš lepo ispričah Saznao si i šta si hteo i šta nisi![]() Ažurirao bojanadj - 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:35 |
|
|
|
|
![]() |
|
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:37 |
|
Hvala ti puno na pomoći bojanadj
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:39 |
|
Nema na čemu i drugi put
|
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:46 |
|
Čim sve znaš sada, dobro nam došao, ajmo u kafanu, kuća časti
|
|
![]() |
|
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 22:52 |
|
Dobro nam došao Legendo.
Ice, ko časti? Pa ti još nisi stigao u NS koliko ja znam ![]() |
|
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 23:55 |
Ajd sad ko će ovo bolje da objasni od Bojane ![]() Inače, dobro nam došao Legend Man. |
|
![]() |
|
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 00:44 |
|
Velko M i od mene Legendarni...
|
|
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 03:46 |
|
Pozdrav i dobrodošao na forum.
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 21:06 |
![]() |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 21:41 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |