Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Box (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Box (2009)

The Box

The Box (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

drama, misterij, fantazija, triler

Trajanje:

115 min

Režija:

Richard Kelly

Scenarij:

Richard Kelly
, Richard Matheson

Glavne uloge:

Cameron Diaz
  >  Norma Lewis
Frank Langella
  >  Arlington Steward
James Marsden
  >  Arthur Lewis
Robert Harvey
  >  NASA Executive #1
Basil Hoffman
  >  Don Poates
Ian Kahn
  >  Vick Brenner
Holmes Osborne
  >  Dick Burns
James Rebhorn
  >  Norm Cahill
Kevin Robertson
  >  Wendell Matheson
Deborah Rush
  >  Clymene Steward
Celia Weston
  >  Lana Burns
Lisa K. Wyatt
  >  Rhonda Martin
Sam Oz Stone
  >  Walter Lewis
Gillian Jacobs
  >  Dana
John Magaro
  >  Charles
Michele Durrett
  >  Rebecca Matheson
Ryan Woodle
  >  Jeffrey Carnes
Mark S. Cartier
  >  Martin Teague

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Box (2009)
    Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 20:57

Žanr: Triler

Scenario: Richard Kelly (Donnie Darko, 2001.), Richard Matheson (Stir of Echoes, 1999.)

Režija: Richard Kelly (Donnie Darko, 2001.)

Glavne uloge: Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella

Godina proizvodnje: 2009

Zemlja porekla: SAD

Trajanje: 116 min

You Are The Experiment

Sinopsis:
Šta biste uradili kada bi vam neko dao kutiju sa dugmetom koje bi vam, kada biste ga pritisnuli, donelo milion dolara... ali istovremeno oduzelo život nekoga koga ne poznajete? Da li biste to uradili? I koje bi bile posledice?
Godina je 1976. Norma Lewis (Cameron Diaz) je profesor u privatnoj srednjoj školi, a njen muž, Arthur (James Marsden), radi kao inženjer za NASA-u. Oni su, po svim merilima, prosečan bračni par koji zajedno sa svojim sinom živi u predgrađu... sve dok se jednog dana ne pojavi misteriozni čovek sa licem u ožiljcima i ponudi Nori nešto koji bi joj promenio život: kutiju. Sa samo 24 časa za koja moraju da donesu odluku, Norma i Arthur su suočeni sa nemogućom moralnom dilemom. Ono što oni ne znaju je da, bez obzira na to šta odluče, ih već čekaju užasne posledice. Uskoro otkrivaju da su posledice njihove odluke izvan njihove kontrole i da premašuju njihovu sreću i sudbinu.

Rezime: Maštovit ali često apsurdan, The Box ima nekoliko napetih tačaka koje uglavnom dobijamo "na kašikicu".

http://www.happynovisad.com/
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 21:13
Ja volim trilere, te postoji mogućnost da ovo pogledam Wink

Osim, ako mi unapred ne kažete da ne gubim vreme LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 21:16
tako nesto se ne nudi svaki dan,tako da kontam da će biti zanimljiv,ali videćemo.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 21:20
Svakako ću pogledati ovaj film, mada ne očekujem previše, ali nadam se tome. Thumbs Up LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2009 u 00:45
Odgledala.
Hmmmmm
LOL

Film nije loš, a u današnjoj ponudi filmova može čak proći kao dobar (ali tanko dobar)LOLLOLLOL

Ja lično od trilera očekujem mnooogo više, ali pošto na imdb kaže drama/horor(videlo horora nije)/misterija (onako, malčice, u tragovima)/triler ..... onda ok  film je dobar LOL

Uvod mi je previše razvučen. Kontam zašto je to bilo potrebno, ali opet, previše, a po meni i slabo! Uvod je taj koji je trebalo da nam predoči tu dilemu: šta bismo mi uradili u njihovoj situaciji? Pa, u filmu se baš nešto i ne vidi ta dilema. Hoću reći, film me uopšte nije ni u jednoj sekundi doveo u tu situaciju da ja razmišljam da li bih ja, da sam na njihovom mestu, pritisnula dugmence ili ne.(mene je nešto drugo nerviralo po pitanju njihove dileme i njihovoe kože, ali ajde, da ne kvarim ugođaj ostalimaLOLLOLLOL)
Zaplet: Onako. Radnja ide dosta brže, prepliće se...ali opet, meni nekako slabo. Tačnije, svaki momenat zapleta sam odmah znala ko, šta, gde, zašto, kako. Nisam osetila ni jezu ni tremu (kao što bi u dobrom trileru osetila)....puls se možda pojačao za 2 otkucaja, čisto jer je mozak primao brže slike sa ekrana i morao je brže da ih obrađuje. Pozadinska priča, njeno otkrivanje i slično mi se takođe nije svidela. Ni to mi nije odrađeno kako treba.
Rasplet: onako LOL uh, to sam već rekla LOL Pa, već u toku zapleta se vidi kakav će rasplet/završetak biti. Ja sam bila nervozna na kraju jer sam se nadala da neće biti onako kako sam očekivala. No, "nada je svodilja smrti, vodi čoveka pravo pod nož".

Rekla sam da film nije loš i to i mislim. Ali, ne očekujte previše. Deluje mi kao da su počeli snimati dramu, pa hteli da bude misterija, pa se predomišljali da li da bude triler...pa na kraju ni sami nisu znali šta hoće a šta nećeLOL Ja sam se nadala dobrom trileru, s obzirom na opisanu radnju, pa sam se zato malo razočarala. No, ako gledate kakvi se danas filmovi rade, onda ne očekujte mnogo i možda vam bude i doobar film Wink Što reče jedan od kolega, mozak u drugu i uživajte u filmu Big smile

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2009 u 19:28
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Odgledala.Hmmmmm LOLFilm nije loš, a u današnjoj ponudi filmova može čak proći kao dobar (ali tanko dobar)LOLLOLLOLJa lično od trilera očekujem mnooogo više, ali pošto na imdb kaže drama/horor(videlo horora nije)/misterija (onako, malčice, u tragovima)/triler ..... onda ok  film je dobar LOLUvod mi je previše razvučen. Kontam zašto je to bilo potrebno, ali opet, previše, a po meni i slabo! Uvod je taj koji je trebalo da nam predoči tu dilemu: šta bismo mi uradili u njihovoj situaciji? Pa, u filmu se baš nešto i ne vidi ta dilema. Hoću reći, film me uopšte nije ni u jednoj sekundi doveo u tu situaciju da ja razmišljam da li bih ja, da sam na njihovom mestu, pritisnula dugmence ili ne.(mene je nešto drugo nerviralo po pitanju njihove dileme i njihovoe kože, ali ajde, da ne kvarim ugođaj ostalimaLOLLOLLOL) Zaplet: Onako. Radnja ide dosta brže, prepliće se...ali opet, meni nekako slabo. Tačnije, svaki momenat zapleta sam odmah znala ko, šta, gde, zašto, kako. Nisam osetila ni jezu ni tremu (kao što bi u dobrom trileru osetila)....puls se možda pojačao za 2 otkucaja, čisto jer je mozak primao brže slike sa ekrana i morao je brže da ih obrađuje. Pozadinska priča, njeno otkrivanje i slično mi se takođe nije svidela. Ni to mi nije odrađeno kako treba.Rasplet: onako LOL uh, to sam već rekla LOL Pa, već u toku zapleta se vidi kakav će rasplet/završetak biti. Ja sam bila nervozna na kraju jer sam se nadala da neće biti onako kako sam očekivala. No, "nada je svodilja smrti, vodi čoveka pravo pod nož".Rekla sam da film nije loš i to i mislim. Ali, ne očekujte previše. Deluje mi kao da su počeli snimati dramu, pa hteli da bude misterija, pa se predomišljali da li da bude triler...pa na kraju ni sami nisu znali šta hoće a šta nećeLOL Ja sam se nadala dobrom trileru, s obzirom na opisanu radnju, pa sam se zato malo razočarala. No, ako gledate kakvi se danas filmovi rade, onda ne očekujte mnogo i možda vam bude i doobar film Wink Što reče jedan od kolega, mozak u drugu i uživajte u filmu Big smile

E svašta ,na kraju film nije loš,a nema ništa dobro u njemu i sve je predvidivo

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2009 u 20:55
Pa, film nije loš, u smislu provedem nekog vreme ispred ekrana da nešto pogledam.

Meni je bio poprilično predvidiv, ne mora da znači da će i drugima biti Wink

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2009 u 21:09
Videćemo,kad ga budem gledao

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2009 u 21:12
Ajde, jedva čekam. Pa da vidimo koliko nam se ukusi razlikuju LOLLOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2009 u 21:17
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ajde, jedva čekam. Pa da vidimo koliko nam se ukusi razlikuju LOLLOLLOLLOL

ja ga neću skoro gledati,dok se ne pojavi HD,a to je,đavo će ga znati kad

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 21:42
E da,pojavi se i HD ovog filma i konačno ga odgleda,ali prvo pa ću da lupim spojler,tako ko ga nije gledao nek ne čita,jer je veoma bitna stvar u filmu.

"Ja prosto ne mogu da svarim takve scene,gde morate da birate između žene i deteta,pa ja bi sebe ubio,kao penal u 90 minuti,ali u ovom slučaju ništa ne bi dobio.Strašno,tu baš ispizdim i je*em scenaristi sve po spisku "

Film kao film,je posle uvodnih minuta i prvog kontakta sa kutijom,pa do neke određene "akcije" posle sat vremena,bio jako spor i dosadan tj mogao se skratiti u 90 minuta i bilo bi super.

još jedan spojler.

Tačno sam znao,da će se i njima tako nešto desiti,samo je bilo pitanje kome,a kad sam video onu scenu kad se voza sa onim likom i kad je rekao da je ubio ženu,e tu sam otkrio ko će nastradati,ali sam se nadao,da će zajebati "kutiju" i da neće biti tako,ali prc.Deo koji mi se svideo je onaj,ne baš deo,nego način na koji su to prikazali je,kad ona nepoznata žene stiska ono dugme i kako se u tom momentu prikazuje  na drugom kraju,verovatno nekoliko hiljada KM,smrt glavne junakinje.

Ipak nisam ostao razočaran filmom,iako sam ga čekao dosta dugo,ali moglo je i bolje.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 21:44
ja iskreno nisam impresioniran
radnja je prespora, predugo traje, iako je mogao ispast vise nego dobar

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 21:47
Znači, mišljenje o filmu ti je manje više kao moje LOL

Slučajno sam lupio edit,sorry draga LOL

Ažurirao AcaN - 07.Veljaca/Feb.2010 u 21:59

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 21:59
upravo tako LOL Kao da sam prepisivao LOL

Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

radnja je prespora, predugo traje, iako je mogao ispast vise nego dobar

upravo tako.

- Armin van Buuren

Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2010 u 00:33
jedino sto u ovom filmu valja, je Cameron Diaz
sve je ostalo bzvz

previse je predvidiv film....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2010 u 01:48
BRATE!!!! Dario!!!!! E ovo je najlepše što mi se moglo dogoditi u ovom usranom (net) danu!!!!
Na vrh
Boris-HA View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boris-HA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2022 u 14:48
Stvar ukusa, bitno je da film nije glup.
Ne znam možda je i glup ali može da se gleda.

Ažurirao Boris-HA - 08.Veljaca/Feb.2022 u 01:31
2025 - Max
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2022 u 14:55
Pomislih da je onaj sa Adrien Brodijem...nije li i to bio "The Box" samo koju godinu ranije...
Nije ni ovaj loš bio, no onaj je film i po. Da, The Jacket (2005) a ne Box. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2022 u 15:03
Ja sam ovu razvikušu namjerno preskočio i prije nego mi ga je ekipa popljuvala trčeći za hajpom.
Znam. Nikoga nije briga... Geek
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2022 u 15:41
I u to neko vreme sa The Jacket sad se setih i The Machinist sa "cackalica" Bejlom ali ih se secam samo kroz maglu, kao i ovaj film, ali ne i da je bas toliko rdjav bio.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.